“The Good Dinosaur” are un nou trailer – ne poate emoționa un dinozaur?

0

Nu a fost ușor pentru Pixar să producă “The Good Dinosaur”. Animația trebuia să fie lansată la sfârșitul lui 2013, dar a avut o întârziere de doi ani – regizorul și aproape toată distribuția au fost schimbați și aproape toată povestea a fost rescrisă. La doar o lună până la premiera mondială a animației – a putut Pixar să salveze “The Good Dinosaur”? Urmăriți trailerul și spuneți-ne cum vi se pare.

“The Good Dinosaur” lansează următoarea întrebare:

Ce s-ar întâmpla dacă asteroidul, care a schimbat pentru totdeauna viața pe pământ, ar fi ocolit planeta, iar dinozaurii nu ar fi dispărut?

Animația prezintă povestea unui Apatosaurus pe nume Arlo, care își pierde tatăl într-un accident tragic. Într-o zi, Arlo cade într-un râu, iar atunci când se trezește, descoperă că este departe de casa sa. Încercând să se întoarcă acasă, el se împrietenește cu un băiețel pe care îl numește Spot. Cei doi prieteni pornesc într-o călătorie plină de peripeții.

Distribuție: Jeffrey Wright (“The Hunger Games: Mockingjay”), Steve Zahn (“Treme”), AJ Buckley (“Murder in the First,” “Justified”), Anna Paquin (“True Blood,” “X-Men”), Sam Elliot (“Justified”), Frances McDormand (“Olive Kitteridge”) și Jack Bright (“Monsters University”).

“The Good Dinosaur” va fi lansat în cinematografe pe 25 noiembrie 2015.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata