0

Titlu original: THE BAD GUYS

Titlu română: BĂIEȚII RĂI

Premiera in Romania: 2022-04-15

Premiera internationala: 2022-04-22

Gen: Animație dublată și subtitrată în limba română

Scenariu: Damon Ross, Rebecca Huntley, bazat pe seria de cărți The Scholastic book, de Aaron Blabey

Regie: Pierre Perifel

Cu: Voci OV: Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos, Awkwafina, Richard Ayoade, Zazie Beetz, Lilly Singh și Alex Borstein.

Distribuitor: Ro Image 2000

Nu uita sa citesti

After Ever Happy

Related Posts

Băieții răi este o animație regizată de Pierre Perifel după un scenariu scris de Etan Cohen.

Am văzut Băieții răi la Cineplexx Băneasa. În noua comedie animată de acțiune de la DreamWorks Animation, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă de răufăcători este pe cale să încerce cea mai provocatoare escrocherie de până acum: să devină cetățeni model.

Personajul principal este Wolf, care conduce banda de răufăcători de mare succes formată din Snake, Piranha, Tarantula și Shark. Ei au pus la cale numeroase jafuri și sunt un grup de temut în oraș, fiind mereu cu un pas înaintea poliției.

După ce o misiune dă greș, gașca este în sfârșit prinsă, iar Wolf încheie o înțelegere, pe care, desigur, nu intenționează să o respecte, cu primarul orașului pentru a îi salva pe toți de închisoare. Băieții răi nu vor mai fi răi, ci se vor transforma în băieți buni.

Sub tutela mentorului lor, profesorul Marmalade, gașca și-a propus să păcălească lumea că s-au schimbat. Cu toate acestea, pe parcurs, Wolf se gândește serios să devină un băiat bun.

Mesajul este simplu. Se pot schimba cu adevărat? Sunt ei doar suma totală a modului în care societatea îi percepe? Pot ei să devină mai mult decât niște infractori și să devină indivizi buni? Filmul este o metaforă pentru o serie de lucruri, de la noțiunile noastre uneori greșite despre bunătate, până la sistemul închisorii și modul în care tratăm foștii condamnați.

În timp ce răsturnările de situație sunt foarte distractive, adevărata putere a scenariului se află în personajele sale principale, care sunt foarte bine conturate.

Distribuit de Ro Image 2000, Băieții răi poate fi vizionat în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata