The King’s Man: Începutul

0

The King’s Man: Începutul este un film regizat de Matthew Vaughn după un scenariu scris de Vaughn și Karl Gajdusek și o poveste de Vaughn. Al treilea film din seria Kingsman, pelicula reprezintă un prequel pentru Kingsman: The Secret Service (2014) și Kingsman: The Golden Circle (2017).

Din distribuție fac parte: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou și Charles Dance.

Am văzut The King’s Man: Începutul la Cinema City, Afi Cotroceni. Nu sunt o mare fană a seriei Kingsman, însă am văzut primele două filme și eram curioasă cu ce va veni nou acest prequel.

În 1914, la Londra, ducele Orlando Oxford (Ralph Fiennes), un erou de război decorat care a îmbrățișat pacifismul, este abordat de generalul Kitchener (Charles Dance) din armata britanică. Cineva a alimentat conflictul între verii care conduc cele mai puternice țări din Europa: regele George al Regatului Unit, kaiserul Wilhelm al Prusiei și țarul Nicholas al Rusiei, toți interpretați superb de Tom Hollander. Englezii cred că consilierii germani și ruși, Erik Jan Hanussen (Daniel Bruhl) și Grigori Rasputin (Rhys Ifans) sunt implicați într-o conspirație.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Ducele Oxford este foarte conștient că Europa se îndreaptă spre război și înființase de ceva timp o rețea secretă pentru a ține sub control elita bogată. Bona (Gemma Arterton) și valetul (Djimon Hounsou) sunt personajele cheie din echipa lui.

Ducele Oxford decide să viziteze Rusia împreună cu fiul său, Conrad (Harris Dickinson), pentru a investiga în continuare puterea misterioasă pe care Rasputin o are asupra țarului, însă băiatul nu împărtășește convingerile tatălui său. El își dorește să lupte pentru „Pentru Rege și Țară”. Întâlnirea dintre Oxford și Rasputin este periculoasă și poate să scoată la iveală noi informații. Este clar că o minte diabolică controlează o rețea de infiltrați care conduc lumea către un conflict sângeros.

Scenele de acțiune variază de la dueluri la bătălii sângeroase. Amestecul de comedie și măcel continuă să fie un semn distinctiv al francizei, iar Matthew nu se sfiește să arate ororile războiului, chinul și groaza.

Ralph Fiennes aduce elocvență, duritate și suflet filmului. Personajul său are abilități de luptă excepționale, dar le folosește doar ca ultimă soluție. Relația cu fiul său și motivul pentru pacifism devin o temă centrală a poveștii.

Distribuit de Forum Film România, The King’s Man: Începutul intră în avapremieră în  cinematografe în data de 23 decembrie 2021. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata