0

The Batman este un film american, bazat pe personajul DC Comics – Batman. Produs de DC Films, 6th & Idaho și Dylan Clark Productions și distribuit de Warner Bros. Pictures, este primul film din noua franciză The Batman.

The Batman este regizat de Matt Reeves, după un scenariu scris de acesta împreună cu Peter Craig.

Din distribuție fac parte: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis și Colin Farrell.

Am văzut The Batman la avanpremiera de marți de la Cinema City (Afi Cotroceni) mulțumită invitației primite de la Cinema City & Vertical Entertainment 😊 Fiind o mare fană a filmelor cu supereroi, așteptam cu nerăbdare The Batman.

Regizorul Matt Reeves și starul Robert Pattinson au creat un film noir uimitor, care poate concura cu The Dark Knight. Pentru mine, Christian Bale este de departe cel mai bun actor care l-a interpretat pe Batman, însă pot spune că, după vizionarea acestui film, Robert este pe locul 2.

Noua peliculă reprezintă o experiență cinematografică uluitoare, un tur de forță care îți va capta atenția până la ultimul moment. Gotham City picură sânge, corupție și trădare, în timp ce Batman vânează un criminal în serie cu o agendă diabolică. El descoperă adevăruri înspăimântătoare care îi spulberă realitatea. The Batman este cu adevărat un film grozav. Chiar dacă durează 3 ore, nu veți simți cum trece timpul pentru că pelicula oferă de toate: acțiune, emoție și elementele specifice unui thriller polițist.

Nu uita sa citesti

After Ever Happy

Related Posts

Gotham City este zguduit de uciderea unui politician puternic (Rupert Penry-Jones). Ucigașul mascat (Paul Dano) lasă indicii enigmatice la locul crimei, inclusiv o scrisoare cu o ghicitoare adresată lui Batman (Robert Pattinson). Locotenentul Jim Gordon (Jeffrey Wright) îi permite lui Batman să investigheze crima. Alți polițiști nu pot să creadă că se asociază cu justițiarul mascat, dar Jim Gordon a ajuns să aibă încredere în Batman în ultimii doi ani. El folosește lumina reflectoarelor pentru a cere ajutorul lui Batman și pentru a insufla frica răufăcătorilor de pe străzi.

Înspăimântătoarele crime continuă, de fiecare dată cu un nou puzzle greu de descifrat. Batman devine obsedat să-l oprească pe ucigaș. Alfred Pennyworth (Andy Serkis), angajatul său loial de când Bruce a rămas orfan, când era doar copil, îl roagă să accepte și să se ocupe de sarcinile sale ca moștenitor al familiei sale, căci Wayne și Arkham erau cândva stâlpii comunității. Un indiciu îl conduce pe Batman la crima organizată. Carmine Falcone (John Turturro) și Oswald Cobblepot (Colin Farrell) conduc lumea interlopă. El trebuie să se infiltreze în organizația lor, iar o chelneriță dură și neînfricată (Zoë Kravitz) este răspunsul.

Matt Reeves (Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes) te lovește imediat cu o traumă puternică. Peisajul urban al orașului Gotham cuprinde străzi murdare și este cât se poate de sumbru. Melancolicul „Something in the Way” al lui Nirvana creează atmosfera pentru o odisee întunecată. Filmul este un thriller polițist plin de acțiune și un studiu atent al personajelor. Ucigașul îl consideră pe Batman un aliat împotriva unei clase de elită opresive. Moartea, distrugerea și haosul sunt singurele modalități de a atrage atenția. Este o perspectivă fatalistă care îi leagă pe răufăcător și erou.

Aveam îndoieli serioase cu privire la Robert Pattinson. Este un actor bun. Dar ar avea el seriozitatea și duritatea de a juca un astfel de personaj emblematic? Robert mi-a depășit toate așteptările. Batmanul adus de el este nu numai un supererou fantastic, ci și un bun detectiv. El brutalizează inamicii în scene de acțiune uimitoare. Apoi căută cu meticulozitate indicii. Bruce Wayne este mistuit de furie. El își povestește experiențele ca Batman. Nu l-am văzut niciodată pe Bruce Wayne/Batman având o astfel de introspecție profundă. Robert Pattinson este magnific.

Batman nu este un supererou invincibil cu gadgeturi nelimitate. Matt Reeves face o treabă excelentă de a-i face abilitățile și tehnologia practice. Costumul are modificări specifice pentru rezistența la gloanțe. Batmobilul este ca o mașină musculară, nu un tanc specializat. Aceste caracteristici fac întâlnirile de luptă mai palpitante. Priceperea și puterea lui Batman l-au pus deasupra inamicilor săi.

Distribuit de Vertical Entertainment, The Batman ajunge vineri, 4 martie 2022, în cinematografe. Vizionare plăcută! 😊

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata