Lansări DVD, BD și BD3D iunie 2014 în România

63

Pe data de 6 iunie Empire Film a lansat pe DVD American hustle (Țeapă în stil american) în colaborare cu Weekend Adevărul la prețul de 19,90 RON.

american hustle

Pe data de 11 iunie, Odeon Film lansează:

pe DVD și blu-ray The book of Thief (Hoţul de cărţi)

book of thief

Filmul spune povestea dătătoare de inspiraţie a unei fete pline de viaţă şi curajoase, pe nume Liesel, care transformă vieţile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial. Pentru Liesel, puterea cuvintelor şi a imaginaţiei devine un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor de care sunt înghiţiţi ea şi toţi oamenii pe care îi cunoaşte şi pe care îi iubeşte, ba chiar un mijloc de a găsi bucurie. Ea este inima şi sufletul poveştii din Hoțul de cărți. De altfel, inima şi sufletul, precum şi triumful şi perseverenţa, sunt motoarele filmului, care este bogat în teme şi personaje în care se va regăsi fiecare generaţie. O ilustrare emoţionantă a capacităţii spiritului uman de a face faţă vicisitudinilor, această poveste optimistă înfăţişează contrastul dintre inocenţă (întruchipată de Liesel) şi tirania omniprezentă care a marcat epoca respectivă şi patria ei.

Cumpără acum

Pentru cronica filmului click aici.

Pe data de 13 iunie, Empire Film lansează filmele:

pe DVD Mandela – Long walk to freedom (Mandela – Lungul drum spre libertate)

mandela

Mandela – Long Walk to Freedom urmăreşte zilele în care Mandela era un activist radical, condus de o arzătoare dorinţă de libertate pentru poporul său. Numit Inamicul public nr. 1, vânat de poliţie şi temut de guvern, Nelson a ajuns să fie un simbol al eliberării şi al revoluţiei. Idris Elba este Nelson Mandela.

Cumpără acum

pe DVD The bag man (Arme, crime… şi o geantă)

bag man

Ce te faci când un mafiot legendar (Robert De Niro) îţi dă o sarcină pe care nu o poţi refuza? Este cazul lui Jack (John Cusack), un tip dur plin de probleme financiare după o serie de ghinioane. Angajat de celebrul Dragna pentru a duce la îndeplinire o misiune pe cât de simplă pe atât de neobişnuită: Jack trebuie să-l aştepte pe acesta într-un loc îndepărtat, împreună cu nişte indivizi dubioşi. Faptul că în aceeaşi seară o întâlneşte pe superba Rivka nu pare să însenineze lucrurile, căci noaptea respectivă va avea consecinţe extreme pentru toţi cei implicaţi.

Cumpără acum

pe DVD şi blu-ray Her (Ea)

her

Acţiunea are loc în Los Angeles, cândva în viitor. Ea ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori personale pentru alţi oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare. Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu Samantha, o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică. Pe masură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă.

Cumpără DVD                                                                              Cumpără BD

Pentru cronica filmului click aici.

pe DVD şi blu-ray 3D (BD2D+BD3D) Stalingrad

stalingrad

În 1942, trupele germane ajung pe malul râului Volga, dar eşuează în tentativa de trecere a acestuia. Trupele sovietice au fost nevoite să bată în retragere. Cu toate acestea, câţiva soldaţi rămân pe loc şi se ascund într-o casă, aproape de râu, ocupată de câţiva civili. Printre aceştia, Masha, o tânără fată a cărei casă este ocupată de germani. Germanii lansează un atac asupra casei respective. Ofiţerul care a comandat atacul se îndrăgosteşte de Masha. În inima celei mai sângeroase bătălii din istoria umanităţii începe cea mai frumoasă poveste de dragoste…

Cumpără acum

Pe data de 17 iunie, Pro Video lansează următoarele filme:

pe DVD Justice league adventures: Trapped in time (Aventurile Ligii dreptăţii: Captivi în timp)

justice league

Pregăteşte-te pentru bătălia secolului atunci când Liga Dreptăţii va face față inamicilor seculari, Leginea Blestemată, în acest film nou-nouţ produs de DC Comics. Atunci când apare un duşman misterios pe nume Maşina Timpului, planul malefic al lui Lex Luthor trimite Legiunea Blestemată înapoi în timp pentru a-i elimina pe Superman, Wonder Woman şi Batman înainte ca aceştia să devină super eroi. Aquaman, Flash, Cyborg şi ceilalţi eroi vor avea de înfruntat adevărate provocări, misiunea de salvare fiind mortală. Implică-te în lupta pentru viitor alături de Liga Dreptăţii care se confruntă cu cea mai nouă provocare.

Cumpără acum

pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D (BD2D+BD3D) The lego movie (Marea aventură Lego)

lego

Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” şi “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Cumpără acum

Pe data de 18 iunie, Odeon Film lansează următoarele filme:

pe DVD Joy ride 3 (Glumă mortală 3)

joy ride 3

Rusty Nail (Cui rugunit) pornește din nou la drum să pedepsească nedreptatea și de această dată are de-a face cu un grup de vitezomani care se îndreaptă spre Road Rally 1000. Cum aceștia aleg să meargă pe scurtătură, dau nas în nas cu Rusty. Ceea ce trebuia să fie o plăcere devine o luptă pe viață și pe moarte. Scapă cine poate, pentru că Rusty îi urmărește și îi torturează până la sfârșitul drumului.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray The Monuments men (Eroii monumentelor)

monuments men

În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau și adunau metodic cele mai valoroase comori artistice din Europa. Fuehrer-ul a început să noteze într-un catalog atât obiectele de artă în posesia cărora voia să ajungă, cât și cele pe care le disprețuia și voia să le distrugă. Într-o cursă contra cronometru, în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă și alți oameni culți americani și englezi, autointitulați Monuments Men, și-au riscat viețile cutreierând Europa, pentru a preveni distrugerea a mii de ani de cultură. Concentrându-se mai mult pe perioada de 11 luni dintre Ziua Z (6 iunie 1944) când aliații occidentali au debarcat în Normandia, aflată sub controlul germanilor, până în ziua victoriei (8 mai 1945), această poveste fascinantă îi urmărește pe 6 membrii au grupării Monument Men în misiunea lor imposibilă de a salva cele mai importante obiecte de artă din mâinile naziștilor.

Pentru cronica filmului click aici.

Cumpără acum

În data de 23 iunie, Empire Film lansează filmele:

pe DVD Man of Thi Chi (Ucigaş cu suflet pur)

man of thi chi

În Beijingul zilelor noastre, tânărul şi ambiţiosul “Tiger” Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujbă neînsemnată, lucrând ca un simplu curier, dar după serviciu străluceşte ca un adevărat star în afirmare în lumea artelor marţiale cu un stil nemaivăzut până acum şi pe care l-a dezvoltat singur pornind de la tradiţia Tai Chi, pentru că visul său este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte marţiale Wulin Wang. În acest timp, Suen Jing-Si (Karen Mok), o poliţistă din Hong Kong care lucrează pentru departamentul de crimă organizată, a ajuns în impas în ancheta pe care o conduce împotriva lui Donaka Mark (Keanu Reeves). Donaka este un om de afaceri extrem de influent din Hong Kong, care organizează lupte ilegale în care se scot sume uriaşe de bani din pariurile făcute de cei care plătesc pentru a le vedea printr-un sistem de televiziune privat cu circuit închis. Regulile acestor lupte sunt simple: nu există, practic, nimic care să nu fie permis. Fiind în cautarea noii sale vedete, Donaka încearcă să-l atragă pe Tiger cu promisiunea unor bani câştigaţi uşor.

Cumpără acum

pe DVD Lone survivor (Supravieţuitorul)

lone survivor

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) și pe echipa sa, surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afghanistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri și o urmărire pe jos, cei mai mulți membri ai echipei sunt omorâți, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria operațională.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray American hustle (Ţeapă în stil american)

american

Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970. American Hustle spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi împinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Endless love (Îndrăgostiți pentru totdeauna)

endless love

Doi tineri (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Ride Along (Un polițist și jumătate)

ride

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu (Kevin Hart) ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist (Ice Cube) care se enervează foarte ușor. Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui. Din distribuție face parte și actorul român Dragoș Bucur.

Cumpără acum

În data de 24 iunie Pro Video lansează următoarele filme:

pe DVD The legend of Hercules (Legenda lui Hercule)

hercule

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii îşi dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire şi curaj. Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi al lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.  Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Winter’s tale (Poveste de iarnă)

winter

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray 3D Pompeii

pompeii

În 79 i.H., Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

Cumpără acum

pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D (BD2D+BD3D) 300: Rise of an Empire (300: Ascensiunea unui Imperiu)

300

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti. 300: Ascensiunea unui Imperiu promite acţiune de proporţii epice, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare.

Cumpără acum

Pentru lansările din luna mai click aici.

63 Comentarii
 1. Avemgt spune

  glucophage for sale online order glucophage 1000mg online cheap order metformin 1000mg online

 2. Pqmfkx spune

  buy priligy 30mg generic dapoxetine 30mg us brand cytotec

 3. Lcxibb spune

  chloroquine 250mg cost brand chloroquine buy chloroquine pill

 4. Wkzzms spune

  order loratadine generic loratadine 10mg pill order claritin 10mg generic

 5. Oafrom spune

  buy chloroquine 250mg generic chloroquine 250mg pills purchase chloroquine generic

 6. Xtexfu spune

  order cenforce 50mg pill where to buy cenforce without a prescription buy cenforce 100mg online cheap

 7. Zcftbj spune

  buy generic clarinex over the counter order clarinex 5mg online cheap buy cheap clarinex

 8. Mpsjuk spune

  generic triamcinolone 10mg buy triamcinolone pills aristocort 4mg over the counter

 9. Kozfyt spune

  aristocort uk order aristocort 10mg online buy triamcinolone 10mg pill

 10. Efdpcg spune

  tadalafil order tadalafil 5mg uk cialis 10mg usa

 11. Dqtbzr spune

  buy hydroxychloroquine 400mg online buy hydroxychloroquine 200mg plaquenil generic

 12. Vngxxt spune

  buy vardenafil generic order vardenafil 20mg pills buy levitra tablets

 13. Impift spune

  levitra 10mg pills order vardenafil 10mg generic buy generic levitra over the counter

 14. Koxogf spune

  sildenafil citrate 50mg sildenafil citrate buy sildenafil 50mg for sale

 15. Tpfdpq spune

  order sildenafil 100mg online sildenafil 50mg usa buy sildenafil 100mg generic

 16. Kvepcg spune

  clomid 50mg canada clomiphene 50mg cost clomiphene usa

 17. Nmutek spune

  serophene online buy clomiphene generic purchase clomiphene pill

 18. Wcicmu spune

  order synthroid 150mcg pill generic levothyroxine buy levothyroxine without prescription

 19. Lzehnv spune

  order generic prednisolone 20mg omnacortil tablets omnacortil 20mg drug

 20. Njtggn spune

  buy synthroid 150mcg generic synthroid 150mcg without prescription synthroid 75mcg usa

 21. Ghcfou spune

  buy generic augmentin 375mg augmentin generic cheap augmentin 1000mg

 22. Mwompf spune

  purchase zithromax online cheap zithromax for sale buy zithromax

 23. Bjwuqz spune

  cost amoxiclav augmentin online buy buy augmentin tablets

 24. Lmdikd spune

  purchase ventolin generic cost albuterol ventolin 2mg cost

 25. Beamsm spune

  amoxicillin 500mg without prescription buy amoxil 500mg generic amoxicillin 250mg generic

 26. Lxarwx spune

  ventolin sale purchase ventolin pills buy generic albuterol 4mg

 27. Hcllxi spune

  order accutane 10mg sale isotretinoin us order isotretinoin 10mg online cheap

 28. Ymfnob spune

  purchase semaglutide generic buy generic semaglutide 14 mg order generic rybelsus 14 mg

 29. Kkbrlo spune

  buy semaglutide medication buy semaglutide generic rybelsus for sale

 30. Rloqjs spune

  tizanidine 2mg pill purchase tizanidine for sale buy generic tizanidine over the counter

 31. Dfnokf spune

  buy serophene generic clomiphene 100mg drug clomid 100mg oral

 32. Ofunbd spune

  cost clomiphene 100mg order clomid 50mg for sale serophene sale

 33. Qlnhnb spune

  generic vardenafil 20mg vardenafil 20mg brand

 34. Humtie spune

  order levothyroxine generic levothroid buy online order synthroid generic

 35. Xjqegk spune

  buy levothroid generic buy synthroid 100mcg synthroid 150mcg tablet

 36. Vjxvaj spune

  order augmentin 625mg generic order augmentin 375mg online cheap

 37. Zsrizz spune

  augmentin 375mg brand buy clavulanate for sale

 38. Hrykzu spune

  brand albuterol 2mg best allergy for runny nose albuterol inhalator tablet

 39. Xttagy spune
 40. Yvqygs spune

  purchase amoxicillin without prescription order amoxicillin 500mg amoxicillin 250mg cost

 41. Bjqhcp spune

  buy prednisone sale order deltasone 5mg for sale

 42. Chjbef spune

  order deltasone 20mg generic order prednisone 5mg pill

 43. Vloqqg spune

  prednisolone canada cheap prednisolone pills omnacortil 40mg pills

 44. Abeiez spune

  oral omnacortil order prednisolone without prescription prednisolone 20mg ca

 45. Momqbk spune

  buy furosemide 100mg generic buy generic lasix 40mg

 46. Ehpcnk spune

  purchase lasix online cheap purchase furosemide online

 47. Jfiavp spune

  order azithromycin 250mg for sale azipro 250mg canada azithromycin 500mg pills

 48. Cpkead spune

  generic azithromycin 250mg order zithromax 250mg pill zithromax tablet

 49. Irwycc spune

  zithromax 500mg sale buy zithromax without a prescription order azithromycin 250mg pill

 50. Yqvssu spune

  cheap amoxicillin sale order amoxil 1000mg pills buy amoxil tablets

 51. Dzwyee spune

  prescription sleep medication online buy phenergan 10mg generic

 52. Vscloz spune

  best prescription sleep aids buy cheap generic meloset

 53. Sohtxf spune

  cost accutane 10mg buy accutane 10mg online absorica order

 54. Ehoqav spune

  isotretinoin buy online cost accutane 20mg accutane 20mg for sale

 55. Ylnsij spune

  best medicine for nausea over the counter buy retrovir generic

 56. Uahkps spune

  prescription meds for stomach cramps roxithromycin price

 57. Yulctl spune

  allergy medications prescription list ketotifen 1mg canada antihistamine nasal spray canada

 58. Hujmpl spune

  best oral treatment for acne bactroban ointment order online how to get rid of body acne fast

 59. Yragyn spune

  how to eliminate heartburn biaxsig ca

 60. Qpqjjp spune

  prednisone without prescription order prednisone online cheap

 61. Xexbft spune

  strongest sleeping pills online prescription sleep drug list

 62. Pfbtra spune

  can flonase make you sleepy best cold medicine without antihistamine best off counter seasonal allergy

 63. Wkpuyh spune

  best prescription allergy pills walgreen generic allergy pills prescription strength allergy meds

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata