Iulia Vântur criticată de presa din India pentru prestaţia din O Teri

1

Ziariştii sunt foarte supăraţi pe românca noastră deoarece, spun ei, aceasta nu prea s-a descurcat nici cu cântatul, nici cu dansul. Ea apare în melodia „Ummbakkum” care face parte din filmul „O Teri”, realizat de cumnatul lui Salman Khan. Presa din India e suparată pentru că Iulia e prea bătrână (33 de ani), aceasta luând locul unor alte dive din India mult mai tinere, care tânjeau după acest rol.

Prestaţia ei nu i-a fascinat pe jurnalişti care au declarat: Iulia nu prea le are cu dansul, e cu mult mai în vârstă faţă de toţi ceilalţi din videoclip şi asta se vede. Vocea nu e strălucită, dar s-a descurcat cât de cât cu dansul”.

De ce mai sunt supăraţi jurnaliştii? Salaman Khan ar fi cerut vizionarea videoclipului înainte să fie lansat, pentru a-şi da acordul. Aşa ceva nu a făcut pentru nici una din protejatele lui.

Iulia e fericită. Ea declara că  „Mă bucur că am trăit mirajul de la Bollywood, că am văzut cum se creează astfel de momente artistice pline de emoţie, înconjurată de oameni care iubesc viaţa”.

Indienii au ales să promoveze filmul O Teri prin videoclipul în care românca noastră joacă rol secundar. Ea se dezlănțuie pe ritmurile indiene, ondulându-se ca o șerpoaică, dând din șolduri, buric, sâni și mâini ca o dansatoare de la Bollywood.

Mai jos puteți urmări videoclipul melodiei în care apare blondina noastră:

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
olivia klein Recent comment authors
olivia klein
Vizitator
olivia klein

scena cu Iulia Vantur ar trebui taiata ,nu are nici o legatura cu tema filmului,este ca alicia unui elicoptier montata pe un mercedes,rolul romancei de cateva secunde nu are nici un sens,strica farmecul Bollywood.chiar daca filmul a fost promovat prin videoclipul unde Iulia danseaza,sigur este doar o favoare pe care Salman Khan o face iubitei,nicidecum decizia indienilor care o critica.O diva indiana nu poate fi inlocuita de Iulia sau de alcineva.Dansul Iuliei nu a fost de kalitate,sa fim seriosi,in romania chiar si fetitele de 9 ani stie sa danseze ca serpii din buric,deci nu este nimic deosebit,und dans indian de… Citeste mai mult »