Will Turner se întoarce în “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”

0

Vești bune pentru fanii seriei “Pirații din Caraibe”: Orlando Bloom, actorul care l-a interpretat pe Will Turner în primele trei filme din celebra franciză, revine în următorul film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Disney a anunțat că actorul în vârstă de 38 de ani, Orlando Bloom, revine în serie pentru filmul cu numărul 5, deși, în trecut, acesta a declarat că nu știe dacă va accepta să joace într-un nou film “Pirații din Caraibe”.

Will Turner

Alți actori care vor juca alături de Johnny Depp și Orlando Bloom sunt Javier Bardem, câștigătorul premiului Oscar și britanicii Stephen Graham și Kaya Scodelario.

Filmările pentru noua producție au început deja în această vară, în Australia.

“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” este regizat de Espen Sandberg și Joachim Ronning și produs de Chad Oman, Mike Stenson, Joe Caracciolo și Brigham Taylor. Scenariul este scris de Jeff Nathanson, iar premiera mondială va avea loc pe 7 iulie 2017.

S-a zvonit că Orlando Bloom se alătură distribuției încă din 2014, însă abia acum avem confirmarea oficială. El l-a interpretat pe Will Turner în primele trei filme din serie Pirates of The Caribbean: The Curse of The Black Pearl” (2003), “Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest” (2006) și “Pirates of the Caribbean: At World’s End” (2007). Bloom nu a jucat în cel de-al patrulea film, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, lansat în 2011.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata