Dansul dragostei, un film romantic cu dansuri

                Dansul dragostei, titlu original Step up, este un film romantic cu dansuri lansat în anul 2006. Regizor: Anne Fletcher. Scenariul a fost scris de Melissa Rosenberg şi Duane Adler. La un buget de 12 milioane de dolari, Dansul dragostei a avut încasări de 114 milioane de dolari. Succesul acestui film a generat alte 4 continuări: Dansul dragostei 2: Străzile (2008), Dansul dragostei 3D (2010), Dansul dragostei: Revoluţia (2012) şi Dansul dragostei: Bătălia starurilor (2014). Ultimele 3 părţi au fost filmate şi lansate 3D în cinematografe. Dansul dragostei este un film adolescentin, mai bun decât Salvaţi ultimul dans sau Take the lead. Este un film pentru iubitorii de muzică hip hop, iar numerele de dans sunt de-a dreptul ameţitoare.

Dansul dragostei

                Tyler Gage este un delincvent obişnuit, care distruge, împreună cu prietenul lui, Mac Carter şi fratele său, Skinny, bunuri ale unui liceu. Tyler este prins şi este condamnat să facă 200 ore de muncă în folosul comunităţii la şcoala de Arte Maryland, unde distrusese bunurile.

Dansul dragostei

                Tyler nu vrea să aibă nimic de-a face cu elevii, dar în momentul în care dansatoarea Nora rămâne fără partener de dans, Tyler îl înlocuieşte. Ce nu avea Tyler în plan este să se îndrăgostească de frumoasa dansatoare. Fata însă vrea să-l atragă în lumea ei. Împotriva tuturor aşteptărilor, Tyler descoperă că are cu adevărat talent pentru dans.

Dansul dragostei

                Filmul are muzică bună, actori sexy şi în rol principal pe „necunuscutul” Channing Tatum. Dansul dragostei este de fapt o reinventare modernă a poveștii clasice despre tineri din lumi diferite, care nu au nimic în comun, dar se simt atrași unul de celălalt. În plus, față de alte filme de acest gen, este povestea despre sacrificiul pe care sunt dispuși să-l facă acești tineri pentru a-și urma visul.

Dansul dragostei

Channing Tatum este Tyler Gage, un dansator talentat, dar care are probleme cu legea. El e crescut de o familie care îl luase de la centrul de asistență maternal din Baltimore, Maryland;

Dansul dragostei

Jenna Dewan este Nora Clark, o elevă care urmează cursuri de balet la şcoala de arte Maryland;

Dansul dragostei

Damaine Radcliff este Mac Carter, cel mai bun prieten al lui Tyler, iar De’Shawn Washington este Skinny Carter, fratele mai mic al lui Mac. Vrea aşa de mult să semene cu Mac şi Tyler, încât îi imită în toate prostiile pe care le fac;

Dansul dragostei

Drew Sidora este Lucy Avila, cea mai bună prietenă a Norei;

Dansul dragostei

Mario e Miles Darby, un DJ talentat şi prieten cu Nora. El este îndrăgostit de Lucy;

Dansul dragostei

Josh Henderson este Brett Dolan, iubitul Norei;

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Dansul dragostei

Alyson Stoner este Camille Gage, sora vitregă a lui Tyler;

Dansul dragostei

Rachel Griffiths este directoarea Gordon.

Dansul dragostei

                Channing Tatum şi Jenna Dewan s-au cunoscut şi au dansat împreună prima dată în acest film. Cuplul s-a căsătorit în 2009, iar în 2013 Jenna a născut primul copil, Everly.

Dansul dragostei

                Ar mai fi ceva de ştiut?! Cu siguranţă!!!

1. Channing Tatum a fost singurul actor care nu a fost dansator profesionist. Iniţial, a fost intimidat să joace în film, alături de oameni care au dansat întreaga viaţă.

2. Jenna Dewan Tatum şi-a făcut acele tatuaje special pentru acest film

3. Iniţial, filmul trebuia să se numească Music High;

Dansul dragostei

                Succesul acestui film s-a datorat în întregime regizoarei coregraf Anne Fletcher. Dansul dragostei a încasat în prima săptămână de la lansare 12 milioane de dolari. Secvenţele de dans sunt impresionante, dar din cauză că mie nu-mi place muzica hip hop, l-am considerat de-a dreptul plictisitor câteodată. Oricum, fanii dansurilor şi ai muzicii hip hop cu siguranţă vor adora acest film.

Dansul dragostei

                Din punctul meu de vedere, Dansul dragostei este filmul care l-a lansat pe Channing Tatum ca actor. În continuare vă invit să urmăriţi trailer-ul acestui film:

                Dansul dragostei s-a lansat în România pe DVD.

DVD[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise