J.K. Rowling face dezvăluiri despre Hagrid

0

J.K. Rowling, cea care a scris celebra serie Harry Potter, face noi dezvăluiri despre Hagrid, unul din cele mai iubite personaje din lumea vrăjitorilor.

Un fan a întrebat-o pe Rowling ce formă ia Patronusul lui Hagrid – o întrebare interesantă, având în vedere interesul lui Hagrid spre creaturi magice periculoase – aceasta a răspuns: “Hagrid nu poate să producă un Patronus. Este o vrajă foarte dificilă”.

Atât în cărți, cât și în filme, vraja Patronus reprezintă una din cele mai puternice modalități de apărare împotriva Dementorilor, creaturi diabolice care se hrănesc cu fericire.

Patronusul este una din cele mai complexe vrăji din lumea vrăjitorilor și pentru a produce un Patronus – un vrăjitor trebuie să se gândească la cea mai fericită amintire a sa. Vraja ia forma unui gardian, care poate fi un animal.

Răspunsul lui Rowling ne sugerează că vraja este prea dificilă pentru Hagrid, care a fost exmatriculat de la Hogwarts când era un adolescent. Însă fanii seriei au fost îngrijorați că Hagrid, abandonat de mama sa când era copil, ar putea să nu aibă amintiri atât de fericite încât să poate produce un Patronus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata