Dansul dragostei 2: Străzile, locul unde a început totul

                Dansul dragostei 2, titlu original Step up 2: The streets, este continuarea filmului din 2006 Dansul dragostei. Dansul dragostei 2 a fost lansat în anul 2008 și a fost regizat de Jon M. Chu. La un buget de 17,5 milioane de dolari, a avut încasări de 150,8 milioane de dolari. Dacă vă place muzica hip-hop, dansurile break dance şi freestyle cu siguranţă veţi savura acest film. Din punctul meu de vedere este chiar mai reuşit decât prima parte. Nu are twist-uri, bănuiţi ce se va întâmpla, dar nu asta e important. Cele mai importante sunt numerele de dans.

Dansul dragostei 2

                Andie West este personajul principal al acestui film. Când era mică, mama sa a dus-o la un jam session, în cartier. Cei mai buni dansatori veneau să concureze şi, astfel, acest concurs avea să devină cunoscut drept Străzile. Cea mai arzătoare dorinţă a sa era aceea să alunece, să se răsucească şi să zboare ca aceşti dansatori. Mama sa tot timpul a încurajat-o în acest sens, chiar dacă nu era uşor. Mama lui Andie spunea: „Viața e prea scurtă să fii altcineva”. Când Andie avea 16 ani, mama sa s-a îmbolnăvit de cancer și a decedat, Andie fiind crescută de prietena cea mai bună a mamei sale: Sarah. Talentul său de a dansa și-l dovedește în trupa 410, trupă care a fost campioană de 5 ori consecutiv la concursul Străzile. Această trupă este formată din tineri de culoare și trupa dansează pe muzică rap. Problema este că această trupă este căutată pentru acte de vandalism. Sarah este supărată și vrea s-o trimită pe Andie din Baltimore, pentru ca ea să fie crescută de mătușa Alice, în Texas.

Dansul dragostei 2

                Supărată, Andie pleacă și se întâlnește cu Tayler Gage. Are loc un concurs de dans între Tyler și Andie și un pariu. În cazul în care Tyler câștigă, Andie trebuie să meargă la MSA, Școala de Artă din Maryland. Dacă Andie câștigă, Tyler o va lăsa în pace. Bineînțeles, Andie pierde. Așa că trebuie Andie mai trebuie doar să fie acceptată… Trebuie să treacă o probă de dans. Un rol important în acceptarea ei îl va avea Chase, o vedetă în devenire care încearcă să iasă din tiparele școlii din Maryland.

Dansul dragostei 2

                Bineînțeles, Andie nu mai poate ajunge la repetițiile trupei 410 și e dată afară. Împreună cu Chase, Andie formează o trupă de dans pentru concursul Străzile alcătuită din elevi de la Școala de Arte. Directorul școlii, Blake Collins, vrea să facă din MSA următorul Julliard.

Dansul dragostei 2

Will Kemp este Blake Collins, directorul MSA, iar visul său este să facă din MSA următorul Julliard. Este şi fratele lui Chase;

Dansul dragostei 2

                Trupa înfiinţată de Andie (Briana Evigan) şi Chase (Robert Hoffman) este alcătuită din:

Robert Alexander III (Adam Sevani), pe scurt Moose, un dansator talentat care se împrieteneşte cu Andie;

Hair (Christopher Scott), un tip pe jumătate hippie, pe jumătate rebel al ritmului. Problema lui este că în momentul în care se plictiseşte, inventează paşi noi;

Jenny Kido (Mari Koda), o elevă străină obsedată de hip-hopul american vechi;

Fly (Janelle Cambridge), tăcută, dar nu şi când ascultă muzică. E prea înaltă pentru a avea un partener;

Monster (Luis Rosado) este cascadorul MSA. Sare, alunecă şi cade, făcând orice pentru a reuşi o secvenţă de acţiune;

Cable (Harry Shum Jr) este editorul albumului anual. Ceea ce alții nu ştiu despre el este că e unul din cei mai buni dansatori de freestyle;

Smiles (LaJon Dantzler) este un băiat de treabă şi un dansator extraordinar.

Dansul dragostei 2

                Mai sunt de menţionat următoarele personaje:

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Sophie Donovan (Cassie Ventura), care e fosta prietenă a lui Chase;

Dansul dragostei 2

Missy Serrano (Danielle Polanco), cea mai bună prietenă a lui Andie;

Dansul dragostei 2

Şi Tuck (Black Thomas), liderul trupei 410.

Dansul dragostei 2

                Ce reprezintă de fapt acest concurs numit Străzile?! Străzile înseamnă apropierea dintre oameni diferiţi. Să faci parte din Străzile este mai mult decât o luptă de teren. La acest concurs nu ar trebui să conteze cu ce te îmbraci, de unde eşti, ce şcoli frecventezi pentru că nimic din astea nu contează. Ceea ce contează cu adevărat este talentul şi ce faci cu el.

Dansul dragostei 2

                Este un film despre prietenie, încredere reciprocă, toleranţă, iubire şi să faci ceea ce-ţi place. Mi-a plăcut că Dansul dragostei 2 nu pune accent pe violenţă sau lupte de stradă, ci pune accent pe dans, care reprezintă o artă. Mesajul pe care ni-l transmite acest film e simplu: „Viaţa e prea scurtă pentru a încerca să fii altcineva.”

Dansul dragostei 2

                Știați că…

1. Numele trupei de dans 410 este de fapt prefixul telefonic pentru numerele din Baltimore;

2. Moose menționează la un moment dat că Blake Collins a părăsit MSA pentru a dansa cu Baletul Regal. În realitate, actorul Will Kemp a fost refuzat de Baletul Regal;

3. Unele din mișcările de dans sunt date înapoi. Puteți să vă dați seama pentru că părul lui Andie se mișcă în partea greșită.

Dansul dragostei 2

                Trebuie să recunosc că mi-a plăcut la nebunie înfruntarea finală care are loc pe ploaie. Chiar dacă această muzică nu mă dă pe spate, s-a potrivit perfect în final battle. Vă invit să urmăriți trailer-ul acestei continuări foarte reușite:

                Dansul dragostei 2 s-a lansat în România pe DVD.

dvd

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise