Proiecție de gală a filmului Sieranevada în județul Caraș-Severin

1

Sieranevada propunerea României la Oscar va avea parte de o proiecție de gală în cele 3 orașe din Caraș-Severin: Reșița, Caransebeș și Oravița. Actorul Mimi Brănescu și actrița Ana Ciontea vor fi prezente. Când va avea loc priecția de gală în cele 3 orașe cărășene?!

14 septembrie Caransebeșora 19:00
15 septembrie Oravița –  ora 18:00
15 septembrie Reșița –  ora 20:00
După ce a deschis competiția oficială a celei de-a 69-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes (11-22 mai 2016), cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Cristi Puiu, Sieranevada va deschide și sezonul de toamnă al premierelor cinematografice românești.

Din distribuție fac parte actorii: Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu.

Acțiunea din Sieranevada are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu are imaginea semnată de Barbu Bălășoiu; Jean Paul Bernard, Filip Muresan și Christophe Vintrignier au realizat sunetul, Maria Pitea s-a ocupat de costume în timp ce Mojca Gorogranc Petrushevska a realizat machiajul. Letiția Ștefănescu și Ciprian Cimpoi au semnat montajul iar Cristina Barbu scenografia, Anca Puiu –producător.

POSTER OFICIAL

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Phi Recent comment authors
Phi
Vizitator
Phi

Mimi Branescu este un „el”.