Lansări DVD, BD și BD3D iunie 2014 în România

1

Pe data de 6 iunie Empire Film a lansat pe DVD American hustle (Țeapă în stil american) în colaborare cu Weekend Adevărul la prețul de 19,90 RON.

american hustle

Pe data de 11 iunie, Odeon Film lansează:

pe DVD și blu-ray The book of Thief (Hoţul de cărţi)

book of thief

Filmul spune povestea dătătoare de inspiraţie a unei fete pline de viaţă şi curajoase, pe nume Liesel, care transformă vieţile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial. Pentru Liesel, puterea cuvintelor şi a imaginaţiei devine un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor de care sunt înghiţiţi ea şi toţi oamenii pe care îi cunoaşte şi pe care îi iubeşte, ba chiar un mijloc de a găsi bucurie. Ea este inima şi sufletul poveştii din Hoțul de cărți. De altfel, inima şi sufletul, precum şi triumful şi perseverenţa, sunt motoarele filmului, care este bogat în teme şi personaje în care se va regăsi fiecare generaţie. O ilustrare emoţionantă a capacităţii spiritului uman de a face faţă vicisitudinilor, această poveste optimistă înfăţişează contrastul dintre inocenţă (întruchipată de Liesel) şi tirania omniprezentă care a marcat epoca respectivă şi patria ei.

Cumpără acum

Pentru cronica filmului click aici.

Pe data de 13 iunie, Empire Film lansează filmele:

pe DVD Mandela – Long walk to freedom (Mandela – Lungul drum spre libertate)

mandela

Mandela – Long Walk to Freedom urmăreşte zilele în care Mandela era un activist radical, condus de o arzătoare dorinţă de libertate pentru poporul său. Numit Inamicul public nr. 1, vânat de poliţie şi temut de guvern, Nelson a ajuns să fie un simbol al eliberării şi al revoluţiei. Idris Elba este Nelson Mandela.

Cumpără acum

pe DVD The bag man (Arme, crime… şi o geantă)

bag man

Ce te faci când un mafiot legendar (Robert De Niro) îţi dă o sarcină pe care nu o poţi refuza? Este cazul lui Jack (John Cusack), un tip dur plin de probleme financiare după o serie de ghinioane. Angajat de celebrul Dragna pentru a duce la îndeplinire o misiune pe cât de simplă pe atât de neobişnuită: Jack trebuie să-l aştepte pe acesta într-un loc îndepărtat, împreună cu nişte indivizi dubioşi. Faptul că în aceeaşi seară o întâlneşte pe superba Rivka nu pare să însenineze lucrurile, căci noaptea respectivă va avea consecinţe extreme pentru toţi cei implicaţi.

Cumpără acum

pe DVD şi blu-ray Her (Ea)

her

Acţiunea are loc în Los Angeles, cândva în viitor. Ea ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori personale pentru alţi oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare. Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu Samantha, o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică. Pe masură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă.

Cumpără DVD                                                                              Cumpără BD

Pentru cronica filmului click aici.

pe DVD şi blu-ray 3D (BD2D+BD3D) Stalingrad

stalingrad

În 1942, trupele germane ajung pe malul râului Volga, dar eşuează în tentativa de trecere a acestuia. Trupele sovietice au fost nevoite să bată în retragere. Cu toate acestea, câţiva soldaţi rămân pe loc şi se ascund într-o casă, aproape de râu, ocupată de câţiva civili. Printre aceştia, Masha, o tânără fată a cărei casă este ocupată de germani. Germanii lansează un atac asupra casei respective. Ofiţerul care a comandat atacul se îndrăgosteşte de Masha. În inima celei mai sângeroase bătălii din istoria umanităţii începe cea mai frumoasă poveste de dragoste…

Cumpără acum

Pe data de 17 iunie, Pro Video lansează următoarele filme:

pe DVD Justice league adventures: Trapped in time (Aventurile Ligii dreptăţii: Captivi în timp)

justice league

Pregăteşte-te pentru bătălia secolului atunci când Liga Dreptăţii va face față inamicilor seculari, Leginea Blestemată, în acest film nou-nouţ produs de DC Comics. Atunci când apare un duşman misterios pe nume Maşina Timpului, planul malefic al lui Lex Luthor trimite Legiunea Blestemată înapoi în timp pentru a-i elimina pe Superman, Wonder Woman şi Batman înainte ca aceştia să devină super eroi. Aquaman, Flash, Cyborg şi ceilalţi eroi vor avea de înfruntat adevărate provocări, misiunea de salvare fiind mortală. Implică-te în lupta pentru viitor alături de Liga Dreptăţii care se confruntă cu cea mai nouă provocare.

Cumpără acum

pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D (BD2D+BD3D) The lego movie (Marea aventură Lego)

lego

Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” şi “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Cumpără acum

Pe data de 18 iunie, Odeon Film lansează următoarele filme:

pe DVD Joy ride 3 (Glumă mortală 3)

joy ride 3

Rusty Nail (Cui rugunit) pornește din nou la drum să pedepsească nedreptatea și de această dată are de-a face cu un grup de vitezomani care se îndreaptă spre Road Rally 1000. Cum aceștia aleg să meargă pe scurtătură, dau nas în nas cu Rusty. Ceea ce trebuia să fie o plăcere devine o luptă pe viață și pe moarte. Scapă cine poate, pentru că Rusty îi urmărește și îi torturează până la sfârșitul drumului.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray The Monuments men (Eroii monumentelor)

monuments men

În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau și adunau metodic cele mai valoroase comori artistice din Europa. Fuehrer-ul a început să noteze într-un catalog atât obiectele de artă în posesia cărora voia să ajungă, cât și cele pe care le disprețuia și voia să le distrugă. Într-o cursă contra cronometru, în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă și alți oameni culți americani și englezi, autointitulați Monuments Men, și-au riscat viețile cutreierând Europa, pentru a preveni distrugerea a mii de ani de cultură. Concentrându-se mai mult pe perioada de 11 luni dintre Ziua Z (6 iunie 1944) când aliații occidentali au debarcat în Normandia, aflată sub controlul germanilor, până în ziua victoriei (8 mai 1945), această poveste fascinantă îi urmărește pe 6 membrii au grupării Monument Men în misiunea lor imposibilă de a salva cele mai importante obiecte de artă din mâinile naziștilor.

Pentru cronica filmului click aici.

Cumpără acum

În data de 23 iunie, Empire Film lansează filmele:

pe DVD Man of Thi Chi (Ucigaş cu suflet pur)

man of thi chi

În Beijingul zilelor noastre, tânărul şi ambiţiosul “Tiger” Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujbă neînsemnată, lucrând ca un simplu curier, dar după serviciu străluceşte ca un adevărat star în afirmare în lumea artelor marţiale cu un stil nemaivăzut până acum şi pe care l-a dezvoltat singur pornind de la tradiţia Tai Chi, pentru că visul său este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte marţiale Wulin Wang. În acest timp, Suen Jing-Si (Karen Mok), o poliţistă din Hong Kong care lucrează pentru departamentul de crimă organizată, a ajuns în impas în ancheta pe care o conduce împotriva lui Donaka Mark (Keanu Reeves). Donaka este un om de afaceri extrem de influent din Hong Kong, care organizează lupte ilegale în care se scot sume uriaşe de bani din pariurile făcute de cei care plătesc pentru a le vedea printr-un sistem de televiziune privat cu circuit închis. Regulile acestor lupte sunt simple: nu există, practic, nimic care să nu fie permis. Fiind în cautarea noii sale vedete, Donaka încearcă să-l atragă pe Tiger cu promisiunea unor bani câştigaţi uşor.

Cumpără acum

pe DVD Lone survivor (Supravieţuitorul)

lone survivor

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) și pe echipa sa, surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afghanistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri și o urmărire pe jos, cei mai mulți membri ai echipei sunt omorâți, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria operațională.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray American hustle (Ţeapă în stil american)

american

Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970. American Hustle spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi împinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Endless love (Îndrăgostiți pentru totdeauna)

endless love

Doi tineri (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Ride Along (Un polițist și jumătate)

ride

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu (Kevin Hart) ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist (Ice Cube) care se enervează foarte ușor. Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui. Din distribuție face parte și actorul român Dragoș Bucur.

Cumpără acum

În data de 24 iunie Pro Video lansează următoarele filme:

pe DVD The legend of Hercules (Legenda lui Hercule)

hercule

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii îşi dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire şi curaj. Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi al lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.  Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Winter’s tale (Poveste de iarnă)

winter

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray 3D Pompeii

pompeii

În 79 i.H., Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

Cumpără acum

pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D (BD2D+BD3D) 300: Rise of an Empire (300: Ascensiunea unui Imperiu)

300

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti. 300: Ascensiunea unui Imperiu promite acţiune de proporţii epice, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare.

Cumpără acum

Pentru lansările din luna mai click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata