Russell Crowe s-ar putea alătura distribuției filmului “The Mummy”

Russell Crowe s-ar putea să joace alături de Tom Cruise în reboot-ul “The Mummy”.

Universal Pictures lucrează din greu pentru a-și crea propriul univers, în stilul celui produs de Marvel. Dar nu va avea supereroi, ci monștri.

Potrivit Variety, actorul laureat cu premiul Oscar negociază cu Universal pentru a interpreta un rol asemănător lui Dr. Jekyll. Tom Cruise este deja confirmat pentru “The Mummy”, iar Sofia Boutella, cunoscută pentru rolul din “Kingsman: The Secret Service”, va interpreta personajul negativ.

“The Mummy”

Reboot-ul “The Mummy” reprezintă doar începutul pentru universul monștrilor creat de studiourile Universal, așadar sunt șanse mari ca Russell Crowe să joace și în alte filme.

Alex Kurtzman (“Transformers”) va scrie scenariul și va produce reboot-ul care va aduce noi personaje pe marile ecrane.

Brendan Fraser a fost protagonistul versiunii originale din 1999, care a avut două continuări – The Mummy Returns și The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.

Reboot-ul “The Mummy” va avea premiera în cinematografe în iunie 2017. În afară de filmul cu Tom Cruise, studiourile Universal vor să lanseze încă două lungmetraje, unul în aprilie 2018 și altul în februarie 2019. Unul din acestea ar putea fi “The Invisible Man” cu Johnny Depp, iar celălalt – “The Bride of Frankenstein”.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar
wpDiscuz