The Addams Family

Distribuit de CineForum!

0

The Addams Family este o animaţie americană regizată de Conrad Vernon şi Greg Tiernan după un scenariu scris de Matt Lieberman.

Din distribuţie fac parte: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Snoop Dogg, Bette Midler şi Allison Janney.

Am văzut The Addams Family la Cinema City, Afi Cotroceni.

După ce o mulţime supărată de oameni îi alungă din oraş chiar în timpul ceremoniei nunţii lor, Gomez şi Morticia Addams se mută într-o casă nouă, mai exact: un azil bântuit din New Jersey.

Deşi nu este un loc în care să poţi locui liniştit, tânărul cuplu este încântat de azilul bântuit, considerând-ul acasă.

După mai mulţi ani, Morticia şi Gomez împreună cu cei doi copii, Wednesday şi Pugsley, locuiesc în continuare în New Jersey, în azilul ce semnifică pentru ei casa perfectă.

Totuşi, vieţile lor par să fie ameninţate de construirea unui oraş în apropierea locuinţei Addams.

Margaux Needler, realizatoarea unei emisiuni TV, nu este deloc mulţumită de reşedinţa de pe deal a familiei Addams deoarece o consideră o pată în oraşul ei minunat.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

După anumite discuţii cu Morticia şi Gomez, despre renovarea casei, Margaux nu ajunge la niciun acord cu aceştia. Fiind o adevărată maestră a manipulării, ea se folosește de tehnologia modernă pentru a răspândi zvonuri alarmante despre locuitorii reşedinţei ce tronează asupra orașului.

Între timp, Wednesday începe să meargă la şcoala din oraş şi îşi face noi prietene, iar Pugsley se pregăteşte din greu pentru a putea duce mai departe o tradiţie de mare însemnătate pentru familia Addams.

Consider că animaţia reprezintă o surpriză plăcută atât pentru fanii familiei Addams, cât şi pentru persoanele care au, abia acum, ocazia să descopere cea mai ciudată familie din cinematografie.

Despre familia Addams, putem spune multe, căci, de-a lungul timpului, s-a bucurat de multe adaptări. Mi-a plăcut mult că animaţia ne dă ocazia să facem cunoştinţă (pentru cei care văd prima dată un film despre familia Addams) sau să ne amintim (pentru fanii familiei Addams) fiecare personaj din cea mai ciudată şi înspăimântătoare familie.

Animaţia creează o atmosferă de groază, în care durerea este aplaudată, iar dezastrul pare distractiv. Pentru familia Addams, nu există culoare, ci doar negru, gri. Morticia şi Gomez îşi învaţă copiii să folosească arme, să se lupte, să facă tot felul de nazdrăvănii sinistre, care ar speria pe oricine.

Cu toate acestea, animaţia are un mesaj important, anume: de a fi tu însuţi şi de a îţi pune familia pe primul loc.

Distribuit de CineForum, The Addams Family a ajuns în cinematografe vineri, 25 octombrie 2019. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata