„Aventura Piticilor”, lumea este ameninţată

Aventura Piticilor - din 10 noiembrie la cinema. Distribuit de Odeon Film

0

“Aventura Piticilor” este o producţie canadiană-americană regizată de Peter Lepeniotis după un scenariu scris de Michael Schwartz şi Zina Zaflow.

Din distribuţie fac parte: Becky G, Josh Peck, Olivia Holt, George Lopez, Patrick Stump şi David Koechner.

Am văzut “Aventura Piticilor” la Grand Cinema Băneasa. Animaţia ne spune povestea lui Chloe, o adolescentă care nu are prieteni, căci ea şi mama ei îşi schimbă locuinţa des şi nu stau niciodată prea mult într-un singur loc. De această dată, Chloe şi mama ei, Catherine, ajung într-o casă gotică care are o colecţie de pitici de grădină.

Încă din prima zi în noua locuinţă, adolescenta îşi dă seama că ceva nu este în regulă cu această casă veche, iar curând descoperă că piticii de grădină sunt de fapt vii. Aceşti pitici protejează nu doar casa, ci planeta de ameninţarea unor monstruleţi numiţi “mâncăi”. Aşa cum ne spune numele, monstruleţii mănâncă foarte mult, fără să se oprească şi vin pe Pământ cu ajutorul unui portal care s-a deschis recent.

Liam, vecinul curios al lui Chloe află de existenţa piticilor de grădină şi a “mâncăilor” şi, fără să stea pe gânduri, sare în ajutorul lui Chloe şi al piticilor pentru a salva lumea.

Singurul mod de a închide portalul este ca Chloe să recupereze colierul pe care l-a împrumutat unei fete de la şcoală, neştiind că acel colier este în realitate un talisman cu puteri magice.

Chloe, Liam şi piticii de grădină îşi unesc forţele pentru a lupta împotriva monstruleţilor înfometați care ameninţă lumea. Pe parcursul aventurii lor, Chloe va învăţa că poţi găsi prietenie şi sprijin în persoanele la care nu te aştepţi şi că orice persoană merită să aibă prieteni adevăraţi.

Personaje

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

Chloe este o adolescentă fără prieteni deoarece ea împreună cu Catherine, mama ei, se mută mult prea des pentru ca tânăra să poată să îşi facă prieteni. Chloe nu este deloc încântată de noua lor casă și îşi dă repede seama că ceva nu este în regulă, căci se întâmplă lucruri ciudate.

Liam este un adolescent vorbăreţ şi curios care vrea să se împrietenească cu Chloe chiar dacă aceasta din urmă nu prea îi acordă atenţie. Când descoperă că planeta este ameninţată, Liam nu ezită în a-i acorda o mână de ajutor lui Chloe.

Piticii sau crăciuneii, cum le spune Chloe, sunt nişte creaturi aparent ciudate, destul de agresive, însă prietenoşi atunci când îi cunoaştem mai bine. Scopul lor este de a lupta împotriva “mâncăilor”.

“Mâncăii” sunt nişte creaturi care vin pe Terra printr-un portal. Mănâncă tot ceea ce găsesc şi, chiar dacă nu sunt prea inteligenţi, pot să fie periculoși.

Cu o poveste bine scrisă, personaje simpatice şi replici amuzante, “Aventura Piticilor” reprezintă o alegere potrivită atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Distribuit de OdeonFilm, “Aventura Piticilor” ajunge în cinematografe azi, 10 noiembrie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata