Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

0

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank este o animație regizată de Rob Minkoff, Mark Koetsier și Chris Bailey după un scenariu scris de Ed Stone și Nate Hopper.

Am văzut Animăluțe furioase: Legenda lui Hank la Cinemax, Mall Veranda, mulțumită invitației primite de la Vertical Entertainment 🙂

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank abordează diferite teme, cum ar fi: noțiunea de eroism, importanța de a te antrena în continuare în ciuda succesului inițial, precum și modurile în care creierul și corpul pot fi utilizate pentru a se completa unul pe celălalt. Mai mult, animația reprezintă o lecție despre curaj, prietenie și adevăr.

Care sunt principalele lecții pe care le învățăm de la Animăluțe furioase: Legenda lui Hank?

1) Oricine poate fi un erou

Personajul principal este Hank, un cățel care ajunge printr-un concurs de împrejurări să fie numit samuraiul orașului Kakamucho, locuit în exclusivitate de pisici. Deși pisicile din oraș nu îl privesc deloc cu încredere, Hank este dispus să se antreneze din greu pentru a deveni un adevărat samurai.

Hank este un erou excelent datorită originilor sale umile. Deși persoanele care îl înconjoară se îndoiesc de calitățile lui de luptor și este, totodată, criticat pentru stângăcia și corpul său minuscul neintimidant, Hank nu renunță niciodată și demonstrează publicului că oricine poate fi un erou și că nu există nu se poate, dacă chiar îți dorești.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

2) Nu lăsați niciodată faima și succesul să vi se urce la cap

Hank are un succes impresionant, chiar la începutul pregătirii sale de samurai, iar această victorie măreață i se urcă la cap. El își abandonează antrenamentul de samurai și ia o decizie care îl va costa scump. Va reuși el să repare ceea ce a greșit?

3) Uneori, creierul este mai important decât forța fizică

Bineînțeles, că forța fizică contează, mai ales dacă faci antrenamente ca să devii samurai. Însă, forța fizică, fără inteligentă, nu aduce cele mai mari rezultate.

Artele marțiale sunt, așa cum sugerează și numele, nu doar un exercițiu de forță. Ele sunt o formă de artă și, ca atare, necesită o cantitate incredibilă de creativitate, iar Hank vă va suprinde cu ideile sale în momentele dificile și de criză.

În concluzie, Animăluțe furioase: Legenda lui Hank este o animație distractivă pentru întreaga familie și oferă, în egală măsură, lecții de viață importante pentru persoane de toate vârstele.

Distribuit de Vertical Entertainment, Animăluțe furioase: Legenda lui Hank poate fi vizionat în cinematografele din țară. Vizionare plăcută! 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata