Channing Tatum va fi Gambit

0

Cei de la Digital Spy au confirmat că Channing Tatum îl va interpreta pe Gambit.

gambit

Gambit este un mutant cu puteri mentale puternice, care poate controla şi manipula prin puterile sale kinetice. Este un erou puternic, experimentat în lupta corp la corp. La început, puţini mutanţi aveau încredere în el pentru că înainte de a deveni mutant, era un hoţ. Personajul a apărut prima dată în benzile desenate MARVEL din 1990. În benzile desenate el avea o relaţie de dragoste cu Rogue.

Gambit a apărut pentru prima dată într-un film X-men în anul 2009. Filmul se numeşte X-men Origins: Wolverine şi este interpretat de Taylor Kitsch (John Carter). Personajul interpretat de Channing Tatum va apărea în X-men: Apocalypse care va avea premiera pe 27 mai 2017. În plus se pregătește și un spin-off cu acest personaj.

gambit3

Astfel Tatum o ia pe urmele lui Hugh Jackman care a jucat în două filme Wolverine. Primul X-men Origins: Wolverine care la un buget 150 milioane dolari a avut încasări de 373 milioane dolari și un al doilea film numit simplu The Wolverine care la un buget de 120 milioane dolari şi-a adjudecat încasări de 415 milioane dolari. În plus al doilea film a fost mai apreciat de analişti decât primul film. Mai e ceva!!! Urmează un al 3-lea film de sine sătător cu Wolverine.

Tatum şi-a exprimat exprimat anterior interesul pentru acest rol: „Gambit este singurul X-men pe care l-am iubit vreodată. Adică, i-am iubit pe toţi, toţi sunt tari, dar probabil pentru că sunt din sud, tatăl meu este din Louisiana, eu din Mississippi, Alabama, Florida, l-am îndrăgit mai mult pe Gambit. Nu ştiu, simt că am o legătură cu el… aş muri ca să-l joc.”

Donner a sugerat recent planurile ca Gambit şi Deadpool să aibă propriile spin-off-uri, în timp ce scenaristul Simon Kinberg şi-a exprimat dorinţa ca Mistique interpretată de Jennifer Lawrence să aibă şi ea un film propriu.

Între timp, fanii se pot bucura de cel mai tare film X-men de până acum, X-men: Days of Future Past, care se lansează în cinematografele noastre pe data de 23 mai. Acest film a fost catalogat drept cel mai așteptat film al verii. Fanii care au avut ocazia să vadă filmul la proiecțiile speciale au avut numai cuvinte de laudă. Majoritatea îl numesc drept cel mai bun film X-men de până acum, iar unii l-au comparat cu The Avengers, doar că locul super eroilor este luat de mutanți.

Din distribuția X-men:Apocalypse vor face parte Jennifer Lawrence, Michael Fassbender și James McAvoy care au confirmat că își vor relua rolurile.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar