Cate Blanchett o va interpreta pe Lucille Ball într-un film biografic

0

Cate Blanchett a demonstrat de-a lungul carierei sale impresionante că este un adevărat cameleon, reușind să interpreteze roluri extraordinare și diverse. Acum mai adaugă un astfel de personaj în lista sa de roluri – Lucille Ball.

Filmul ne va prezenta viața și cariera actriței americane Lucille Ball, cunoscută pentru rolurile din “I love Lucy”, “The Lucy-Desi Comedy Hour”, “The Lucy Show”, “Here’s Lucy” și “Life with Lucy”.

Potrivit The Wrap, scenariul va fi scris de Aaron Sorkin, care a mai semnat scenariile pentru filmele “The Social Network” și “Moneyball”. Noua producție nu are momentan un regizor, dar copiii actriței americane – Lucy Arnaz Jr. și Desi Arnaz Jr., sunt producătorii filmului.

Filmul nu are încă un titlu, însă va expune cea mai importantă perioadă din viața lui Lucy – mariajul de 20 de ani cu Desi Arnaz. În această perioadă au apărut împreună în sitcomul “I love Lucy”.

Anul 2015 a fost unul bun pentru actrița Cate Blanchett, care a jucat în “Cinderella” și a primit recenzii pozitive din partea criticilor. Mai mult decât atât, criticii o văd în competiția Oscar 2016 cu două roluri. Primul personaj este cel din filmul “Truth”, care va fi lansat în curând, iar cel de-al doilea este “Carol”, în care joacă alături de actrița Rooney Mara.

Nu este prima dată pentru Cate Blanchett când interpretează rolul unui star de la Hollywood. Ea a colaborat cu Martin Scorsese pentru filmul biografic “The Aviator”, când regizorul i-a oferit oportunitatea să o interpreteze pe actrița laureată cu 3 premii Oscar, Katharine Hepburn. Acest rol i-a adus aprecierea criticilor, dar și mult râvnita statuetă Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar