“Sicario” va avea un sequel

0

“Sicario” a avut recent premiera în cinematografe, însă Lionsgate îl consideră deja un succes datorită încasărilor de aproape 400.000 de dolari în weekend, deși a rulat doar în șase cinematografe din SUA. Studioul a anunțat că vrea să pregătească un sequel, care să se axeze pe Alejandro, personajul interpretat de Benicio Del Toro.

Potrivit Variety, Taylor Sheridan se va ocupa de scenariu pentru “Sicario 2”. Denis Villeneuve s-ar putea să se întoarcă ca regizor, însă deocamdată nu avem o confirmare oficială.

“Sicario 2” se va axa pe misteriosul personajul a lui Del Toro. Încă nu știm dacă acest sequel va fi o continuare a evenimentelor din primul film sau un prequel (producție a cărei acțiune se desfășoară înainte de evenimentele relatate în producția originală), așa cum sugerează Patrick Wachsberger, membru Lionsgate.

Înainte de lansarea filmului, am vorbit cu Denis [Villeneuve] și i-am zis – Ce se va întâmpla cu acest personaj? În ce direcție va merge Benicio?

“Sicario” este un film de acțiune despre lumea cartelurilor de droguri sud-americane. Emily Blunt o interpretează pe Kate Macer, un agent FBI trimis în Mexic să colaboreze cu un agent secret interpretat de Josh Brolin și un personaj misterios, Alejandro.

Din distribuția filmului lansat în cinematografe la data de 18 septembrie, în ediție limitată, fac parte: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jon Bernthal.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar