Rambo se transformă în serial

1
Cei de la Deadline au declarat că FOX a încheiat un contract cu Sylvester Stallone pentru a produce serialul Rambo: New Blood, o continuare a celor 4 filme din serie. Serialul va pune accentul pe  John Rambo și fiul său J.R., un fost pușcaș marin. Scenarul va fi scris de Jeb Stuart, care a scris scenariul pentru Greu de ucis și Evadatul. Deja nu e nimic confirmat, Stallone e așteptat în rolul lui John Rambo. Momentan producția celui de-al cincelea film din serie, Rambo: Last Blood, a fost pusă pe pauză.
Seria a început în 1982 cu First Blood, fiind o adaptare a romanului Rambo scris de David Morrell. A avut un succes moderat, seria continuând cu Rambo: First Blood Part II în 1985, rămânând filmul cu cele mai mari încasări din serie, 300 de milioane de dolari. În 1988 s-a lansat Rambo III și 20 de ani mai târziu, în 2008, al patrulea film din serie intitulat John Rambo.
Adaptarea lui Rambo pentru televiziune a început în 2013, dar se zvonea că Stallone nu va fi implicat. Rambo a mai avut parte de o adaptare pentru micul ecran. Doar că de această dată a fost o animație care s-a numit Rambo: The Force of Freedom şi a rulat în 1986.

Ce părere aveţi de un serial TV Rambo? Lăsaţi comentarii mai jos!

Să vă spun eu părerea mea. Sunt fericit, dar şi dezamăgit în acelaşi timp. De ce?! Pentru că în România s-a lansat pe DVD ultimul film din quadrologia Rambo, aşa că e greu de crezut că serialul se va lansa pe DVD.

1 Comentariu
  1. Cristi spune

    Genial ar fi sa joace si Stallone, macar in cateva din primele episoade. Poate ca mentor pentru fiul sau asa cum a facut in Rocky… Serialul va fi foarte cautat si nu-mi fac griji ca nu-l voi putea urmari. Apropos, Alex… Stallone este si actorul meu favorit. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata