“Avatar 2” nu va fi lansat în 2017

0

“Avatar 2”, mult așteptatul sequel al filmului Avatar, nu va fi lansat în cinematografe în 2017, producătorii au decis să amâne din nou data premierei.

Filmul trebuia să fie lansat în decembrie 2017, însă potrivit The Wrap va trebui să așteptăm, cel mai probabil, până în 2018 pentru noul film în regia lui James Cameron.

Lucru care nu ne surprinde având în vedere planurile regizorului pentru “Avatar 2”. Cameron intenționează să lanseze cele trei continuări ale producției “Avatar” în trei ani consecutivi.

Premiera “Avatar 2” nu este singura care a fost amânată. Lansarea unui alt sequel așteptat de fanii din întreaga lume – “Star Wars 8” – va avea loc la 15 decembrie 2017, în loc de 26 mai 2017, cum a fost anunțat inițial.

20th Century nu a anunțat noua dată de lansare pentru “Avatar 2”.

Ce știm despre “Avatar 2

Avatar

După doi ani de pre-producție, regizorul a confirmat că, în luna ianuarie 2016, va începe filmările pentru continuarea peliculei SF.

Filmările pentru cele trei continuări vor avea loc în Noua Zeelandă. Sam Worthington, Zoe Saldana și Sigourney Weaver își reiau rolurile, iar Worthington a dezvăluit într-un interviu recent că sequel-urile vor fi filmate împreună, fără pauză între ele.

James Cameron a refuzat să dea detalii despre cele trei continuări, însă a mărturisit că lucrează la filmarea unor scene subacvatice care vor fi „impresionante”, iar povestea „devine din ce în ce mai complexă”.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar