“Bourne 5” a ales actorul care va fi antagonistul în noul film din celebra franciză

0

Un film cu spioni este bun dacă are un protagonist și un antagonist pe măsura așteptărilor. Franciza “Bourne” are deja un erou fantastic, Jason Bourne (Matt Damon), iar când actorul se va întoarce pentru filmul cu numărul 5 – “Bourne 5” – va înfrunta un adevărat antagonist, cel puțin unul interpretat de un actor care se pricepe să joace roluri negative.

Potrivit Variety, actorul francez Vincent Cassel va fi noul răufăcător din seria “Bourne”. Deocamdată nu se cunosc multe detalii legate de noul rol, dar actorul în vârstă de 48 de ani va fi un asasin care îi va pune probleme eroului francizei.

64 - 1

Vincent Cassel este cunoscut pentru rolurile din “Ocean’s Twelve” și “Ocean’s Thirteen”, “Black Swan” și “Eastern Promises”. Cu o carieră care a început în 1988 și include nu mai puțin de 70 de roluri, Cassel nu a fost niciodată persoana care să nu accepte o provocare, cea mai mare fiind rolul lui Gaspar din “Irreversible”.

Tommy Lee Jones și Alicia Vikander se alătură, de asemenea, distribuției.

Paul Greengrass se va ocupa de regie. Julia Stiles va relua rolul lui Nicky Parsons, aliata lui Bourne și fost analist CIA.

Filmările pentru “Bourne 5” vor începe la sfârșitul acestui an, iar premiera mondială va avea loc la data de 29 iulie 2016.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar