Transformers: Age of extinction surclasează Tammy în weekendul 4-6 iulie

1

Transformers: Age of extinction (Transformers: Exterminarea) s-a menținut pe locul 1 în acest weekend cu încasări de 36,4 milioane dolari. Transformers 4 are încasări de 174,4 milioane dolari în SUA și 575,5 milioane dolari global.

Locul 2 este ocupat de noul film în care Melissa McCarthy joacă rolul principal. Tammy a încasat 21,2 milioane dolari și are șanse să devină profitabil, având în vedere că filmul a fost produs cu 20 milioane dolari.

tammy

Tammy are o zi proastă. Este distrusă când află că i s-a ridicat mașina, este concediată de la locul de muncă și în loc să aibă confort acasă, află că soțul o înșală cu vecina, în propria lor casă. Este timpul să o ia de la capăt. Singura problemă este că nu are bani și nici mașină. Cea mai rea veste este că bunica sa, Pearl, e singura sa opțiune de unde poate avea mașină și bani pentru a pleca într-o călătorie să vadă cascada Niagara. Din păcate, Tammy își dă seama că nu este exact ce și-a dorit. Dar pornește la drum împreună cu bunica și poate asta este tot de ceea ce are nevoie Tammy pentru a-și reveni.

Top 3 este încheiat de o altă premieră, Deliver us from Evil, care a avut 9,5 milioane dolari încasări.

deliver us from devil

Detectivul din New York Ralph Sarchie (Eric Bana) are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap şi mai rău când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional (Edgar Ramirez), specializat în ritualuri de exorcizare, pentru a lupta împotriva şirului de posedări înfricoşătoare ce terorizează întregul oraş.

Următoarele filme din top 10 sunt:

Locul 4, 22 jump street cu 9,4 milioane dolari;

Locul 5, How to train your dragon 2 cu 8,8 milioane dolari;

Locul 6 este ocupat de a 3-a premieră a săptămânii, Earth to Echo. Filmul a avut încasări de 8,2 milioane dolari;

earth to echo

Un grup de prieteni investighează o serie de mesaje bizare pe care le primesc după ce un proiect de construcție începe în vecinătatea lor.

Locul 7, Maleficent cu 6,1 milioane dolari;

Locul 8, Jersey boys cu 5,2 milioane dolari;

Locul 9, Think Like a Man Too cu încasări de 4,9 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de Edge of tommorow cu 3,6 milioane dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata