Ridley Scott confirmă că “Prometheus 2” este noul său film

0

Ridley Scott este mai ocupat ca niciodată și au fost speculații dacă regizorul va vizita din nou lumea lui “Blade Runner” sau “Alien”. Așa cum ne așteptam, Scott a confirmat că a început să lucreze pentru noul său film “Prometheus 2” imediat după ce a terminat “The Martian”.

“Prometheus 2” este un sequel al lui “Prometheus” (2012), un film științico-fantastic. Acțiunea filmului are loc la sfârșitul secolului al XXI-lea, când echipajul navei spațiale Prometheus se află în căutarea originilor omenirii într-o altă lume. Filmul a fost inițial conceput ca un prequel al filmului clasic științifico-fantastic “Alien” (1979). Dar filmul a devenit mai mult decât un prequel și a explorat o mitologie de sine stătătoare față de filmul “Alien” (1979). Astfel, a separat publicul în două categorii: cei cărora le-a plăcut ideea și cei care au fost împotriva noii producții, însă nu putem să negăm că planul lui Scott nu este interesant. “Prometheus” (2012) ne-a lăsat un final nerezolvat, iar acțiunea din “Prometheus 2” va porni de la acest final și ne va da răspunsurile pe care le așteptăm. Noomi Rapace și Michael Fassbender, cei care interpretează singurele două personaje care au supraviețuit în “Prometheus” (2012), au fost deja confirmați pentru sequel.

De la lansarea lui “Prometheus” (2012), Ridley Scott s-a ocupat de trei filme: “The Counselor”, în care joacă Michael Fassbender, Javier Bardem, Cameron Diaz și Penélope Cruz, “Exodus: Gods and Kings” cu Christian Bale și Joel Edgerton și “The Martian” cu Matt Damon. De asemenea, regizorul s-a ocupat și de câteva proiecte pentru televiziune.

“Prometheus 2” va începe filmările la jumătatea lui 2016. Într-un interviu acordat pentru Empire Magazine, Matt Damon și Ridley Scott au vorbit despre “The Martian” și nu numai atât. Aici, Matt Damon a dezvăluit cât de repede a început regizorul pregătirile pentru “Prometheus 2”. Scott a început să se ocupe de noul proiect la două săptămâni după ce a terminat filmările pentru “The Martian”.

“Am început să caut locuri de filmare pentru noul proiect, care este Prometheus 2”, a declarat Scott în cadrul interviului acordat pentru Empire Magazine.

Jake Paglen, care este cunoscut pentru “Transcendence”, se va ocupa de scenariu, iar “Prometheus 2” ar putea să ajungă în cinematografe în 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata