“Den of Thieves”, infractori versus poliţişti

Den of Thieves - din 19 ianuarie 2018 la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment

0

“Den of Thieves” (“Frăţia hoţilor”) este un film regizat şi produs de Christian Gudegast după un scenariu scris de Gudegast împreună cu Paul Scheuring.

Din distribuţie fac parte: Gerard Butler, 50 Cent, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr., Evan Jones, Dawn Olivieri, Mo McRae şi Max Holloway.

Am văzut “Den of Thieves” la Grand Cinema Băneasa. Filmele ale căror acţiune se învârte în jurul grupurilor de răufăcători care sunt urmăriţi de poliţişti continuă să atragă atenţia publicului. Cheia succesului unor asemenea pelicule este să vină cu o poveste captivantă, intensă, care să îi uimească pe spectatori. Nu este neapărat cazul lui “Den of Thieves”, care nu aduce nimic nou. Totuşi, după primele 15-20 de minute, reuşeşte cumva să îţi trezească interesul şi să te facă să îţi doreşti să afli ceea ce urmează să se întâmple.

Regie, scenariu şi distribuţie

Acţiunea se desfăşoară în Los Angeles unde nişte răufăcători pregătesc jefuirea Băncii Rezervei Federale, un plan care, aparent, pare imposibil. 120 de milioane de dolari sunt scoşi în fiecare zi din circulaţie, fiind distruşi de sucursala din Los Angeles a Băncii Rezervei Federale. Pe urmele infractorilor se află şerifii conduşi de Nick O’Brien. Nick este un mare consumator de alcool şi un fumător înrăit, nefiind în niciun caz un model de urmat. Cu toate acestea, el face eforturi mari pentru a prinde grupul de infractori care a realizat nenumărate jafuri şi care plănuieşte încă un furt.

Regizat de Christian Gudegast, “Den of Thieves” are momentele lui bine realizate, însă, din păcate, acestea sunt prea puţine pentru a putea face din film unul de calitate. Mai mult, pelicula este destul de lungă, 140 de minute, pentru ceea ce are de spus.

Personajul lui Gerard Butler este Nick O’Brien, cunoscut ca poliţist gangster, cu multe tatuaje, care îşi înşală soţia şi care îi atenţionează pe infractori că este tipul cel rău. În ceea ce priveşte restul distribuţiei, 50 Cent îl interpretează, prea puţin convingător, pe Levi Enson, unul din cei patru răufăcători de elită. Pablo Schreiber este Ray Merrimen, liderul grupului de infractori, O’Shea Jackson Jr. este cel mai nou membru al grupului, iar Evan Jones este Bosco, cel de-al patrulea membru al grupului.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Den of Thieves” a ajuns în cinematografe vineri, 19 ianuarie 2018. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar