Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa și Titan din 16 februarie

3

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

 • BOB MARLEY: ONE LOVE
 • MADAME WEB
 • PUIȘORII: AVENTURĂ LA POLUL SUD
 • ZONA DE INTERES CNPXX BĂNEASA & TITAN

***

BOB MARLEY: ONE LOVE (N15)

PREMIERĂ:  16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Biografic, Dramă, Muzică

DISTRIBUȚIE: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini

SINOPSIS:

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, pășind în culisele din spatele muzicii sale revoluționare. Produs în parteneriat cu familia Marley și avându-i ca protagoniști pe Kingsley Ben-Adir în rolul legendarului muzician și pe Lashana Lynch în rolul soției sale Rita.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

***

MADAME WEB (N15)

PREMIERĂ: 16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D subtitrat în limba română

GEN: Acţiune, Aventuri, SF

DISTRIBUȚIE: Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott, Dakota Johnson, Isabela Merced

SINOPSIS:

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față… Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului.

PROGRAM:

 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

***

PUIȘORII: AVENTURĂ LA POLUL SUD (AG)

PREMIERĂ:  16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animaţie, Comedie

DISTRIBUȚIE: Bruno Bichir, Maite Perroni, Carlos Espejel, Angélica Vale

SINOPSIS:

Rodolpho și Gabriel Riva Palacio co-regizează cel mai recent episod al francizei Huevos de la HuevsCartoon din Mexic. Filmul este o călătorie ireverențioasă cu familia în Antarctica, în care sunt implicați un pui de urs polar, orci, pirați, un leu de mare și pinguini care fac surfing.

„În cele din urmă, cu toții ne putem identifica cu povestea unui copil pierdut care se reîntâlnește cu familia sa”, a declarat Rodolfo Riva Palacio. „Ca regizori, vrem să ne concentrăm pe ceea ce ne unește, mai degrabă decât pe ceea ce ne desparte.”

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

***

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

***

ZONA DE INTERES (AP12) CNPXX BĂNEASA & TITAN

PREMIERĂ:  16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Dramă, Istoric, Război

DISTRIBUȚIE: Sandra Hüller, Christian Friedel, Freya Kreutzkam

SINOPSIS:

Comandantul de la Auschwitz, Rudolf Höss (Christian Friedel), și soția sa Hedwig (Sandra Hüller) se străduiesc să își construiască o viață de vis pentru familia lor într-o casă cu grădină aflată chiar lângă lagăr.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

***

Sursă: Cineplexx

3 Comentarii
 1. child porn watch spune
 2. Alejandro1466 spune

  Eminem, настоящее имя Маршалл Брюс Мэтерс III, известен как один из величайших рэп-исполнителей всех времен. Своими пронзительными текстами, ярким стилем и потрясающим мастерством в ритме и рифме он завоевал миллионы поклонников по всему миру. Его лучшие песни включают „Lose Yourself”, гимн к само-преодолению, „Stan”, с поразительно интенсивным сюжетом, и „Rap God”, где он демонстрирует свою невероятную скорость и технику. Все эти треки, а также многие другие, отражают его гениальность и влияние на музыкальную индустрию. Скачать mp3 музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно.

 3. Zemits machine spune

  Thanks for the tips you share through this site. In addition, lots of young women exactly who become pregnant don’t even attempt to get health care insurance because they have anxiety they won’t qualify. Although a few states at this moment require that insurers give coverage regardless of pre-existing conditions. Rates on these kinds of guaranteed plans are usually higher, but when taking into consideration the high cost of medical care bills it may be some sort of a safer approach to take to protect one’s financial future.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata