Universul extins Disney/Pixar

1

Adorăm animaţiile Disney/Pixar din mai multe motive. Sunt extraordinar de originale (de cele mai multe ori) şi inovatoare, împingând întotdeauna limitele animaţiei generate pe calculator. Sunt emoţionante şi la fel de distractive atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Dar pentru anumiţi cinefili, studiourile dedică „ouă de paște” și glume care fac ca Incredibilii și Wall-E să fie captivante de la început până la sfârșit.

Oh My Disney a creat un ghid video care conectează toate „ouăle de paște” de la Povestea jucăriilor din 1995 până la În căutarea lui Dory din 2016. Poate unele din ele sunt știute de fanii Pixar (Boo îi dă lui Sully un Nemo de pluș în Compania monștrilor) dar altele sunt cu adevărat geniale. Ați văzut-o pe Riley din Întors pe dos în animația În căutarea lui Dory? Dar pe prințesa Merida din Neînfricata care are un cameo în Mașini 2? Vă las pe voi să urmăriți aceste „ouă de paște”.

Din păcate, Forum Film aduce aceste animații doar dublate (pentru copii). Disney nu mai lansează în România animații pe Blu-ray și Blu-ray 3D, așa că singura șansă a adulților de a viziona aceste animații 3D și subtitrate sunt cinematograful. Forum Film România s-a înființat în anul 2010 și a preluat distribuția în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieței cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe și distribuția de filme.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Aurelian Recent comment authors
Aurelian
Vizitator
Aurelian

Nu am văzut toate aceste trimiteri. Excelent acest articol. Mă refer că e pentru adulții care se mai uită la animații, pentru ca majoritatea adulților sunt „prea în vârstă” să mai urmărească animații. Ele sunt pentru copiii. Și aveți dreptate domnule Avramescu. La noi în cinematografe se promovează retardul avansat. Dar e posibil ca așa zișii adulți să nu vizioneze filmele la cinema. Dublajul e pentru copiii care au maxim 12 ani. Eu oricum nu dau bani să vizionez la cinema o animație dublată. Și să fiu cinstit le văd la TV subtitrate, pentru că HBO HD le dă foarte… Citeste mai mult »