Urzeala tronurilor sezonul 6: 12 lucruri noi

182

Sezonul 6 din Urzeala tronurilor se va lansa pe 24 aprilie 2016 pe HBO, HBO HD și va fi disponibil online pe HBOGO.RO. Cei de la whatculture.com nu au stat degeba şi au vizionat trailer-ul sezonului 6 pentru a găsi indicii despre noul sezon. Astfel au dat peste 12 indicii importante privind aşteptările pe care fanii acestui serial le vor avea o dată cu sezonul 6.

Motto-ul acestui sezon e: „Noaptea cea lungă vine și morții odată cu ea”.

12. Sansa şi Theron au supravieţuit

12La sfârșitul sezonului 5, Sansa Stark reușește să ajungă la Theon, iar, ca rezultat, acesta a ajutat la salvarea ei din mâinile lui Ramsay Bolton. Împreună, cei doi au trecut de pereții fortăreței Winterfell, către un final nesigur. Oare amândoi vor supraviețui căderii? E posibil ca unul dintre ei să fie grav rănit? Răspunsurile sunt “da” și “nu”. Aici o vedem pe Sansa ajutându-l pe Theon să iasă din apă și par să fie bine, lăsând la o parte faptul că sunt murdari și obosiți – cu siguranță sunt mult mai bine decât atunci când erau în Winterfell.
Asta înseamnă că evadarea lor a fost un succes, deși suntem siguri că Ramsay o să pornească în căutarea lor. Rămâne de văzut unde se vor duce ca să fie în siguranță. Multe case din Nord ar fi mândre să o găzduiască pe fiica lui Ned Stark, însă pot ajunge acolo înainte să fie găsiți? De asemenea, e posibil ca Sansa să întâmpine o altă problemă…

11. Sansa ar putea fi însărcinată

11

De la faptul că tatăl ei a fost decapitat în fața ei la faptul că a fost forțată în două căsătorii cu oameni pe care-i detesta, Sansa Stark a fost cel mai ghinionist personaj de până acum din Urzeala tronurilor. Lucrurile stau la fel și în cărți, însă serialul a mers mult mai departe. Ca urmare, Sansa a fost violată de Ramsay Bolton în sezonul 5, scenă ce a provocat o mulțime de controverse.
Există însă speculații potrivit cărora Sansa Stark e posibil să fie însărcinată. Din cauza acestei poze, ne lasă impresia că va avea un copil. Ar fi cu siguranță o răsturnare neașteptată de situație și un alt lucru de trecut în Seria Evenimentelor Nefericite din viața personajului. Pe de altă parte, e posibil să fie doar mâinile ei.

10. Myrcella este cu siguranță moartă

10

Ultima oară când am văzut-o, lucrurile nu stăteau prea bine cu Myrcella. Jaime și-a dus la capăt misiunea de a o aduce înapoi din Dorne și i-a dezvăluit că e tatăl ei, veste pe care a acceptat-o destul de bine. A fost un moment emoționant din serial sau cel puțin cât de emoționant poate să fie când unchiul tău îți spune că, de fapt, ți-e tată pentru că s-a culcat cu sora lui geamănă.
După care au stricat totul. Din cauza Tronurilor. Myrcella a început să sângereze și a părut să leșine, dacă nu chiar să moară, după ce Ellaria a otrăvit-o. Deși se presupunea că a murit, nu a existat nicio confirmare, dar acum, datorită acestor imagini, vedem că este într-adevăr moartă, iar Jaime va trebui să-i dea niște explicații lui Cersei.

9. Daenerys este prinsă de un nou Khal

9

După ce a zburat din Meereen pe spatele lui Drogon, Daenerys a ajuns pe un teritoriu nefamiliar și a fost imediat înconjurată de câteva fețe neprietenoase. Devine evident că este vorba de un trib Dothraki, dar sunt prietenii sau dușmanii lui Khaleesi?
Se pare că am primit răspunsul. Tribul a capturat-o pe Daenerys, a legat-o de mâini și, dacă e să ne luăm după această poză, a dus-o la liderul său, un nou Khal. Bineînțeles că are experiență când e vorba de Dothraki, dar ceva ne spune că de data asta nu vor avea o relație asemănătoare. În cărți, este descoperită de tribul lui Khal Jhoqo, deci e corect să presupunem că o duc în fața lor.

8. Arya este în continuare oarbă

8

La sfârșitul sezonului 5, Arya Stark și-a pierdut vederea într-o scenă destul de cool (care a venit după una și mai bună în care l-a ucis cu brutalitate pe Meryn Trant), iar în sezonul 6 va fi în continuare oarbă.
Nu numai că e oarbă, dar s-a întors înapoi pe străzi, fiind dată afară din Casa alb si negru și lăsată să supraviețuiască în Braavos. Există însă și o parte bună, celelalte simțuri Aryei fiind mai dezvoltate de când a orbit. În cărți, este lăsată să cerșească și să încerce să audă bucăți de informații, ceea ce înseamnă că devine din ce în ce mai bună la mințit și își dă seama și când alții mint.
În plus, când e oarbă începe să aibă vise cu lupi și își descoperă abilitatea de a se conecta la Nymeria, lupul cu care are o legătură specială. Acest lucru duce la descoperirea cadavrului lui Catelyn Stark. Serialul a trecut de acest moment, iar bucăți din povestea Aryei au loc după momentul în care ar fi trebuit să fie oarbă, dar ne place faptul că fac acest lucru și ne intrigă să vedem cum se petrece totul.

7. Ochii destinului se întorc spre Margaery

7

Atât Margaery, cât și Cersei, au fost sub privirea atentă a Destinului anul trecut, însă cea din urmă a primit cea mai multă atenție, povestea ei culminând cu acel brutal Drum al Rușinii.
Acum că a fost umilită și s-a căit pentru păcatele ei, este momentul ca Margaery să fie judecată, după cum se vede din această poză, în care Septa Unella îi citește și Margaery nu arată prea bine, cel puțin nu din unghiul ăsta.
E puțin probabil să fie nevoită să facă propriul ei drum al rușinii, dar înseamnă că vă fi în prim plan sezonul acesta. Sperăm că acest lucru va duce într-un final la și mai multă dramă Cersei vs Margaery.

6. Oamenii de fier vin

6

Bine ai revenit, Balon Greyjoy!
Regele Insulelor de Oțel nu a mai fost văzut de la sfârșitul sezonului 3, dar acum a apărut și arată destul de încrâncenat, deși nu sunt sigur că poate arăta și altfel.
Asta înseamnă că Insulele de Fier revin în centrul atenției în sezonul 6, un an mai târziu decât se aștepta lumea având în vedere locul lor din cărți. Se pare că Kingsmoot (sau Queensmoot) se întoarce în serial, mai ales că noile poze ne-o arată pe Yara în sezonul 6, în timp ce distribuirea lui Euron Greyjoy a fost și ea confirmată.
Asta înseamnă că Balon a fost readus pentru un singur motiv: ca să fie ucis. Sperăm că totul se va întâmpla într-un mod similar cu ce este în cărți, unde cade de pe un pod înalt, teoria fiind că totul s-a întâmplat din cauza unui Om fără Față angajat de Euron.

5.  Bran stă în Winterfell

5

Că tot vorbeam de revenirea unor personaje, îl vom revedea și pe Bran.
Într-una din pozele sezonului 6 care au atras atenția, Bran Stark nu numai că s-a întors, dar și stă în picioare alături de Corbul cu Trei Ochi (interpretat acum de Max von Sydow), în ceea ce pare să fie o parte din Winterfell (e posibil să fie și Castelul Negru, dar pare mai puțin întunecat).
Bineînțeles, asta nu este realitatea. Suntem aproape siguri că ce vedem aici este o viziune, Bran și Corbul fiind în continuare în copacul magic. Asta nu este însă un lucru rău deoarece înseamnă că Bran va avea câteva revelații importante legate de Winterfell, iar noi vom fi parte din acesta.

4. Un cameo al doamnei cu inima de fier?

4

Au fost câteva feţe familiare în teaser-ul sezonului 6, dar e posibilă apariţia lui Catelyn Stark, care spune: „Arată-le cum e să-și piardă ceea ce le place”. Nu e un citat nou dar cu siguranță e interesant. Cum Arya e oarbă ea ajunge în Nimeria și ajunge săî decopere cadavrul lui Catelyn.

3. Jon Snow se întoarce

3

Jon Snow oare chiar a murit? Da, Jon Snow a murit, fără doar și poate. Dar nu o să rămână mort. A sărit în ochi absența lui din noile imagini, fiind singurul personaj important care lipsește, iar acum a apărut în acest teaser spunând „Noaptea lungă a venit, iar morții vin cu ea.”
Deci ce înseamnă asta? Că Umblătorii Albi se apropie? Asta știm deja. Noaptea lungă? Morții? Dacă e să despicăm firu-n patru, Jon este mort și a fost membru al Paznicilor Nopții, deci asta înseamnă că Jon Snow se întoarce, nu-i așa? Asta ar însemna să supraanalizăm, însă ideea de bază rămâne: Jon se întoarce în sezonul 6.

2. Nordul își amintește

2

Dintre fețele personajelor care sunt cu siguranță moarte în teaser, numai Joffrey nu este un Stark.
E posibil să prezinte fiecare moarte importantă din fiecare sezon – Ned din sezonul 1, Robb și Catelyn din sezonul 3, Joff din sezonul 4 și Jon din cinci. Se poate observa însă că toate sunt personaje din Nord și e un alt exemplu al faptului că acest sezon pare să fie în favoarea Nordului.
Cu Nordul în centru și întoarcerea lui Jon Snow, se pare că Nordul nu numai că își amintește, dar a și pus la cale o mare conspirație.

1. Prevestirea morții

1

Ned, Robb, Catelyn, Joffrey, Jon…toate personaje pe care le-am iubit (sau urât) și pierdut, prin urmare nu am fost foarte surprinși că le vedem fețele în Casa alb și negru. Însă și pe Tyrion? Asta da surpriză. Apoi, când camera de filmat s-a distanțat, am mai văzut câteva alte personaje lângă el: Sansa, Daenerys, Cersei, Arya și încă cineva în dreapta jos, deși e greu să ne dăm seama cine e (Bronn? Jaime?).
Ce să înțelegem din asta? Că toate aceste personaje vor muri în sezonul 6? Cu siguranță nu, pentru că asta ar însemna că nu ar mai exista un serial. În schimb, subliniază ceva ce serialul a făcut clar din sezonul 1, episodul 9: nimeni nu e în siguranță. Ne-ar plăcea să credem că Tyrion, Daenerys și restul nu vor muri, și probabil acest lucru nu se va întâmpla, dar serialul face tot ce poate pentru a trimite mesajul că nimeni nu e în siguranță, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca mai multe personaje importante să moară în sezonul 6.

182 Comentarii
 1. Wuytzh spune

  atenolol 50mg price buy atenolol generic brand atenolol 100mg

 2. Hqaiic spune

  buy toradol medication buy gloperba online colcrys generic

 3. Deokev spune

  buy cyclobenzaprine sale flexeril for sale order baclofen 10mg pills

 4. Clkpvw spune

  flexeril sale purchase ozobax pills buy ozobax generic

 5. Kuripr spune

  order lopressor generic lopressor 50mg drug order lopressor 100mg

 6. Lyttgv spune

  domperidone 10mg us purchase domperidone tetracycline drug

 7. Hrnsht spune

  domperidone 10mg oral tetracycline buy online purchase sumycin sale

 8. Vxwrjf spune

  omeprazole 10mg generic order prilosec sale prilosec 20mg tablet

 9. find out if adbtc is worth it: review spune

  Dead composed content, thanks for entropy.

 10. Tlmhza spune

  buy zestril 5mg buy zestril 5mg buy generic zestril online

 11. Ytwejg spune

  order acyclovir online cheap buy zovirax 800mg pills buy zyloprim 100mg generic

 12. Blkmmx spune

  cheap amlodipine norvasc cost norvasc where to buy

 13. Sjykdw spune

  buy norvasc 5mg without prescription norvasc 5mg price oral norvasc 10mg

 14. Iqpdbw spune

  buy atorvastatin generic buy atorvastatin paypal oral atorvastatin 20mg

 15. Kankuo spune

  orlistat over the counter orlistat online order diltiazem 180mg for sale

 16. Ovjchu spune

  purchase xenical generic diltiazem pills buy diltiazem without prescription

 17. Grytwv spune

  buy glycomet 500mg online glucophage brand buy metformin 500mg online

 18. Casino Rating spune

  Hey! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 19. Yevgzp spune

  order generic dapoxetine 30mg misoprostol over the counter order misoprostol without prescription

 20. Bthprr spune

  generic dapoxetine 30mg cost cytotec order misoprostol 200mcg generic

 21. Tjxczj spune

  buy loratadine 10mg generic buy loratadine 10mg for sale purchase loratadine pills

 22. Aaufbh spune

  buy claritin 10mg pill claritin order online loratadine 10mg pills

 23. Fcfyqn spune

  buy generic aralen 250mg brand aralen order chloroquine pill

 24. Jcusuc spune

  cheap cenforce 50mg cenforce online order cenforce online

 25. Bvzxut spune

  buy clarinex 5mg pills buy generic clarinex over the counter clarinex over the counter

 26. Ybcybj spune

  cenforce 50mg sale buy cenforce 100mg pill cenforce order online

 27. کرکره برقی spune

  It’s actually a nice and useful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 28. Mdudub spune

  cialis price walmart tadalafil tablets cialis price costco

 29. Whmfwl spune

  purchase triamcinolone pill buy triamcinolone 4mg without prescription aristocort 4mg without prescription

 30. Tkpdbf spune

  order pregabalin 150mg sale buy lyrica tablets order lyrica 150mg pill

 31. Bnjaux spune

  order hydroxychloroquine 200mg buy plaquenil sale order hydroxychloroquine online cheap

 32. Msxdqg spune

  vardenafil 20mg for sale order levitra 10mg online buy vardenafil online

 33. Oksqpi spune

  free spins no deposit usa free roulette games online card games

 34. Maegsl spune

  levitra ca levitra 10mg over the counter buy levitra tablets

 35. Zzkrzg spune

  order rybelsus generic rybelsus 14mg over the counter rybelsus 14mg us

 36. Hmpqka spune

  order doxycycline 200mg generic doxycycline price how to buy doxycycline

 37. Llbxld spune

  buy doxycycline 100mg sale doxycycline pills doxycycline ca

 38. Jyvblp spune

  rybelsus online buy rybelsus online cheap order rybelsus 14 mg pill

 39. Onutes spune

  order viagra 100mg for sale sildenafil otc buy sildenafil 50mg online

 40. Tyxkky spune

  furosemide 40mg usa buy lasix 100mg for sale order lasix 100mg sale

 41. Ahseex spune

  order lasix online cheap buy lasix online buy lasix without prescription

 42. Iftfyc spune

  viagra 100mg england oral sildenafil 50mg sildenafil 50mg pills for men

 43. My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t consider just how so much time I had spent for this information! Thank you!

 44. Mxwapw spune

  how to get neurontin without a prescription buy gabapentin 800mg sale buy neurontin 100mg without prescription

 45. Dnnmgr spune

  order generic gabapentin cheap neurontin generic gabapentin 600mg pill

 46. Uikhad spune

  generic clomiphene 100mg generic clomid 50mg clomiphene order online

 47. Ibteaa spune

  purchase clomiphene for sale cost clomid 100mg clomiphene us

 48. Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks!

 49. Uoqqru spune

  buy generic omnacortil 5mg buy prednisolone 40mg online cheap omnacortil 10mg price

 50. Hogefj spune

  order synthroid 100mcg sale buy generic levothyroxine over the counter synthroid 150mcg canada

 51. Icbavy spune

  buy synthroid 150mcg for sale buy synthroid 100mcg generic buy levothyroxine online

 52. Ronjva spune

  order amoxiclav online order augmentin clavulanate generic

 53. Nxumnd spune

  order augmentin 1000mg for sale buy augmentin 625mg pill buy augmentin 625mg generic

 54. Fmbjnt spune

  order amoxil sale amoxicillin 1000mg sale oral amoxil

 55. Zucroy spune

  cheap ventolin inhalator oral ventolin how to get ventolin without a prescription

 56. Cdggaw spune

  order albuterol generic buy albuterol 2mg generic order albuterol online cheap

 57. Yjrujg spune

  buy isotretinoin 20mg pills accutane price buy isotretinoin generic

 58. Btkzov spune

  order absorica generic buy absorica pills purchase absorica without prescription

 59. Nwlais spune

  buy semaglutide 14 mg pill rybelsus order online rybelsus 14mg price

 60. Ssiqaq spune

  order generic deltasone 10mg buy prednisone 10mg generic deltasone buy online

 61. Ssrquy spune

  prednisone where to buy buy prednisone 5mg pills order prednisone generic

 62. Zbgkit spune

  buy semaglutide 14mg for sale semaglutide 14mg ca buy rybelsus generic

 63. Juvodm spune

  rybelsus price purchase rybelsus pill order semaglutide 14mg pill

 64. Yviktj spune

  buy zanaflex without a prescription purchase tizanidine without prescription tizanidine 2mg without prescription

 65. Nufuho spune

  buy semaglutide 14mg buy semaglutide 14 mg generic purchase semaglutide sale

 66. Lasyoe spune

  purchase serophene without prescription purchase serophene generic clomid 100mg drug

 67. Ilqsdl spune

  cheap clomid 50mg buy serophene sale buy clomiphene 50mg online

 68. Bpjnll spune

  buy levitra tablets buy vardenafil 20mg sale

 69. Ummtwk spune

  oral serophene clomiphene 100mg drug serophene pills

 70. Jvzcgd spune

  vardenafil 10mg pill vardenafil online

 71. Qsiwqa spune

  purchase levothroid pill buy levothroid pills order synthroid 150mcg generic

 72. Qrcxca spune

  order vardenafil pill levitra oral

 73. Labuyx spune

  buy augmentin 1000mg for sale buy clavulanate paypal

 74. Ogcbnn spune

  buy levothyroxine without prescription buy synthroid 75mcg for sale order levothroid online cheap

 75. Badnpc spune

  augmentin 375mg usa order amoxiclav pill

 76. Fwfdes spune

  ventolin inhaler buy ventolin 2mg pills brand ventolin

 77. Ikppfn spune

  buy monodox online cheap doxycycline 200mg oral

 78. Yvypzj spune

  albuterol online buy albuterol for sale online albuterol order

 79. Ssgpcs spune

  order monodox online order acticlate

 80. Edsswz spune

  cheap amoxicillin sale amoxicillin 250mg us buy cheap generic amoxil

 81. Bewfay spune

  order generic deltasone 20mg prednisone 5mg oral

 82. Joovqw spune

  buy prednisolone 40mg buy omnacortil 20mg sale prednisolone 10mg pill

 83. made my day spune

  I was able to find good info from your articles.

 84. Jndnqd spune

  buy omnacortil 20mg pills buy prednisolone 20mg generic buy prednisolone 20mg without prescription

 85. Ddsmaq spune

  lasix for sale online buy furosemide pills diuretic

 86. Rlfubj spune

  buy omnacortil 5mg sale prednisolone us buy omnacortil 5mg without prescription

 87. Kwmsav spune

  purchase furosemide generic buy lasix without a prescription

 88. Vibckt spune

  azipro for sale buy azithromycin 500mg for sale order azithromycin without prescription

 89. Mdkpwv spune

  furosemide 40mg for sale order furosemide 40mg online cheap

 90. Nyyqdg spune

  azithromycin brand buy azipro without a prescription azithromycin 500mg canada

 91. Phqofk spune

  gabapentin pill buy gabapentin 100mg sale

 92. Gsoyup spune

  azithromycin without prescription zithromax online order zithromax pill

 93. Nnwrac spune

  cheap gabapentin tablets purchase gabapentin generic

 94. Ccmhzv spune

  buy zithromax 500mg pill oral azithromycin purchase azithromycin for sale

 95. Iwnmef spune

  buy sleep medications online provigil 100mg uk

 96. Wqaclb spune

  order amoxicillin 250mg sale buy amoxil pills for sale amoxicillin ca

 97. Aoeacf spune

  buy amoxicillin online amoxicillin tablet buy amoxil pills for sale

 98. Kfzabx spune

  online treatment for insomnia buy melatonin generic

 99. Iybjar spune

  amoxil order buy amoxil 250mg pills buy amoxil sale

 100. Wamifj spune

  uksleepingpillsonline.com buy meloset 3 mg for sale

 101. Cpqwqu spune

  buy cheap accutane order absorica for sale purchase isotretinoin generic

 102. Stbacn spune

  accutane 10mg drug isotretinoin online buy generic isotretinoin over the counter

 103. Ayponx spune

  order accutane pill isotretinoin 40mg generic accutane 10mg uk

 104. Qrodmz spune

  heartburn relief without calcium trimethoprim drug

 105. Fujsvq spune

  best allergy medicine for rash order fluticasone sale how long do antihistamines take to work

 106. Yzqpzn spune

  buy acne pills aczone 100mg for sale treat acne

 107. Dyakzs spune

  prescribed medication for throwing up buy duricef 250mg sale

 108. reference spune

  Howdy! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

 109. Fuqhku spune

  medicine for acidity problems order frumil 5mg without prescription

 110. Jtqpns spune

  buy prednisone no prescription buy generic prednisone 40mg

 111. lucky jet на деньги spune

  Лаки Джет 1win – лучший выбор для тех, кто ценит азарт и хочет зарабатывать на своей удаче. Лаки Джет краш на официальном сайте 1win удивит тебя мгновенными выигрышами и яркими эмоциями.

 112. Ldilbn spune

  buy deltasone online cheap prednisone 5mg canada

 113. Hzijcr spune

  buy strong sleeping pills buy cheap meloset

 114. Tubnnh spune

  online sleep prescriptions meloset 3mg pill

 115. Xrjpnw spune

  order sleeping tablets online uk buy phenergan online cheap

 116. Nyyshb spune

  skin allergy tablets list best allergy pill for itching best allergy medications over the counter

 117. Wpwjxi spune

  piriton allergy tablets canada alternative allergy treatment options allergy medication without side effects

 118. Igwgtc spune

  best generic allegra best nighttime medicine for allergies best allergy medicine for rash

 119. obviously like your web-site however you need to test the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will certainly come back again.

 120. tlover tonet spune

  of course like your web-site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the truth then again I’ll definitely come again again.

 121. hellobanana spune

  It’s going to be end of mine day, but before finish I am reading this enormous piece of writing to increase my knowledge.

 122. Hi there, all is going sound here and ofcourse every one is sharing data, that’s really good, keep up writing.

 123. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 124. Kasutatud autode kokkuost spune

  Hi there, after reading this remarkable article i am also happy to share my familiarity here with friends.

 125. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

 126. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

 127. seo услуги spune

  I wanted to thank you for this good read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post

 128. запчасти по вин spune

  If you desire to improve your knowledge only keep visiting this website and be updated with the newest news posted here.

 129. сайт запчастей spune

  Hi, I do believe this is an excellent blog. I stumbledupon it 😉 I will come back once again since I book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

 130. купить ковер 3 4 spune

  It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 131. сантехник краснодар spune

  Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

 132. When I originally commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve four emails with the same comment. Is there a way you can remove me from that service? Appreciate it!

 133. https://crazysale.marketing/ spune

  Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!

 134. glavdachnik.ru spune

  Exceptional post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

 135. buy autocad spune

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Regards!

 136. краска для одежды spune

  What’s up to every body, it’s my first visit of this website; this blog contains remarkable and actually fine data in favor of readers.

 137. bitokvesnuhin spune

  Обеспечьте своему жилищу идеальные стены с механизированной штукатуркой. Выберите надежное решение на mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru.

 138. Wonderful, what a website it is! This webpage provides useful information to us, keep it up.

 139. Hi my loved one! I want to say that this article is awesome, great written and come with almost all important infos. I’d like to peer more posts like this .

 140. I am extremely inspired with your writing talents and alsosmartly as with the format for your blog. Is this a paid topic or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it’s rare to peer a nice blog like this one nowadays..

 141. Hey there, You have performed an excellent job. I will definitely digg it and individually recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this site.

 142. Механизированная штукатурка стен от mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru – это оптимальное сочетание цены, качества и скорости.

 143. поставка материалов на строительные объекты

 144. стяжка spune

  Хотите заказать стяжку пола в Москве, но не знаете, где искать надежного подрядчика? Обратитесь к нам на сайт styazhka-pola24.ru! Мы предоставляем услуги по устройству стяжки пола м2 по доступной стоимости, а также устройству стяжки пола под ключ.

 145. online television spune

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.

 146. Heya excellent blog! Does running a blog similar to this take a lot of work? I have no expertise in programming but I was hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic nevertheless I just had to ask. Thanks!

 147. online television spune

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days.

 148. online television spune

  Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 149. payday loans spune

  Thanks for one’s marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you’re a great author.I will always bookmark your blog and will often come back down the road. I want to encourage you to continue your great job, have a nice holiday weekend!

 150. Онлайн казино spune

  Добро пожаловать на сайт онлайн казино, мы предлагаем уникальный опыт для любителей азартных игр.

 151. Онлайн казино spune

  Онлайн казино радует своих посетителей более чем двумя тысячами увлекательных игр от ведущих разработчиков.

 152. Онлайн казино spune

  Онлайн казино отличный способ провести время, главное помните, что это развлечение, а не способ заработка.

 153. Hi there, I found your website via Google even as searching for a similar matter, your web site got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 154. I’m not sure why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 155. חשפניות spune

  It’s very trouble-free to find out any topic on net as compared to books, as I found this post at this site.

 156. sphynx cat for sale spune

  For most recent news you have to visit internet and on world-wide-web I found this site as a best website for newest updates.

 157. חשפניות spune

  Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Kudos!

 158. sphynx kittens for sale spune

  No matter if some one searches for his required thing, thus he/she needs to be available that in detail, so that thing is maintained over here.

 159. חשפניות spune

  What’s up mates, how is all, and what you want to say about this piece of writing, in my view its really remarkable designed for me.

 160. חשפניות spune

  I would like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping to view the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own blog now 😉

 161. квартира на сутки spune

  Hi! I could have sworn I’ve been to this site before but after going through some of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely pleased I came across it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

 162. חשפניות spune

  Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 163. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 164. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & aid other users like its helped me. Good job.

 165. infoda4nik.ru spune

  Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 166. bezogoroda.ru spune

  Hey! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Appreciate it

 167. petlust spune

  I was wondering if you ever considered changing the page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 168. daachka.ru spune

  Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks a ton!

 169. Hi there friends, pleasant article and nice arguments commented here, I am really enjoying by these.

 170. I needed to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I have you book-marked to check out new stuff you post

 171. I visited multiple web sites except the audio quality for audio songs current at this site is really excellent.

 172. Правильный мужской эромассаж Москва выбрать лучший

 173. sadounik.ru spune

  Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. With thanks

 174. Hi there to every body, it’s my first visit of this website; this weblog contains remarkable and truly good information in favor of readers.

 175. myinfodacha.ru spune

  Wow, that’s what I was looking for, what a information! present here at this webpage, thanks admin of this website.

 176. glavsadovnik.ru spune

  I am regular reader, how are you everybody? This article posted at this site is in fact good.

 177. daachkaru spune

  Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you could be a great author.I will make sure to bookmark your blog and will come back in the foreseeable future. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice holiday weekend!

 178. I simply could not depart your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply for your visitors? Is going to be back steadily in order to check out new posts

 179. What’s up everybody, here every one is sharing such knowledge, thus it’s nice to read this website, and I used to go to see this webpage every day.

 180. daachnik.ru spune

  I don’t even know the way I ended up here, however I thought this post was good. I don’t recognise who you’re however definitely you are going to a famous blogger when you are not already. Cheers!

 181. delaremontnika.ru spune

  Wonderful site. A lot of useful information here. I’m sending it to some buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you on your effort!

 182. լինդա տեխնիկ spune

  Good post. I’m going through some of these issues as well..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata