Dansul dragostei 3D, născut pentru a dansa

                Dansul dragostei 3D, titlul original Step up 3D, este al treilea film din serie. A fost regizat de același Jon M Chu, după un scenario scris de Amy Andelson și Emily Meyer. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun din din trilogie. Și este primul film din serie filmat 3D. Un 3D care chiar contează: baloane, bule, apă, mâini, suc și lumini care ies din ecran. Ai senzația că sunt cu tine în cameră. Din păcate… Dansul dragostei 3D nu a fost lansat în România pe blu-ray 3D. Doar pe DVD. Cei care-l vor original trebuie să-l cumpere din străinătate cu subtitrare în limba engleză. Tot ce rulează la cinema în format 3D și-mi place vreau să-l am la colecție în același format. Probabil în formatul standard, 2D, Dansul dragostei 3D nu mai are același farmec.

Dansul dragostei 3D

                De această dată acțiunea, nu mai are loc în Baltimore și nu mai are legătură cu Școala de Arte Maryland. Acțiunea se concentrează de această dată pe Moose și Camille Gage, care sunt studenți la inginerie la Universitatea din New York. Moose, de această dată, le-a promis părinților că a renunțat la dans și că se va concentra pe secția de electricitate, unde a fost acceptat. Dar cum socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele de la fața locului…

Dansul dragostei 3D

                Istoria din primele 2 filme din serie se repetă. Are loc o nouă competiție, dar de această dată, devine internațională. Ea se numește WORLD JAM. Trebuie neapărat urmărită pentru numerele de dans și pentru 3D. Moose, că despre el este vorba, devine scânteia de care au nevoie Pirații pentru a câștiga competiția. Dar cine sunt Pirații?!

Dansul dragostei 3D

                Pirații, sau mai corect Casa Piraților, este condusă de Luke, un dansator de street-dance orfan, care încearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său: un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din întreaga lume. Pentru ca trupa să supravieţuiască, trebuie să îşi învingă rivalii consacraţi, Casa Samurailor, în cadrul Competiţiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru 100.000 de dolari. Din păcate, banca vrea să scoată la licitație depozitul moștenit de la părinții săi din cauza neplății ratelor către bancă. Dacă Pirații ar câștiga această competiție, toate probleme s-ar rezolva.

Dansul dragostei 3D

                Scenariul îl urmăreşte pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din oraş, în căutarea de noi talente pentru a întregi trupa Piraţilor şi a câştiga astfel campionatul. În echipă, alături de Moose, mai e cooptată o dansatoare pe nume Natalie, care e de fapt…

Dansul dragostei 3D

                Întrebarea este: vor reuși Pirații să-i învingă pe Samurai? Vor reuși să câștige World Jam? Dar cea mai importantă întrebare este: vor reuși Pirații să treacă de cele 2 runde de calificare pentru a se califica în finala World Jam? Nu de alta, dar la această competiție, în calificări, concurează cele mai bune echipe de street dance din lume.

Dansul dragostei 3D

                Unii dintre noi nu știm să dansăm deloc, unii învață să danseze, dar alții sunt născuți pentru a dansa. Dar de ce dansăm?! Dansăm pentru că dansul poate schimba lucrurile, o singură mișcare poate elibera o întreagă generație. O singură mișcare te poate face să crezi că reprezinți mai mult. Iar unele mișcări… VIZIONAȚI FILMUL!!!

Dansul dragostei 3D

                Numerele de dans sunt magice, acrobațiile și flexibilitatea adiacentă + efortul a 15 dansatori (din atâția dansatori e formată o echipă) vor face deliciul acestei a 3-a părți a seriei Dansul dragostei. Lucrurile se schimbă în lupta finală, când diferenţa sare în ochi, iar binele şi dreptatea înving, aşa cum ştiai că vor face de la început. Bineînțeles, filmul are happy end, echipa cea mai bună câștigă, dar ce este de luat în considerare este dansul din finală, care e BESTIAL. Câștigătorii sunt aleși de această dată de un juriu de specialitate. Dansul dragostei 3D a fost un adevărat succes, fiind filmul cu cele mai mari încasări din serie. La un buget de 30 milioane de dolari, Dansul dragostei 3D a avut încasări de 159,3 milioane de dolari. În SUA a avut încasări totale de doar 42,4 milioane de dolari, dar succesul s-a datorat țărilor de peste ocean.

Dansul dragostei 3D

                Nu voi prezenta decât cele mai importanți dansatori:

Adam Sevani este Robert Alexander al III-lea, pe scurt Moose. După ce în Dansul dragostei 2 a avut rol secundar, de această dată, este personaj principal;

 moose

Nu uita sa citesti

Rick Malambri este Luke Katcher, liderul Casei Piraților. Singura sa dorință este ca moștenirea lăsată de părinții lui să dăinuiască;

luke

Sharni Vinson este Natalie, o dansatoare talentată de street dance;

natalie

Keith Stallworth este Jacob, mâna dreaptă a lui Luke;

jacob

Alyson Stoner este Camille Gage. Ea a mai jucat și în Dansul dragostei, fiind sora vitregă a lui Tyler. Pe atunci era o piticoată. Acum a crescut și a devenit o adevărată domnișoară, fiind prietena cea mai bună a lui Moose;

camille

Joe Slaughter este Julien, liderul Casei Samurailor. Dorința sa este să-i distrugă pe Pirați (Luke) pentru că a fost dat afară din Casa Piraților. Care a fost motivul?! Veți afla urmărind Dansul dragostei 3D.

julien

                Am fost surprins când am văzut că trupei Casa Piraților li se alătură dansatorii din Dansul dragostei 2, foștii colegi de liceu ai lui Moose: Jenny Kido (Mari Koda), Cable (Harry Shum Jr), Monster (Luis Rosado), Smiles (LaJon Dantzler) și Hair (Christopher Scott).

Dansul dragostei 3D

                Vă invit să urmăriţi trailer-ul acestui film:

                Din păcate, după cum spuneam mai sus, Dansul dragostei 3D s-a lansat în România doar pe DVD.

dvd

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise