Momentum: Urmărire disperată un thriller de excepție în cinematografe din 18 martie

0

Alex, un fost agent militar transformat în hoț, este atrasă de către fostul partener pentru un ultim jaf. În timpul jafului, din greşeală fură un stick valoros care conţine dovezi incriminatoare. Astfel, Alex e urmărită de o echipă de ucgaşi condusă de dl. Washington care a fost trimis de un senator corupt şi tenace să recupereze acest stick. Urmează un joc de-a șoarecele și pisica între Alex de-a lungul oraşului, Alex trebuie să descopere cine se află în spatele jafului și să descopere cine sunt oameni care au făcut-o pe ea ca țintă.

momentum w

Momentum e un thriller filmat în Cape Town, Africa de sud şi e regizată de debutantul regizor canadian Stephen S. Campanelli, care a fost ani la rând cameraman alături de Clint Eastwood. Momentum a avut premiera mondială la Festivalul de Film Fantasia Internațional 2015, pe 22 iulie 2015, în Montreal, Quebec, Canada, orașul natal al regizorului.

Din distribuție fac parte: Olga Kurylenko (Hitman, Oblivion, The November man, The Water Diviner), James Purefoy (A Knights tale, Resident evil, Solomon Kane, John Carter) şi Morgan Freeman (Lucy, Now you see me, Unforgiven, Robin Hood: Prince of Thieves, Seven, The Shawshank Redemption, Wanted).

Momentum abundă în cascadorii spectaculoase, fiind un thriller spectaculos, care merită vizionat la cinema! Filmul va putea fi vizionat în cinematografe din 18 martie 2016, fiind distribuit de ProVideo România.

Titlul original: MOMENTUM

Titlu in romana: MOMENTUM: Urmărire disperată

Gen: Acţiune, Thriller

Regia: Stephen S. Campanelli

Scenariul: Adam Marcus, Debra Sullivan

Producători: Elizabeth Karlsen, Tessa Ross, Christine Vachon, Stephen Woolley

Distribuţia: Olga Kurylenko, Lee Raviv, Jenna Saras, James Purefoy, Morgan Freeman

Casa de producţie: Azari Media, Thaba Media

Lansare în România: 18.03.2016

download (1)

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar