“Rock Dog”, visul de a deveni un star rock

Din 24 februarie la cinema!

2

Rock Dog este o producţie chineză-americană produsă de Mandoo Pictures şi Huayi Brothers. Regia îi aparţine lui Ash Brannon, iar scenariul este scris de Brannon şi Kurt Voelker, având la bază romanul grafic “Tibetan Rock Dog” de Zheng Jun.

Dublajul în română a fost realizat de Fast Production Film, iar din distribuţie fac parte: Cristi Neacșu, Ionuț Grama, Alexandra Radu, Ionuț Ionescu, Elias Ferkin şi Gabi Costin.

Am vizionat Rock Dog sâmbătă la Grand Cinema Băneasa. Animaţia spune povestea lui Bodi, un mastiff tibetan care locuieşte cu tatăl său, Khampa, şi o turmă de oi în munţi. Într-o zi, satul este atacat de lupi, iar Khampa decide că singurul lucru care contează este siguranţa locuitorilor şi orice formă de distracţie, inclusiv muzica, trebuie să fie interzisă pentru ca toţi să poată fi atenţi în cazul în care lupii ar ataca din nou satul.

Anii trec, iar Bodi visează în secret să devină muzician, deşi tatăl lui are alte planuri şi îşi doreşte ca fiul său să devină paznicul satului şi să îi ia locul atunci când va veni momentul.

Totul se schimbă când un aparat de radio cade dintr-un avion, iar Bodi descoperă muzica legendei rock, Angus Scattergood. El îşi dă seama că vrea să urmeze acest drum al muzicii şi reuşeşte să îşi convingă tatăl să îl lase să plece în oraş pentru a-şi urma visul.

Nu uita sa citesti

Madame Web

Related Posts

Wish

Napoleon

Plecând din micul său sat din munţi şi ajungând într-un oraş mare, Bodi va încerca să studieze muzica şi, totodată, să îşi cunoască idolul, celebrul Angus Scattergood, însă nu ştie că lupii pun la cale un plan diabolic ca să îl răpească şi să atace satul.

Scenariul din “Rock Dog” este previzibil, de aceea este foarte uşor de anticipat ceea ce urmează să se întâmple. Cu toate acestea, este o animaţie plăcută, care va aduce mici zâmbete şi va reuşi să capteze atenţia spectatorilor până la final. Glumele şi dialogul, câteodată, mi s-au părut forţate şi este păcat pentru că premisa animaţiei este interesantă, iar rezultatul ar fi putut fi mult mai bun.

În ceea ce priveşte personajele, Bodi este un mastiff tibetan foarte naiv, fiind în permanenţă păcălit de cei din jur, însă, în acelaşi timp, este uşor de îndrăgit şi va reuşi să îşi facă noi prieteni la oraş. Angus Scattergood este legendarul star rock, o pisică arogantă care râde de Bodi, considerându-l inferior. Khampa este tatăl lui Bodi, care consideră că ştie ceea ce este mai bine pentru fiul său şi îi este greu să accepte ideea că Bodi nu îşi doreşte să îi calce pe urme şi să devină paznicul satului. Oile sunt destul de greu de distins, singura care iese în evidenţă este cea înfăşurată în prosop care are o obsesie ciudată de a face duş toată ziua. Lupii, răufăcătorii principali, sunt destul de prostuţi, singurul care dă dovadă de inteligenţă este liderul lor care trebuie să îi ghideze pentru a putea să ducă planul la bun sfârşit.

În concluzie, lumea animalelor antropomorfe este un tărâm des întâlnit în animaţiile de astăzi, Zootopia şi Sing, fiind doar câteva din ele. Dar, spre deosebire de cele două filme menţionate, “Rock Dog” nu aduce un scenariu la fel de solid şi personaje la fel de bine conturate. Totuşi, aşa cum am menţionat deja, povestea lui Bodi este plăcută, iar copiii, cu siguranţă, vor aprecia animaţia regizată de Ash Brannon.

“Rock Dog” poate fi vizionat din 24 februarie la cinema în 3D, fiind distribuit de Ro Image 2000 şi Prorom. Vizionare plăcută!

2 Comentarii
  1. Toronto Escorts spune

    Keep functioning ,terrific job!

  2. tlover tonet spune

    Of course, what a great website and informative posts, I will bookmark your site.Best Regards!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata