Cronică Teen wolf

                Teen wolf este un serial pentru adolescenţi şi nu doar pentru ei. Serialul este insipirat din filmele Teen wolf şi Teen wolf 2, lansate în anii 1985, respectiv 1987.

                Serialul Teen wolf (Vârcolacul adolescent) mizează pe aceeaşi idee. Un adolescnet este muşcat de un vârcolac şi se transformă. Până în acest moment serialul are 3 sezoane (primele 2 sezoane au 12 episoade şi sezonul 3 are 24 de episoade) şi sezonul 4 a început ieri, acesta urmând să aibă 12 epsioade.

                Acum voi vorbi puţin despre cele 3 sezoane care au rulat la americani.

                Primul sezon ni-l prezintă pe Scott McCall, un adolscent care suferă de astm şi trăieşte cu mama sa în localitatea Beacon Hills. Într-o noapte, el şi cel mai bun prieten al său, Stiles Stilinski, fiul şerifului local, află de un cadavru ciopârţit în două (poliţia găseşte doar o parte), şi merg în pădure să găsească cealaltă jumătate, dar Scott e muşcat de un vârcolac. Astfel, în dimineaţa următoare, Scott îşi dă seama că nu mai are nevoie de inhalator şi că are super abilităţi, cum ar fi super viteză şi simţuri ascuţite. Devine vedeta echipei lacrosse şi câştigă admiraţia celei mai populare fete din şcoală, Lydia Martin, dar şi invidia prietenului ei, Jackson Whittemore. Scott începe o relaţia romantică cu o nou venită în oraş, Allison Argent, şi află că tatăl ei, Chris Argent, e un vânător de vârcolaci.

tw s1-1

                Scott şi Stiles fac cunoştinţă cu vârcolacul Derek Hale, a cărui familie a a ars în urmă cu 6 ani. Ei descoperă că a doua parte a cadavrului este a surorii lui Derek, Laura Hale. Situaţia se complică în momentul în care în oraş îşi face apariţia sora lui Chris, Kate. Între timp Jackson află de adevărata identitate a lui Scott şi vrea să devină şi el vârcolac. Scott îl are ca aliat pe veterinarul Dr. Alan Deaton, care este mai mult decât pare. Facem cunoştinţă şi cu unchiul lui Derek, Peter Hale, singurul supravieţuitor al incediului și vârcolac ALFA.

tw s1-2

                Ce vă propun eu? Uitaţi-vă la primul episod. Dacă vă prinde vă uitaţi şi în continuare, dacă nu vă place, nu vă mai uitaţi. Sper că v-am stârnit interesul cu această scurtă descriere.

                În sezonul 2 treaba se complică. Scott McCall şi Allison Argent le spun familei Argent că formează un cuplu, dar părinţii lui Alison se opun pentru că Scott e un vârcolac. Lydia are premoniţii, după ce a fost muşcată de Peter Hale. Acesta, la rândul lui, a fost ucis de Derek, care a devenit vârcolacul ALFA. Derek îi recrutează în echipă pe adolescentul abuzat Isaac Lahey, Erica Reyes şi pe Vernon Boyd. Jackson este muşcat de Derek, dar se pare că acesta este imun la muşcatură. Cel puțin pentru moment. Între timp, situaţia se complică pentru că în oraş vine bunicul lui Allison, tatăl lui Chris, Gerard Argent, ajuns aici la înmormântarea fiicei sale, Kate Argent. El decide să răzbune moartea fiicei sale, declarând astfel război vârcolacilor. Ceea ce va urma, veţi afla doar urmărind serialul.

tw s2

                Sezonul 3 al serialului este împărţit în 2 părţi de câte 12 episoade fiecare. În prima parte a sezonului, Scott McCall, Allison Argent, Derek Hale şi restul echipei au un alt inamic comun: o altă haită de vârcolaci ALFA invadează Beacon Hills. Aceştia o răpesc şi o ucid pe Erica Reyes. Între timp, Jackson Wittemore se mută la Londra. În oraş îşi face apariţia o altă profesoară, Jennifer Blake, care pune ochii pe Derek. Stiles Stilinski află că cineva comite crime şi le foloseşte ca sacrificii umane pentru cauze necunoscute. Scott află că este un ALFA , Lydia Martin se dovedeşte a fi un Banshee (Femeia Plângerii) explicând astfel de ce e în măsură să găsească cadavre.

tw s3-1

                A doua parte a sezonului 3 se bazează pe nou venita colegă, Kira. Demoni numiţi Oni sunt eliberaţi de mama acesteia şi ei atacă Beacon Hills. Printre victime se numără Scott, Derek, Lydia şi Kira, care se dovedeşte a fi un kitsune. Ei trebuie să găsească persoana care este posedată de un nogitsune, o vulpe neagră care se hrăneşte cu durere şi haos. Nu o să vă vină să credeţi cine se dovedeşte a fi acea persoană. Cum se va termina? Veţi afla urmărind al treilea sezon.

tw s3-2

                Dar cine sunt actorii care intepretează personajele acestui serial?

                Tyler Posey este Scott McCall, un vârcolac BETA şi personajul principal al acestui serial (sezoanele 1-3);

scott

                Chrystal Reed este Allison Argent, fata vânătorului de vârcolaci Chris Argent şi iubita lui Scott (sezonele 1-3);

allison

                Dylan O’Brien este Stiles Stilinski, preietenul cel mai bun al lui Scott (sezoanele 1-3). Pe acest actor îl vom putea urmări din luna septembrie în filmul The maze runner;

stiles

                Tyler Hoechlin este Derek Hale, un vârcolac OMEGA şi mentorul lui Scott, care-l învaţă pe acesta din urmă să-şi controleze abilităţile (sezoanle 1-3);

derek

                Holland Roden este Lydia Martin, cea mai bună prietenă a lui Allison şi iubita lui Jackson Whittemore (sezoanele 1-3);

lydia

                Colton Haynes este Jackson Whittemore, co-căpitanul echipei de lacrosse, iubitul Lydiei Martin şi rivalul lui Scott McMcall (sezoanele 1-2);

jackson

                Melissa Ponzio este Melissa McCall, mama lui Scott şi asistentă la spital (sezoanele 1-3);

melissa

                Linden Ashby este şeriful Stilinski, tatăl lui Stiles (sezoanele 1-3);

serif

                JR Bourne este Chris Argent, tatăl lui Allison (sezoanele 1-3);

chris argent

Nu uita sa citesti

                Jill Wagner este Kate Argent, sora lui Chris şi mătuşa lui Allison (sezonul 1, 3);

kate argent

                Seth Gilliam este veterinarul Dr. Deaton, şeful lui Scott, dar şi cel care-l ajută să facă faţă supranaturalului (sezoanele 1-3);

dr deaton

                Ian Bohen este Peter Hale, unchiul lui Derek şi un vârcolac ALFA (sezoanele 1-3);

peter hale

                Daniel Sharman este Isaac Lahey, primul membru al haitei lui Derek (sezoanele 2-3);

issac

                Michael Hogan este Gerard Argent, bunicul lui Allison şi tatăl lui Chris şi al lui Kate (sezoanele 2-3);

Gerard Argent

                Gage Golightly este Erica Reyes este al doilea membru al haitei lui Derek (sezonul 2);

erica reyes

                Sinqua Walls este Vernon Boyd, un vârcolac BETA, al treilea membru al haitei lui Derek (sezoanele 2-3);

Vernon Boyd

                Matthew Del Negro este agentul FBI Rafael McCall, tatăl lui Scott (sezonul 3);

Rafael McCall

                Arden Cho este Kira Yukimura, o kitsune, o nouă elevă şi noua iubire a lui Scott (sezonul 3);

Kira Yukimura

                Gideon Emery este Ducalion (sezonul 3);

ducalion

                Shelley Henning este Malia Tate, iubita lui Stiles (sezonul 3);

melina

                Haley Webb este Jeniffer Blake, profesoară de engleză la licaul din Beacon Hill şi iubita lui Derek (sezonul 3);

Jeniffer Blake

                Charlie Carver şi Max Carver îi interpretează pe gemenii OMEGA Ethan şi Aiden. Cu siguranţă dacă aţi văzut serialul Desperate housewives îi veţi recunoaşte (sezonul 3).

twins

                În continuare vă las să urmăriţi trailer-ul acest serial cu vârcolaci:

                Eu unul, abia aştept sezonul 4 al acestui serial. Dar voi?

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise