Premiere care trebuie văzute la cinema în iunie

0

Filmele care trebuie văzute la cinema în această lună sunt:

6 iunie

Edge of tomorrow: Prizioner în timp3D (Edge of tomorrow: Prizioner în timp)

edge of tommorow

Acţiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face faţă. Ofiţerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigaşă. Deşi este ucis în doar câteva minute, Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.

A million ways to die in the West (Urma scapă turma)

millions

Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia, mai ales când soţul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.

13 iunie

22 Jump street (O altă adresă de pomină)

22 jump street

După ce au terminat cu problemele din liceu, poliţiştii Schmidt şi Jenko înfruntă acum provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele distribuţiei de droguri printre studenţi. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă şi mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce la misiunea la bun sfârşit.

https://www.youtube.com/watch?v=Aw5kjn4Z8zE

Chef

chef

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care îşi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soţie (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu şutul în fund şi pasul înainte.

20 iunie

How to train your dragon 2 3D (Cum să-ţi dresezi dragonul 2)

httyd2

Au trecut cinci ani de când Hiccup (Sughiţ) și Toothless (Ştirbul) au reușit să facă pace între dragoni și vikingi pe insula Berk. În timp ce Astrid, Snoutlout și restul găștii se întrec în cursele de dragoni (nou sport favorit pe insulă), Hiccup și Toothless călătoresc împreună pe cer pentru a descoperi noi teritorii, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Atunci când una dintre aventurile lor îi conduce la descoperirea unei peșteri de gheață, ce reprezintă casa a sute de noi specii de dragoni sălbatici, în frunte cu misteriosul Dragon Rider, Hiccup şi Toothless trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă, protejând astfel pacea.

Primele 5 minute din How to train your dragon 2.

Blended (Din greşeală împreună)

blended

După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă?

27 iunie

Transformers: Age of extinction 3D (Transformers: Exterminarea)

transformers 4

Transformers: Age of Extinction este un reboot al poveștii. Povestea e nouă și apar foarte mulți roboți noi. Însa cel care fură atenția este Optimus Prime, care va fi nevoit să apeleze la Dinoboți pentru a salva omenirea de la extincție într-un război nimicitor. La 10 ani după distrugerile din Transformers: Dark of the Moon, omenirea încearcă să se repună pe picioare, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut de pe Pământ. Din păcate, un grup de afaceriști și oameni de știință hotărăsc să folosească incursiunile anterioare ale roboților și împing tehnologia peste limita controlabilă, în timp ce o noua amenințare Transfomer se instaurează, iar astfel începe o nouă bătălie între forțele binelui și cele ale răului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata