0

Dolittle este un film regizat de Stephen Gaghan după un scenariu scris de Gaghan, Dan Gregor şi Doug Mand.

Din distribuţie fac parte: Emma Thompson, Rami Malek, John Cena, Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, Tom Holland, Craig Robinson, Ralph Fiennes, Selena Gomez şi Marion Cotillard.

În Anglia victoriană, legendarul doctor Dolittle trece printr-un moment dificil şi s-a izolat în totalitate de lume.

În pădurile din apropierea moşiei lui Dolittle, tânărul Tommy Stubbins este obligat de unchiul său să meargă la vânătoare. Fără să vrea, Tommy răneşte o veveriţă şi, plin de remuşcări, decide să o ducă la singura persoană care îi poate salva viaţa, Dolittle

Lady Rose, o tânără de la palat care doreşte, la rândul ei, să îl vadă pe faimosul doctor, ajunge la moşia acestuia. Regina este pe moarte, după ce s-a îmbolnăvit în mod misterios, iar Dolittle este ultima ei speranţă.

La început, doctorul refuză să îi ajute pe cei doi tineri, care apelează la serviciile acestuia, dar Polly, papagalul său vorbitor, îi aminteşte adevăratul său scop în viaţă. El nu ar lăsa niciodată un animal să sufere.

Dolittle salvează viaţa micuţei veveriţe, apoi, împreună cu animalele sale de companie, şi cei doi copii, pleacă la palat pentru a o trata pe regină.

Nu uita sa citesti

Încercarea sa de o salva pe regină îl duce într-o aventură plină de peripeţii, căci forţele malefice de la curtea regală, precum şi un pirat foarte furios, îi ameninţă misiunea.

Norocul lui Dolittle este că nu este singur, animalele şi Tommy Stubbins îl urmează într-o aventură de neuitat.

Dolittle este un film pentru întreaga familie, iar copiii se vor bucura de poveste şi de prezenţa animalelor ce sunt foarte bine realizate. Gâsca plină de entuziasm, gorila temătoare, ursul polar cu multă energie, struţul cinic şi papagalul inteligent sunt o parte din animalele care îi vor bucura pe cei mici cu glumele şi giumbuşlucurile lor.

Povestea este foarte simplă, iar filmul este uşor de urmărit şi plăcut. Niciodată nu există o îndoială asupra finalului. Animelele sunt adorabile. Robert Downey Jr., starul peliculei, intră excelent în pielea personajului său.

Distribuit de Ro Image 2000, Dolittle rulează în cinematografele din ţară. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar