“Ghost in the Shell” – prima poză oficială

0

Paramount și Dreamworks au anunțat astăzi începerea producției “Ghost in the Shell” și au făcut publică prima poză oficială.

“Ghost in the Shell”

Potrivit unui comunicat de presă, filmul va spune povestea lui Major, un hibrid om-cyborg, care conduce unitatea specială numită Secția 9. Misiunea unității este aceea de a prinde cei mai periculoși răufăcători. Acum, Secția 9 se confruntă cu un inamic al cărui singur țel este să distrugă progresele făcute de grupul Hanka Robotics în cyber tehnologie.

Noua producție nu a fost ocolită de controverse – studioul a fost criticat pentru faptul că i-a oferit lui Scarlett Johansson rolul principal, având în vedere că protagonista seriei anime este o japoneză. Mii de persoane au semnat petiții online pentru ca Johansson să fie înlocuită cu o actriță asiatică.

Filmul este regizat de Rupert Sanders după un scenariu scris de Jonathan Herman și Jamie Moss. Din distribuție fac parte – Scarlett Johansson, Pilou Asbæk și Michael Pitt.

“Ghost in the Shell” va avea premiera în România simultan cu cea internațională la data de 31 martie 2017, potrivit Ro Image.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar