Tot ce trebuie să știi despre “I WANNA DANCE WITH SOMEBODY” – de azi la cinema

151

Informații despre producție

I Wanna Dance with Somebody este o celebrare puternică și triumfătoare a incomparabilei Whitney Houston. Regizat de Kasi Lemmons, scris de nominalizatul la Oscar Anthony McCarten, produs de legendarul director pentru muzică Clive Davis și având-o în distribuție pe câștigătoarea Premiului BAFTA Naomi Ackie, filmul este un portret fără restricții al femeii complexe și cu multiple fațete din spatele Vocii. De la fata din corul din New Jersey la una din cei mai premiați artiști și cu cele mai mari vânzări ale înregistrărilor din toate timpurile, publicul este purtat într-o călătorie inspirațională, tulburătoare – și atât de emoționantă – prin viața și cariera inovatoare a lui Houston, cu spectacole uluitoare și o coloană sonoră cu cele mai îndrăgite hituri ale artistei, așa cum nu le-ați mai auzit până acum. Nu vreți să dansați?

Sony TriStar prezintă o prezentare a Black Label Media, o prezentare a Compelling Pictures a producției Muse of Fire, Primary Wave Music, și West Madison Entertainment a unui film de Kasi Lemmons, I Wanna Dance with Somebody. Distribuția Naomi Ackie, Stanley Tucci, Tamara Tunie, Nafessa Williams, și Clarke Peters. Regizat de Kasi Lemmons. Scenariul de Anthony McCarten. Produs de Denis O’Sullivan p.g.a., Jeff Kalligheri p.g.a., Anthony McCarten p.g.a., Pat Houston, Clive Davis, Larry Mestel, Molly Smith, Thad Luckinbill, Trent Luckinbill, Matt Jackson p.g.a., Christina Papagjika, și Matthew Solloway. Producători executivi sunt Naomi Ackie, Kasi Lemmons, William Earon, Marina Cappi, Erika Hampson, Josh Crook, Rachel Smith, Seth Spector, Dennis Casali, Janice Beard, Tanner Beard, Lexie Beard, Matthew Gallagher, Jane Bergere, Stella Meghie, și Mackenzie O’Connell. Director de imagine este Barry Ackroyd ASC. Designerul producției este Gerald Sullivan. Editor este Daysha Broadway, ACE. Supervizorul VFX este Paul Norris. Costumier este Charlese Antoinette Jones. Partitura originală este de Chanda Dancy. Producătorul Executiv pentru Muzică este Rodney Jerkins. Supervizor musical este Maureen Crowe. Castingul este făcut de Kim Coleman, C.S.A.

TE VOI IUBI ÎNTOTDEAUNA: De ce este momentul pentru a o sărbători pe Whitney Houston

“Whitney Houston a fost probabil cea mai mare cântăreață contemporană din toate timpurile,” spune Clive Davis, care ar trebui să știe. Directorul casei de înregistrări în vârstă de 90 de ani, care a jucat un rol esențial în carierele acelor stele cum ar fi Janis Joplin, Bruce Springsteen, Sly și Familia Stone, Billy Joel, Chicago, Pink Floyd, și alții fără număr, o plasează pe Houston pe cel mai înalt nivel – și spune de ce muyica ei continua să rămână actuală. “Capacitatea ei de a face ritmuri, îmbinată cu versatilitatea incredibilei puteri de control al vocii sale în ceea ce privește baladele, a făcut din ea cea mai bună cântăreață pop, cea mai bună cântăreață R&B. Acesta este motivul pentru care s-a remarcat în toți acești ani și pentru care ne vom aminti de ea.”

Publicul va avea șansa de a-și aminti și a retrăi incredibila Voce a lui Whitney Houston în cinematografe prin lansarea I Wanna Dance with Somebody, biopic-ul musical care le va oferi fanilor săi o perspectivă necunoscută anterior asupra vieții și activității artistei. Este atât o celebrare a succeselor din viața sa, cât și o privire obiectivă asupra tragediilor care au luat-o prea repede dintre noi.

“Există o sărbătorire a lui Whitney,” spune Naomi Ackie, care o personalizează pe artistă în I Wanna Dance with Somebody. “Acum putem privi înapoi și știm că nu a existat nimeni ca ea. A trecut mai mult de un deceniu și încă nu există nimeni ca ea.”

“Am căutat să facem din I Wanna Dance with Somebody un omagiu bogat, frumos, emoționant și foarte uman adus unui mare talent – unul din cele mai mari pe care le vom vedea vreodată,” spune regizorul Kasi Lemmons, care conduce filmul, unindu-și forțele cu o mare parte din echipa de creație care a adus pe ecran filmul de succes mondial Bohemian Rhapsody, inclusive scenaristul /producătorul Anthony McCarten. “Ea are o poveste complicată, așa cum toți oamenii sunt complicați. Ne putem raporta la ea și la greutățile prin care a trecut, la presiunile cu care s-a confruntat, și ajungem s-o înțelegem.”

Pentru fanii săi, povestea lui Whitney Houston n-a fost spusă cu adevărat niciodată. Ei cunosc bine multitudinea de material care au fost produse, care se presupune că “spun totul,” inclusiv filmul TV din 2015 și documentarul din 2018, dar ambele proiecte i-au dezamăgit profund pe fani și pe oamenii apropiați ei. Niciunul nu analizează, nici nu celebrează cea mai importantă parte a vieții lui Whitney – muzica ei – dar în schimb ambele se concentrează pe notele de senzualitate care au întunecat-o pe adevărata Whitney. Despre I Wanna Dance with Somebody, Davis spune, “Scopul acestui film este s-o prezinte pe întreaga Whitney. Cu siguranță a fost misiunea mea să mă asigur că arătăm viața unei cântărețe grozave și ceea ce a făcut-o specială, unică. Intenția noastră nu a fost minimizarea impactului letal al drogurilor – modul în care acestea au dus o persoană unică la un sfârșit prematur, tragic. Dar este și pentru a arăta marele talent, de ce a fost iubită și un talent neegalat care a afectat întreaga lume.”

Astfel, I Wanna Dance with Somebody are ca scop nu numai să fie o șansă pentru fani să retrăiască viața și muzica artistei, ci și să ofere punctul de vedere al lui Whitney, spus de oamenii care au cunoscut-o cel mai bine. “Am avut oportunitatea să creăm biografia semnăturii lui Whitney Houston,” spune producătorul Matt Jackson. “Pentru că am lucrat cu Clive, precum și cu Gary și Pat Houston, fratele și cumnata lui Whitney, putem spune cu autenticitate povestea ei – am avut acces la un nivel de înțelegere și cu detalii pe care nu le-am fi știut dacă am fi făcut acest film fără cooperarea familiei sale.”

În plus, pentru producătorul Denis O’Sullivan, un biopic oferă o experiență foarte diferită față de un documentar. “Filmul conferă un tratament experiențial, cinematografic vieții lui Whitney,” spune el. “Într-un fel, documentarul ne dă multă libertate – putem explora orice aspect al vieții lui Whitney pe care l-am perceput ca cel mai bun pentru a spune povestea ei. În același timp, am avut un simț al responsabilității uriaș – față de familia și fanii lui Whitney – făcând un film pe care publicul să-l perceapă ca făcându-i dreptate.”

Filmul a început când Davis s-a întâlnit din întâmplare cu scenaristul/producătorul Anthony McCarten, la puțin timp după succesul mondial al biopic-ului Queen, Bohemian Rhapsody. “În timpul cinei la un restaurant din New York, Clive a propus s-o iau în considerare pe Whitney ca fiind următorul meu proiect de film, promițându-mi că poate facilita prezentările la proprietatea Houston, care ar fi necesare pentru deblocarea accesului la muzică, fără de care nicio poveste despre un muzician nu poate fi de valoare,” spune McCarten. “La început, n-am fost sigur că există o poveste nouă, nespusă despre Whitney, dar în ziua următoare, Clive mi-a arătat un video cu Whitney interpretând ‘Impossibly Medley,’ și am văzut ce ar putea fi filmul.”

McCarten a fost, desigur, uimit să-și reamintească măiestria în controlul vocii de la interpretarea lui Houston la AMAs din 1994. Dar era îngrijorat să prezinte povestea lui Houston ca pe un biopic. Nu este povestea lui Whitney Houston o tragedie? Dar după a doua întâlnire cu Davis, McCarten s-a răzgândit. “Dacă judecăm artiștii numai după cât de mult au trăit, viața lui Shakespeare este o tragedie,” spune McCarten. “Viața lui Whitney este un triumf. Ne-a oferit aceste momente extraordinare, aceste interpretări grozave. Povestea asta nu a fost spusă.”

Deoarece I Wanna Dance with Somebody ar fi reunit diverșii deținători de interese care controlează drepturile asupra muzicii lui Houston, producătorii filmului au simțit că au o oportunitate specială de a face un film care să prezinte talentul unic al Vocii. “Muzica este cea care a făcut oamenii să se îndrăgostească de Whitney,” spune Kalligheri.

“Documentarele și cărțile nu-ți pot da muzica,” spune McCarten. “Dacă încerci să spui povestea lui Whitney fără muzică, este ca o glumă fără poantă. Și în pofida sfârșitului, povestea lui Whitney este inspirantă.”

După ce a colaborat cu McCarten la Bohemian Rhapsody, producătorul Denis O’Sullivan era foarte familiarizat cu procesul lui McCarten de a transforma melodiile în materialul unei vieți. “Lucrul pe care-l face Anthony atât de strălucit este că găsește întotdeauna melodiile care ajută la spunerea poveștii – în mâinile lui Anthony, cântecele subliniază emoțiile și evenimentele pe care le trăiește persoana,” spune el. “Astfel, am putut să introducem toate cântecele care au fost cheia, piesa centrală care trebuia să fie în această povestire a vieții ei.”

În același timp, dacă voiau să înceapă această călătorie, producătorii aveau nevoie de asigurări – și au primit – că aveau libertatea să spună întreaga poveste a lui Whitney – cea bună, cea rea și cea urâtă. “Vrem să ne sprijinim eroii, să-i punem pe un piedestal,” spune Kalligheri. “Cu siguranță, Whitney s-a confruntat cu demoni în viață. Când trăiești pe drumuri, făcând 70 de turnee pe an, fără să dormi, doar încercând să supraviețuiești, este foarte ușor să cazi în capcane pentru a te relaxa.” Pentru producători, a fost important să spună și această parte a poveștii – s-o spună cu empatie și nuanțe, dar s-o spună direct și fără măgulire sau scuze. Cu asigurarea familiei Houston că pot să spună întreaga poveste, filmul rezultat nu atrage nicio lovitură.

Sursa principală pentru detaliile despre viața lui Whitney a fost însuși Clive Davis. În colaborare, cei doi au avut un parteneriat magic. “Am avut șapte numărul unu la rând de la primele două album. Asta a doborât recordurile din toate timpurile,” spune Davis. “I-am spus, ‘Whitney, este istoric. Spune-mi că te ciupești, pentru că alfel nu voi ști că tu știi cât de special este acest fapt.’ Și de fiecare dată când ne jucam, ea chiar se ciupea.”

“Procesul de selecție a cântecelor a fost făcut de două persoane – Whitney și cu mine,” spune Davis. “Whitney asculta totul. Cunoștea fiecare organizator, fiecare producător. Asculta la radio 24/7. Căutam cântece care erau speciale, pe care le simțeam că ar fi putut fi un mare succes. Gândul tradițional era să caut o înregistrare R&B majoră cu potențialul de a trece în pop, dar n-am căutat asta. Am vrut o melodie grozavă.”

De exemplu, Davis menționează “I Wanna Dance with Somebody.” “Demo-ul sună ca și cum Olivia Newton-John ar putea face asta,” spune Davis. “Dar deoarece urechile mele deveniseră din ce în ce mai rafinate, am știut că Whitney îi va aduce puțină căldură.”

Dar dacă Davis a găsit cântecele, Houston a fost cea care le-a interpretat cântându-le. “Nu a scris cântecele, dar le-a ales – și le-a ales într-un moment în care rezonau cu ceea ce experimenta ea în viață,” spune Kalligheri. “Asta ne spune cât de reală a fost muzica pentru ea. Și acesta este motivul pentru care în acest film, muzica se potrivește cu povestea vieții ei. Vezi asta mai ales cu ‘Why Does It Hurt So Bad’; Clive a vrut ca ea să cânte acest cântec mai devreme în cariera sa, atunci când a fost încrezătoare și sigură pe sine – ea n-a avut niciodată inima frântă. A știut mai târziu când a fost pregătită. Era pregătită să lase durerea să iasă, și a făcut-o.”

Un alt exemplu: în prezentarea interpretării legendare de către Houston a cântecului ‘I Will Always Love You,’ Lemmons a avut o varietate mare de opțiuni din care să aleagă. Din punct de vedere narativ, alegerea era introducerea cântecului în montaj –între interpretarea lui Houston de la Concertul pentru o Nouă Africă de Sud și căsătoria ei cu Bobby Brown, pe care mulți din viața lui Houston o pun în discuție în film.

Și dacă există o temă care străbate opera lui Houston – o temă care oferă un arc narativ natural pentru film – aceasta este ideea căutării familiei, căutării unui cămin, a dorinței de conexiune profundă care vine cu dragostea și afecțiunea – Whitney Houston care își dorea din tot sufletul să danseze cu cineva care o iubea. “Nu este decât o fată din cartier care-și dorește să fie iubită, dorește să aibă un cămin, dorește să aibă oameni cărora să le pese de ea și s-o iubească, și dorește să-și împartă talentul cu lumea,” spune Kalligheri. Asta auzim în muzica ei și asta a căutat în viață.”

CUM VOI ȘTI: Alegerea actriței care s-o interpreteze pe Whitney Houston

Actrița britanică Naomi Ackie este cea care-o joacă pe Whitney Houston. “Chiar nu știu cum să descriu asta – Whitney a fost mereu acolo, mereu atât de prezentă în viața mea,” spune ea. “Fiecare nuntă, fiecare înmormântare, fiecare botez, zi de naștere, karaoke, când sunt singură, când sunt cu prietenii. Nici nu-mi pot aminti când i-am ascultat muzica pentru prima dată – asta nici măcar nu face parte din conversație. A fost prezentă întotdeauna.”

Din cauza asta, atunci când Ackie a primit telefonul care-o invita la audiție, spune ea, a fost copleșită de ideea de a o juca pe artistă – până când totul s-a așezat. “Am fost intimidată imediat chiar de ideea de a încerca. A fost terifiant. De fiecare dată când aveam încă o rundă de audiții și se apropia, încă se simțea ciudat,” spune ea. “Și apoi, pentru audiția finală – a fost Halloween-ul, am fost costumată complet ca Whitney, cu costumul și cu părul, cântând ‘I Will Always Love You,’ și s-a declanșat ceva. Am înțeles brusc – pot să spun povestea asta.”

Lucrul care s-a declanșat pentru Ackie este o îndepărtare a legendei și concentrarea pe cine a fost Houston ca interpretă. “A vrut doar să cânte,” spune Ackie. “Înțeleg asta, pentru că am același lucru – cu actoria. Nu este mult mai complicat decât asta. Am văzut de asemenea că ar putea fi prostuță și foarte inocentă, ca mine, și să combine asta cu un respect real pentru meseria ei și o abilitate tehnică, acesta fiind și scopul meu.”

Pentru Ackie, s-o joace pe Whitney Houston a fost ceva ca un eveniment care i-a schimbat viața. “A existat o putere în a o juca pe Whitney pe care n-am anticipat-o,” spune ea. “Nu sunt tipul de actor care-și duce munca acasă. Între ‘acțiune’ și ‘tăiat,’ am toate sentimentele, și le las la ușă. Dar cu Whitney a fost ceva diferit. Am pășit în propria mea putere într-un mod în care nu mi s-a cerut s-o fac înainte. N-o mai jucam doar pe Whitney Houston.”

În rolul lui Clive Davis, producătorii l-au selectat pe nominalizatul la Oscar® Stanley Tucci. Tucci a fost intrigat de modul în care Davis a făcut carieră, construind carierele cântăreților. “El n-a fost niciodată instruit ca muzician – a fost avocat,” remarcă Tucci. “A ajuns să conducă o companie de discuri și se dovedește că avea acest simț uimitor pentru muzică – și nu doar pentru muzica unei anumite epoci. Pe măsură ce au trecut deceniile, el a continuat să crească și să înțeleagă unde trebuia să meargă muzica.”

În film, Davis și Houston își încep relația ca strict profesională – directorul și artista. Dar, spune Tucci, până la sfârșitul filmului, acea legătură personală s-a dezvoltat. “Whitney a fost cea mai apropiată relație personală pe care a avut-o cu oricine cu care a făcut afaceri,” spune Tucci. “A avut o mulțime de oameni cu care a fost prietenos, dar cu Whitney, a existat o anumită conexiune pe care au avut-o. Ei s-au iubit într-adevăr unul pe celălalt – ea l-a văzut ca pe un unchi. Lui chiar i-a păsat de ea și a făcut tot ce a putut pentru a o ajuta.”

Tucci își va modifica vocea pentru a-l interpreta pe Davis. “Are un accent newyorkez și, în mod ironic, un mod plat de a vorbi – în pofida faptului că a lucrat permanent cu muzicieni, vocea lui nu are nicio muzicalitate,” spune Tucci. “Atunci când joci o persoană reală, mai ales una care este încă în viață, trebuie să prinzi esența acesteia, dar totuși să contribui la ea – n-am vrut să realizez o imitație a lui.”

Tamara Tunie o interpretează pe mama lui Whitney, Cissy Houston. Întâmplător, în calitate de tânără interpretă care-și începe cariera, Tunie mergea la Sweetwater’s și surprindea spectacolele de acolo – inclusiv Cissy Houston. “Cissy a fost o cântăreață puternică,” spune ea. “Mi-a făcut o impresie puternică. Mi-a folosit pentru pregătirea pentru acest rol și pentru a intra în psihologia acestei persoane. Am citit amândouă cărțile ei și sunt atât de recunoscătoare că a scris adevărul. Și s-o joc pe Cissy Houston, acesta este singurul adevăr care m-a interesat.”

Tunie observă că în film, personajele Cissy și Whitney nu sunt prezente mereu una în viața celeilalte, dar întotdeauna există o dragoste profundă dedesubt. “A iubit cu înverșunare,” spune Tunie. “Dragostea poate să nu arate întotdeauna drăguț. Acea dragoste ar putea fi înțepătoare. Dar ea a iubit cu înverșunare, un fel de dragoste de leoaică, și asta e ceva ce am sperat să ating.”

Tunie s-a folosit de asemenea de tema filmului de căutare a căminului în interpretarea lui Cissy. “Căminul a fost o ancoră foarte importantă pentru familia Houston și mai ales pentru Cissy,” spune ea. “A fost devastator atunci când ea și John s-au despărțit. Au existat întotdeauna dragoste și sprijin pentru copii, dar când familia s-a despărțit, o bucată de lume s-a prăbușit pentru Whitney. Ea chiar a vrut să aibă acea familie perfectă.”

Pentru rolul tatălui, John Houston, producătorii l-au selectat pe actorul veteran Clarke Peters. “În primul rând, este un om de afaceri,” spune Peters. “Are sindromul Pygmalion – vrea să scoată pe cineva din obscuritate, în special o femeie, și să o transforme într-o zeiță. Cred că a încercat asta cu Cissy, dar ea voia să aibă o familie. Această dorință de a face o regină nu l-a părăsit niciodată.”

Acesta este motivul pentru care, spune Peters, tatăl se concentrează pe cariera fiicei sale – chiar dacă vede că inima fiicei sale este trasă într-o direcție pe care n-o înțelege. “Este miop în intențiile sale de succes,” spune el. “Atrage în asta toate contactele pe care le-a avut vreodată. Face apel la toate experiențele pe care le-a avut în negocierea afacerilor. Atunci când ea vrea s-o angajeze pe Robyn – prietena ei – el este îngrijorat. Crede că Robyn nu are niciun talent și că Whitney vrea doar ca prietena ei să fie aproape de ea, ceea ce el nu va permite. Se vede conducând o afacere el însuși – afacerea Whitney Houston – și asta începe să le otrăvească relația.”

Una din cele mai importante persoane din viața lui Whitney a fost iubita, prietena și confidenta ei Robyn Crawford. Acest rol este jucat de actrița Nafessa Williams. “Există atât de multe despre Whitney și Bobby, încât, în această poveste, prietenia și viața pe care le-a împărtășit cu Robyn sunt o surpriză,” spune Williams. “Au existat întotdeauna șoapte, dar asta spune de fapt o parte într-adevăr frumoasă a relației lor și cine au fost ele ca prietene.”

Houston și Crawford s-au cunoscut când erau foarte tinere – 16 și respectiv 19 ani – și a început o prietenie care va dura pentru tot restul vieții lui Houston. “Cred că au știut imediat că sunt atrase una de cealaltă, dar chiar după ce acea parte a relației lor s-a încheiat, există o poveste frumoasă a unei prietenii,” spune Williams. “Au avut încredere una în cealaltă, au fost foarte loiale una față de cealaltă – felul de prietenă pe care o iei cu tine pentru a-ți urma visurile.”

“Dragostea și relația și prietenia ei cu Robyn au fost atât de importante pentru mine, deoarece, ca fani, nu am văzut niciodată asta în realitate,” spune Kalligheri.

Faima lui Houston a început la jumătatea anilor 1980, când persoanele publice în relații homosexuale s-au confruntat cu și mai multă stigmatizare și control decât astăzi. “Dacă s-ar fi întâlnit astăzi, cred că ar fi putut fi îndrăgostite și fericite public. Când mă gândesc cât de mult s-au iubit și n-au putut să se exprime, mi le imaginez iubindu-se în tăcere.”

Mai târziu în film, când Whitney începe relațiile cu bărbați, inclusiv cu turbulentul Bobby Brown, cu care se va mărita, Robyn rămâne o prietenă adevărată. “Robyn nu judecă, dar este de asemenea onestă – prietena care-ți va spune cum ești,” spune Williams. “Când s-a căsătorit cu Bobby, cred că a fost o zi grea pentru Robyn, nu doar pentru că a fost îndrăgostită de Whitney, ci și ca prietenă care simte că nu este o alegere bună. Robyn se vede ea însăși ca protectoare a lui Whitney, dar n-o poate salva pe Whitney de ceea ce ea simte că poate fi o relație dăunătoare.”

Ashton Sanders îl interpretează pe Bobby Brown, care cultivă o imagine de băiat rău în R&B din anii 90. “Am văzut atât de mult din Bobby Brown – personajul neclintit, poveștile tabloide, reality show-ul. Jucarea acestui rol mi-a oferit șansa de a mă distra cu adevărat,” spune Sanders. “În același timp, există acolo un bărbat adevărat. Am încercat să determin cine era el în acel moment și ce a adus în căsătoria lui cu Whitney, și să-l joc atât ca persoană reală cât și ca interpret.”

ATÂT DE EMOȚIONANT: Recreerea muzicii

I Wanna Dance with Somebody este o oportunitate pentru public să experimenteze cele mai cunoscute cântece ale lui Whitney Houston în povestea despre viața ei. Pentru aducerea poveștii pe ecran, producătorii au obținut înregistrările a 22 de melodii clasice ale lui Houston și le-au remixat pentru sunetul de ultimă generație al cinematografelor.

Vocea Vocii este cea care se aude în film, cântând:

 • Greatest Love of All
 • Home
 • You Give Good Love
 • If You Say My Eyes Are Beautiful (duet with Jermaine Jackson)
 • Where Do Broken Hearts Go
 • Saving All My Love
 • How Will I Know
 • I Wanna Dance with Somebody
 • Far Enough (unreleased)
 • The Star-Spangled Banner
 • Run To You
 • I Will Always Love You (Live at the Concert for a New South Africa)
 • Why Does It Hurt So Bad
 • It’s Not Right, But It’s OK
 • I’m Every Woman
 • I’m Your Baby Tonight
 • So Emotional
 • One Moment In Time
 • Million Dollar Bill
 • My Name Is Not Susan
 • I Didn’t Know My Own Strength
 • “The Impossible Medley” (I Loves You, Porgy / And I Am Telling You I’m Not Going / I Have Nothing)

Pentru aceste 22 de melodii, editorul pentru supervizarea sunetului și muzicii John Warhurst și supervizorul muzicii Maureen Crowe au lucrat cu deținătorii de interese și cu arhivele pentru a obține nu doar mixajul principal, ci originalul, înregistrările brute pe care le-a făcut Houston. “Aceste înregistrări au fost mixate inițial pentru a suna grozav în mașina ta sau la un home stereo,” spune Warhurst. “Dar un cinematograf – mai ales un cinematograf Dolby Atmos – are difuzoare peste tot.”

Nu numai că Warhurst a putut remixa înregistrările originale pentru un sunet perfect într-un cinematograf, corelate cu interpretarea de pe ecran a lui Naomi Ackie – deținerea înregistrărilor multitrack a putut de asemenea să ajute la îmbunătățirea propriei portretizări de către Ackie. “Pe înregistrarea brută, Naomi poate auzi, foarte detaliat, vocea originală a lui Whitney. Respirațiile, micile râsete, chicotelile, inflexiunile pe care le-a pus în note – Naomi a putut auzi toate acestea și poate repeta,” spune el.

Unul din motivele pentru care producătorii au ales-o pe Naomi Ackie ca Whitney Houston este că, în plus față de uimitorul talent de actriță al lui Ackie, ea este o cântăreață desăvârșită. Interpretarea lui Houston i-ar fi cerut actriței să-și antreneze vocea și să cânte efectiv, ca Houston, împreună cu redarea din platou – chiar dacă nu se înregistrează niciun sunet – pentru că, așa cum observă Kalligheri, nu există o cântare reală prefăcută. “Trebuie să vezi fața, energia, mișcarea pieptului, întinderea corzilor vocale, gâtul și aerul și respirațiile care intră și ies,” spune el. “Naomi are o voce grozavă și a cântat până la capăt fiecare cântec.”

“Naomi a repetat cu meticulozitate,” adaugă Lemmons. “Cunoștea fiecare respirație a lui Whitney – care constituie o diferență în modul în care cântă Whitney față de modul în care cântă Naomi. Trebuia să cânte ca Whitney, să respire ca Whitney, și să o facă perfect de fiecare dată.”

Ackie admite cu modestie că nu contează cât de bună este ea, există doar o singură Voce. “Pot să țin un ton, dar nu sunt cântăreață,” spune ea. “Ca să fii cântăreață trebuie să ai un anumit nivel de personalitate în voce, și eu chiar nu am asta. Așa că în acele momente în care i-am cântat cântecele, i-am cerut lui John să pornească muzica cât de tare putea – vibrau pereții – și am putut interpreta.”

În plus, există interpretări în film pentru care nu au existat înregistrări cu Houston cântând. Pentru acestea, publicul o va auzi pe Ackie cântând “Guide Me, O My Great Jehovah”; cântând pe fundal cu Cissy Houston (Tamara Tunie) la Sweetwater’s; și făcând exerciții vocale cu Cissy în biserică.

Există o altă interpretare a lui Ackie, pe care Warhurst a realizat-o cu Kasi Lemmons pentru a crea un punct al poveștii. În film, atunci când Clive Davis sosește la Sweetwater’s pentru a vedea interpretarea lui Whitney, Whitney este împinsă brusc pe scenă, fără avertizare, și se așteaptă să cânte “Greatest Love of All.” Whitney ca personaj este nervoasă și mai întâi, ea cântă neșlefuit și aspru.

Oricum – așa cum știm cu toții – înregistrarea cântecului “Greatest Love of All” de către Houston este oricum, dar nu neșlefuită și aspră. Pentru a sublinia ideea poveștii, Lemmons a cerut o interpretare a cântecului care începe cu Ackie cântând nervos, în personaj. “Apoi, la mijlocul cântecului, își găsește încrederea, vocea. Devine Whitney,” explică Lemmons. În acel moment, Warhurst transformă sunetul în înregistrarea magistrală originală a lui Houston. “Și din acel moment, pentru restul filmului,” continuă Lemmons, “este numai Whitney.”

Pentru trei interpretări ale lui Houston – cele trei interpretări TV – nu există înregistrări multitrack originale. Pentru acestea – “Home,” de la Merv Griffin; “I Didn’t Know My Own Strength,” de la Oprah; și Impossible Medley, interpretată la American Music Awards – Warhurst a obținut mixul stereo original din programe. Apoi a utilizat programe software pentru a izola elementele separate ale înregistrării, creând ceea ce se numește “tulpini” individuale, și le-a remixat pentru film. Astfel, Warhurst nu a plasat doar înregistrarea peste film, ceea ce n-ar fi sunat real. În schimb, remixarea îmbunătățește interpretarea; de exemplu, Warhurst a plasat tulpina vocală a lui Houston pe canalul central al mixului de sunet, pentru a crea impresia că vocea lui Houston iese din gura lui Ackie.

“Impossible Medley” – interpretarea de către Houston a “I Loves You, Porgy,” “And I Am Telling You I’m Not Going,” și “I Have Nothing” la AMAs din 1994 – închide filmul, realizarea încununată într-o carieră de performanțe legendare. “Fiecare din aceste cântece este enorm și are modulări. Să cânți aceste trei cântece foarte solicitante unul după celălalt fără oprire este o sarcină imposibilă. Dar ea este Vocea. Ea este artista care poate face asta,” spune Lemmons. “Te sfidez s-o asculți fără să te treacă fiori pe șira spinării. Este una din cele mai mari interpretări muzicale din toate timpurile.”

Sursă: IntercomFilm

151 Comentarii
 1. Boostaro reviews spune

  I real happy to find this web site on bing, just what I was looking for : D besides saved to fav.

 2. Fitspresso spune

  Undeniably believe that that you stated. Your favorite reason appeared to be on the net the simplest factor to understand of. I say to you, I definitely get irked while other folks think about issues that they just do not understand about. You controlled to hit the nail upon the highest and outlined out the entire thing with no need side effect , other folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

 3. Vxaxzx spune

  methylprednisolone 8 mg otc – order singulair for sale buy azelastine for sale

 4. Jvajuc spune

  stromectol without prescription – generic aczone brand cefaclor

 5. Hello, just wanted to mention, I liked this post. It was funny. Keep on posting!

 6. глаз бога тг spune

  A person necessarily lend a hand to make seriously articles I might state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to create this actual publish incredible. Great activity!

 7. sugar defender spune

  What Is Sugar Defender? Sugar Defender is a natural blood sugar support formula created by Tom Green. It is based on scientific breakthroughs and clinical studies.

 8. Zzqysg spune

  zithromax where to buy – ciprofloxacin pills order ciprofloxacin 500mg pill

 9. Pbxvpx spune

  amoxiclav without prescription – order cipro 1000mg pills cipro 500mg uk

 10. wahl elite pro spune

  Generally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very great article.

 11. philips perfectcare spune

  That is really attention-grabbing, You’re an overly professional blogger. I have joined your feed and stay up for in search of more of your fantastic post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks!

 12. Bmactx spune

  seroquel 100mg usa – order eskalith for sale buy eskalith pills for sale

 13. Zpxqrb spune

  clozaril brand – order tritace online order pepcid for sale

 14. trusted hackers for hire spune

  Hello, Neat post. There is an issue along with your web site in web explorer, would test thisK IE still is the marketplace chief and a good portion of people will omit your excellent writing due to this problem.

 15. Ywacsd spune

  metformin 500mg uk – order cipro 1000mg online cheap how to buy lincocin

 16. Zlejvf spune

  buy valtrex sale – generic acyclovir zovirax 400mg oral

 17. It’s actually very complex in this full of activity life to listen news on TV, so I only use world wide web for that purpose, and get the most up-to-date news.

 18. Gtohbz spune

  ivermectin dosage – buy cheap amoxiclav buy tetracycline online

 19. Ovjnid spune

  ivermectin 3mg for humans for sale – order amoxiclav online cheap tetracycline medication

 20. Yrrvpj spune

  buy ciprofloxacin generic – order amoxicillin 500mg generic
  order erythromycin 500mg pill

 21. индивидуальный пошив spune

  Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that „perfect balance” between superb usability and visual appearance. I must say you have done a awesome job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Opera. Superb Blog!

 22. Uxwxed spune

  buy ciprofloxacin tablets – keflex 125mg usa clavulanate oral

 23. Jussry spune

  propecia 1mg cheap purchase fluconazole pill fluconazole 100mg drug

 24. Pdnxyy spune

  buy generic esomeprazole topiramate 100mg sale buy topiramate pill

 25. Khzqon spune

  buy meloxicam no prescription purchase mobic celecoxib price

 26. Ujsqoy spune

  order inderal 10mg sale buy plavix 150mg generic buy plavix no prescription

 27. Edomcq spune

  buy cyclobenzaprine sale buy generic baclofen online baclofen 25mg without prescription

 28. Noah Jones spune

  This interconnectedness enhances their understanding of diverse worldviews and prepares them for a globalized workforce.

 29. Dzokdg spune

  motilium buy online order tetracycline online cheap sumycin 250mg price

 30. Wuozmk spune

  rosuvastatin order cost ezetimibe purchase ezetimibe without prescription

 31. Anupama spune

  Perfectly pent subject matter, thanks for information .

 32. Ahhtej spune

  purchase metformin sale cheap metformin 500mg metformin 1000mg drug

 33. Ouzexi spune

  generic xenical orlistat 60mg brand buy diltiazem without prescription

 34. Slots reviews spune

  I do believe all the concepts you have introduced for your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief for beginners. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 35. Fviabs spune

  buy claritin 10mg claritin 10mg sale order loratadine 10mg generic

 36. Zsqztb spune

  buy lyrica 75mg online cheap order pregabalin 75mg generic order generic lyrica 75mg

 37. Zkaqgk spune

  buy cheap doxycycline acticlate buy online acticlate over the counter

 38. Gdfppp spune

  sildenafil us viagra next day delivery viagra online buy

 39. Lioixt spune

  furosemide brand lasix 40mg for sale where to buy lasix without a prescription

 40. What’s up to every body, it’s my first pay a visit of this webpage; this website contains remarkable and really fine information designed for readers.

 41. Hi this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 42. Auexxd spune

  cheap neurontin without prescription buy cheap gabapentin gabapentin medication

 43. Tqftmv spune

  buy omnacortil 40mg purchase prednisolone generic omnacortil 40mg brand

 44. Wfgmdx spune

  buy azithromycin for sale purchase zithromax online cheap brand zithromax 250mg

 45. Zlzbce spune

  order ventolin 4mg without prescription ventolin inhalator canada antihistamine tablets

 46. Hmanoj spune

  buy amoxil online amoxil 250mg generic order amoxicillin 250mg without prescription

 47. Nqwyam spune

  order accutane 10mg pill accutane 40mg generic where to buy isotretinoin without a prescription

 48. Ckteue spune

  rybelsus 14 mg uk brand semaglutide 14mg buy generic rybelsus over the counter

 49. Emgsif spune

  prednisone 10mg sale buy deltasone 5mg sale prednisone over the counter

 50. Sjkhbn spune

  rybelsus 14mg ca rybelsus 14mg sale rybelsus price

 51. Zbtlxz spune

  where can i buy tizanidine buy zanaflex pills zanaflex cheap

 52. Zehjrv spune

  order clomid 100mg pills oral clomid 50mg how to get clomiphene without a prescription

 53. Fiiqxf spune

  buy vardenafil 20mg pill oral levitra 20mg

 54. Ofpyhn spune

  buy augmentin 1000mg amoxiclav ca

 55. купить айфон 15 pro spune

  I like the valuable information you supply in your articles. I will bookmark your weblog and test again here frequently. I am somewhat certain I will be told plenty of new stuff right here! Good luck for the following!

 56. Mhkwln spune

  purchase acticlate sale doxycycline uk

 57. Orvegi spune

  amoxicillin 500mg oral buy amoxicillin 250mg amoxil drug

 58. vex spune

  Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 59. Csrpjj spune

  omnacortil 40mg drug omnacortil tablet omnacortil 10mg over the counter

 60. Mfnfag spune

  lasix oral furosemide pills

 61. Almscw spune

  azithromycin 500mg pills order azithromycin buy azithromycin pills

 62. Gzwori spune

  neurontin uk gabapentin 800mg price

 63. Kchdos spune

  buy zithromax 500mg for sale zithromax 500mg brand zithromax generic

 64. Kwifou spune

  isotretinoin price isotretinoin 10mg usa isotretinoin order

 65. Jnnybi spune

  acne treatment for teenage girl buy deltasone 5mg generic adult acne causes in female

 66. view publisher site spune

  Hi there, I found your blog by means of Google even as searching for a similar matter, your web site got here up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 67. Ffaiik spune

  stomach acid medication trimethoprim tablet

 68. Aajrhj spune

  order prednisone 10mg pill buy prednisone pills for sale

 69. lucky jet на деньги spune

  Веселитесь и зарабатывайте с лаки джет сайтом! Присоединяйтесь к тысячам игроков, которые уже оценили простоту и увлекательность Lucky Jet.

 70. Slotbom88 spune

  Hello. remarkable job. I did not imagine this. This is a great story. Thanks!

 71. Educrz spune

  most potent sleeping pills provigil drug

 72. Lcmhjy spune

  best prescription allergy pills best allergy medication for itching best generic allegra

 73. articole spune

  This really answered my drawback, thanks!

 74. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Fantastic work!

 75. slotozal casino зеркало spune

  Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 76. tlovertonet spune

  There are actually plenty of details like that to take into consideration. That is a nice point to carry up. I supply the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you bring up where crucial factor will likely be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round things like that, but I’m certain that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls feel the affect of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

 77. certificate spune

  I will immediately seize your rss feed as I can’t to find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please let me recognize in order that I could subscribe. Thanks.

 78. hellobanana spune

  Currently it looks like BlogEngine is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 79. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. However think about if you added some great visuals or video clips to give your posts more, „pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could undeniably be one of the very best in its niche. Superb blog!

 80. I have read so many articles about the blogger lovers but this post is in fact a nice post, keep it up.

 81. holzpool kaufen spune

  I’m not sure exactly why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 82. Wow, awesome blog format! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The whole glance of your site is great, let alonesmartly as the content!

 83. If you wish for to get a great deal from this article then you have to apply such strategies to your won weblog.

 84. Autode kokkuost spune

  Remarkable things here. I’m very glad to peer your article. Thank you so much and I’m taking a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 85. коучинг для бизнеса spune

  Hi, i think that i saw you visited my web site so i got here to go back the want?.I am trying to find things to improve my website!I guess its ok to use some of your concepts!!

 86. Clora Pinta spune

  I am glad to be a visitor of this unadulterated website! , thanks for this rare info ! .

 87. I pay a visit each day some web pages and blogs to read articles or reviews, but this blog provides quality based content.

 88. seo оптимизация spune

  An impressive share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little research on this. And he in fact bought me breakfast simply because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this issue here on your website.

 89. купить ковер 3 4 spune

  Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

 90. сантехник краснодар spune

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.

 91. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

 92. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out a lot. I am hoping to give something back and help others like you helped me.

 93. https://crazysale.marketing/ spune

  Good info. Lucky me I found your website by accident (stumbleupon). I have book marked it for later!

 94. glavdachnik.ru spune

  I blog frequently and I genuinely appreciate your content. This great article has really peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed as well.

 95. autocad spune

  Hi there, this weekend is pleasant for me, since this point in time i am reading this wonderful informative piece of writing here at my house.

 96. краска для ткани spune

  I am extremely inspired together with your writing talents and alsosmartly as with the format for your blog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays..

 97. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to offer something back and help others like you helped me.

 98. bitokvesnuhin spune

  Позвольте себе быстрое и качественное оштукатуривание стен. Откройте для себя современные методы на нашем сайте mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru

 99. Howdy would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

 100. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 101. I needed to thank you for this great read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post

 102. Хотите получить идеально ровные стены в своей квартире или офисе? Обращайтесь к профессионалам на сайте mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru! Мы предоставляем услуги по механизированной штукатурке стен в Москве и области, а также гарантируем быстрое и качественное выполнение работ.

 103. snabzhenie-obektov.ru spune

  снабжение стройки

 104. Хотите получить идеально ровный пол без лишних затрат? Обратитесь к профессионалам на сайте styazhka-pola24.ru! Мы предоставляем услуги по стяжке пола м2 по доступной стоимости, а также устройству стяжки пола под ключ в Москве и области.

 105. online television spune

  Hello, I log on to your new stuff like every week. Your story-telling style is awesome, keep doing what you’re doing!

 106. I am curious to find out what blog system you are utilizing? I’m experiencing some minor security problems with my latest site and I would like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions?

 107. online television spune

  Awesome blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Appreciate it!

 108. online television spune

  What’s up mates, its enormous post regarding tutoringand completely explained, keep it up all the time.

 109. payday loans online spune

  Hey! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!

 110. Онлайн казино spune

  Это лучшее онлайн-казино, где вы можете насладиться широким выбором игр и получить максимум удовольствия от игрового процесса.

 111. Онлайн казино spune

  Онлайн казино отличный способ провести время, главное помните, что это развлечение, а не способ заработка.

 112. Онлайн казино spune

  Добро пожаловать на сайт онлайн казино, мы предлагаем уникальный опыт для любителей азартных игр.

 113. Онлайн казино spune

  

 114. Hi there, I check your new stuff daily. Your writing style is awesome, keep doing what you’re doing!

 115. Hi, i think that i saw you visited my blog so i got here to go back the choose?.I am trying to find things to improve my site!I guess its ok to use some of your ideas!!

 116. חשפניות spune

  Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 117. sphynx kitten spune

  Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Appreciate it

 118. חשפניות spune

  of course like your web-site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth then again I will surely come back again.

 119. sphynx cat price spune

  At this moment I am going to do my breakfast, later than having my breakfast coming again to read more news.

 120. חשפניות spune

  What i do not realize is if truth be told how you’re now not really a lot more well-appreciated than you may be right now. You are so intelligent. You realize therefore significantly on the subject of this matter, produced me in my opinion consider it from numerous numerous angles. Its like men and women don’t seem to be interested until it’s something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs nice. Always take care of it up!

 121. חשפניות spune

  Excellent post. I certainly love this website. Keep it up!

 122. Thank you, I have recently been searching for information approximately this topic for a while and yours is the best I have found out so far. However, what concerning the conclusion? Are you positive about the source?

 123. חשפניות spune

  Keep this going please, great job!

 124. If you are going for most excellent contents like I do, simply go to see this web site daily as it gives quality contents, thanks

 125. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 126. I couldn’t resist commenting. Well written!

 127. This post is invaluable. How can I find out more?

 128. I’ve read several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to create this sort of fantastic informative site.

 129. чеки на гостиницу spune

  Hi it’s me, I am also visiting this web site regularly, this website is in fact nice and the people are truly sharing pleasant thoughts.

 130. Your style is very unique compared to other people I have read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this site.

 131. This information is invaluable. Where can I find out more?

 132. infoda4nik.ru spune

  Thank you for any other great article. Where else may anyone get that kind of information in such a perfect approach of writing? I have a presentation next week, and I am at the look for such information.

 133. What’s up friends, nice article and nice arguments commented here, I am truly enjoying by these.

 134. bezogoroda.ru spune

  I’m not positive where you are getting your info, however good topic. I needs to spend a while learning more or understanding more. Thank you for fantastic information I used to be on the lookout for this information for my mission.

 135. animal sexy animal sexy spune

  It’s going to be end of mine day, but before end I am reading this great article to increase my knowledge.

 136. daachka.ru spune

  In fact no matter if someone doesn’t understand after that its up to other users that they will help, so here it occurs.

 137. Hello there, simply become aware of your blog thru Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate in the event you continue this in future. Lots of other folks might be benefited from your writing. Cheers!

 138. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

 139. ремонт окон spune

  I do believe all the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief for beginners. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 140. Роскошный мужской эромассаж в Москве цена

 141. daachka.ru spune

  My brother suggested I would possibly like this website. He used to be totally right. This publish actually made my day. You cann’t believe just how much time I had spent for this information! Thank you!

 142. sadounik.ru spune

  You’ve made some decent points there. I looked on the web for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

 143. продвижение в гугле spune

  I love it when individuals come together and share opinions. Great blog, keep it up!

 144. myinfodacha.ru spune

  I blog quite often and I really appreciate your content. The article has really peaked my interest. I am going to book mark your site and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed as well.

 145. glavsadovnik.ru spune

  An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who was doing a little research on this. And he in fact bought me lunch because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this matter here on your web site.

 146. daachkaru spune

  Hi there, I do believe your website could be having browser compatibility issues. When I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that, great website!

 147. You can definitely see your enthusiasm in the article you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

 148. Post writing is also a fun, if you be acquainted with after that you can write otherwise it is difficult to write.

 149. daachnik.ru spune

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

 150. delaremontnika.ru spune

  Heya this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 151. 琳达技术员 spune

  Inspiring quest there. What occurred after? Good luck!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata