“Annabelle 2” a devenit filmul horror cu cele mai mari încasări din România

0

Noul capitol al universului “Conjuring”, produs de New Line Cinema, a speriat în acest weekend un total de 33.552 spectatori şi a generat încasări în valoare de 639.481 lei,  “Annabelle 2” devenind astfel filmul numărul unu în box office-ul naţional şi obţinând cea mai bună lansare înregistrată vreodată de o producţie de gen în România.

David Sandberg a regizat filmul după scenariul lui Gary Dauberman, cel care a scris și “Annabelle”, producătorii executivi fiind: Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter și Hans Ritter.

Din distribuţia peliculei fac parte: Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia şi Miranda Otto.

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusă de cei care au lucrat la filmul “Nu stinge lumina”, designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre (“De cealaltă parte”) și designerul de costume Leah Butler.

New Line Cinema prezintă, o producție Atomic Monster/Safran Company, “Annabelle 2”. Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures, aparținând de Warner Bros. Entertainment Company şi a avut premiera în cinematografe pe 18 august.

Sursă: Vertical Entertainment

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata