S-a lansat noul trailer Batman

0

Nu este doar un apel … Este un avertisment.


S-a lansat noul trailer Batma
n

Poti sa-l vezi aici: 

ps://youtu.be/g1YdCoJnNf8

De la Warner Bros. Pictures vine „Batman” al lui Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul dublu al detectivului vigilent din Gotham City și al alter ego-ului său, biliardarul recluziv Bruce Wayne. În rolurile principale alături de Pattinson („Tenet”, „The Lighthouse”), rolurile celebrilor și răufăcători din Gotham sunt Zoë Kravitz („Big Little Lies”, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) în rolul Selina Kyle; Paul Dano („Love & Mercy”, „12 Years a Slave”) în rolul lui Edward Nashton; Jeffrey Wright („No Time to Die”, „Westworld”) în rolul lui James Gordon al GCPD; John Turturro (filmele „Transformers”, „The Plot Against America”) ca Carmine Falcone; Peter Sarsgaard („The Magnificent Seven”, „Interrogation”) în rolul lui Gotham D.A. Gil Colson; Jayme Lawson („Adio Amor”) în calitate de candidată la funcția de primar Bella Reál; cu Andy Serkis (filmele „Planeta maimuțelor”, „Pantera neagră”) ca Alfred; și Colin Farrell („Gentlemen”, „Animale fantastice și unde să le găsim”) în rolul Oswald Cobblepot.


Reeves (franciza „Planeta maimuțelor”) a regizat după un scenariu de Reeves și Peter Craig, bazat pe personaje din DC. Batman a fost creat de Bob Kane împreună cu Bill Finger. Dylan Clark (filmele „Planeta maimuțelor”) și Reeves au produs filmul, cu Michael E. Uslan, Walter Hamada, Chantal Nong Vo și Simon Emanuel în calitate de producători executivi. Echipa creativă din culise a regizorului a inclus regizorul de fotografie nominalizat la Oscar Greig Fraser („Dune”, „Leu”); James Chinlund, designerul de producție „Planet of the Apes” al lui Reeves, și editorul, William Hoy; editor Tyler Nelson („Rememory”); și designerul de costume Jacqueline Durran („1917”, „Femei mici”, „Anna Karenina”), premiată cu Oscar. Muzica este a compozitorului premiat cu Oscar Michael Giacchino (filmele actuale „Spider-Man”, „Jurassic World” și „Star Wars”, „Up”).


Warner Bros. Pictures prezintă o producție a 6-a & Idaho / Dylan Clark Productions, un film al lui Matt Reeves, „The Batman”. Filmul se va lansa în cinematografe în 2022 și va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures si in Romania de Vertical Entertainment.

Sursă: Vertical Entertainment

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata