“Zootopia” a trecut pe locul al doilea în clasamentul celor mai de succes producţii originale din toate timpurile

1

Zootopia a trecut pe locul al doilea în clasamentul celor mai de succes producţii originale din toate timpurile. Primul loc este ocupat de “Avatar”.

De obicei, primele câteva luni din an nu aduc succese uriaşe pe marile ecrane, însă 2016 a contrazis această teorie, aducând un număr considerabil de blockbustere. “Deadpool” a spulberat recorduri în box office, având un debut de 132.4 milioane de dolari: astfel, a devenit filmul cu rating-ul R (nerecomandat celor sub 17 ani) cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Apoi, a urmat animaţia “Zootopia” a celor de la Disney, care a avut un succes formidabil, fiind foarte bine primită atât de critici, cât şi de public.

Cu încasări de 991 de milioane de dolari, animaţia se îndreaptă spre pragul de 1 miliard de dolari în box office-ul internaţional. Potrivit Forbes, “Zootopia” ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai de succes producţii originale lansate vreodată, după “Avatar”.

În clasamentul tuturor producţiilor lansate anul acesta, animaţia ocupă locul al doilea după “Captain America: Civil War” (peste 1 miliard de dolari).

Zootopia este un oraș al animalelor, în care îi întâlnim pe un vulpoi șiret și hoț și un iepuraș polițist care încearcă să rezolve un caz dificil.

Din distribuție fac parte: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Shakira, Idris Elba, J.K. Simmons, Nate Torrence, Jenny Slate, Tommy Chong, Octavia Spencer, Bonnie Hunt, Don Lake, Alan Tudyk, Tommy “Tiny” Lister, Raymond Persi, Katie Lowes, Jesse Corti și John DiMaggio.

poster

1 Comentariu
  1. Vilma Rivinius spune

    Very interesting topic, thanks for posting.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata