Cele mai așteptate filme ale anului 2017

0

1. Assassin’s Creed: Codul Asasinului (Assassin’s Creed)

Premiera 6 ianuarie 2017

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

2. Legea nopții (Live by night)

Premiera 13 ianuarie 2017

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin, fiul inspectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

3. Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage (xXx: The return of Xander Cage)

Premiera 20 ianuarie 2017

După ce a fost la un pas de moarte, atletul transformat în agent al guvernului, Xander Cage se întoarce din exilul auto-impus, când toată lumea îl considera mort și se intersectează cu războinicul Xiang și echipa sa într-o cursă de recuperare a unei arme de neoprit cunoscută sub numele de cutia Pandorei. Recrutând o echipă de oameni care caută senzații tari, Xander se trezește prins într-o conspirație mortală care indică înțelegeri secrete la cel mai înalt nivel al guvernelor lumii.

4. Resident Evil: Capitolul final (Resident Evil: The final chapter)

Premiera 3 februarie 2017

Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata. Alice este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor care nu au rămas morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

5. Cincizeci de umbre întunecate (Fifty Shades Darker)

Premiera 10 februarie 2017

După despărțirea de Christian, Anastasia începe sa lucreze la Seattle Independent Publishing, unde îl are ca șef pe Jack Hyde, care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumpărat SIP pentru a o putea ține aproape. Christian devine gelos pe Jack și cauta motive să-l concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea SIP, unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru ce-l determină să-și arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care-l are cu Christian Grey. În scenă intră Leila Williams și Elena Lincoln , foste partenere BDSM ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj. Oare vor reuși?!

6. Avertizarea 3 (Rings)

Premiera 17 februarie 2017

Acțiunea are loc la 13 ani după evenimentele din al doilea film. Julia devine speriată pentru iubitul ei Holt, când acesta certează o legenda urbană a unei casete video misterioase despre care se spune că îl va ucide cel ce o vizionează în 7 zile. Decide să se sacrifice ea pentru a-și salva iubitul și face descoperiri înspăimântătoare: pe casetă există un “film în film” pe care nimeni până acum nu l-a văzut până acum.

7. John Wick 2 (John Wick: Chapter 2)

Premiera 17 februarie 2017

Legendarul asasin John Wick s-a retras din viaţa de asasin, dar e forţat să revină în momentul în care un fost asociat încearcă să preia controlul asupra breslei de asasini. Legat printr-un jurământ se sânge să-l ajute, John Wick călătoreşte la Roma unde se va înfrunta cu unii din ce mai tari asasini de pe mapamond.

8. Logan

Premiera 3 martie 2017

În viitor, Logan şi profesorul X trebuie să facă faţă pierderii echipei X-men în timp ce o corporaţie condusă de Nathaniel Essex vrea să distrugă lumea. Cu un Logan care nu mai are capacitatea de a se vindeca imediat şi cu un profesor Xavier care e bolnav de Alzheimer, pentru a-l învinge pe Nathaniel Essex trebuie să se bazeze pe ajutorul unei fete tinere pe numele Laura Kinney, o femeie clonă a lui Wolverine.

9. Kong: Insula craniilor (Kong: Skull Island)

Premiera 10 martie 2017

În urma unei scanări a suprafeţei terestre cu noi sateliţi ai momentului „insula apare dintr-o dată”, iar personajele sunt trimise să investigheze. Echipa trimisă în misiune pe insula Craniu este condusă de căpitanul James Conrad, alături de care se află şi fotorepotera Weaver. Ambii dovedesc respect şi o înţelegere a naturii ce s-ar putea dovedi utile în expediţia al cărei scop nu este dezvăluit de la început.

10. Frumoasa şi bestia (Beauty and the beast)

Premiera 17 martie 2017

Belle, o tânără frumoasă şi independentă, este luată prizonieră de o creatură fioroasă, cunoscută ca Bestia. În ciuda temerilor sale, ea descoperă că în spatele înfăţişării de bestie se ascunde un om bun.

11. Life

Premiera 24 martie 2017

O echipă formată din 6 membrii aflată pe International Space Station are misiunea de a studia o probă de pe marte care putea fi prima dovadă că există viață inteligentă. Doar că această mostră dovedește că e mai inteligentă de se aștepta echipajul.

12. Ghost in the Shell

Premiera 31 martie 2017

Polițista robot, Maiorul și echipa sa, Secțiunea 9, urmăresc criminalii roboții și hackerii. Acum, ei trebuie să facă față unui nou inamic care nu se va opri până nu va distruge tehnologia inteligenței artificiale de Hanka Robotic.

13. Power Rangers

Premiera 7 aprilie 2017

Cinci elevi adolescenţi proscrişi: Zack, Kimberly, Billy, Trini şi Jason primesc puteri unice şi devin Power Rangers. Orăşelul lor Angel Grove şi lumea sunt ameninţate de o forţă extraterestră condusă de Rita Repulsa. Vor reuşi oare cei 5 adolescenţi să salveze lumea?!

14. Soarta furioșilor (The fate of the furious)

Premiera 21 aprilie 2017

Acum, Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă , îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

15. Gardienii Galaxiei vol 2 (The guardians of the Galaxy vol 2)

Premiera 5 mai 2017

La 2 luni după evenimentele din primul film, gardienii Galaxiei călătoresc prin cosmos și luptă să țină noua familie formată unită, în timp ce-l ajută pe Peter Quill să afle mai multe despre părinți.

16. Regele Arthur: Legenda sabiei (King Arthur: Legend of the Sword)

Premiera 12 mai 2017

Tânărul Arthur are experienţa de viaţă, obţinută ca lider al unei găşti care-şi face veacul pe aleile lăturalnice din Londonium. Habar nu are care e destinul său până nu găseşte sabia Excalibur. Trebuie să înveţe să o stăpânească şi să-şi înfrunte demonii interiori. Ajuns în mişcarea de Rezistenţă, o cunoaşte pe misterioasa Guinevere. El va trebui să unească poprul împotriva regelui  Vortigern, care i-a furat coroana şi i-a omorât părinţii.

17. Salvamarii (Baywatch)

Premiera 12 mai 2017

Salvamarul devotat Mitch Buchannon se trezește pe cap cu recrutul Matt Brody.  Împreună, descoperă un complot criminal local care amenință viitorului golfului.

18. Alien: Covenant

Premiera 19 mai 2017

Având ca destinație o planetă dintr-o parte îndepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat. De fapt e o lume întunecată și periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus. Când descoperă însă o amenințare dincolo de orice imaginație, ei trebuie să evadeze pentru a-și salva viața.

19. Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales)

Premiera 26 mai 2017

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

20. Femeia fantastică (Wonder Woman)

Premiera 2 iunie 2017

Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Femeia Fantastică. Ea și-a părăsit luxoasa insulă tropicală pentru a se învânta în jungla urbană, din oțel și geamuri. A învățat să se lupte de la războinici greci și a primit daruri incredibile de la zei, iar acum și-a părăsit insula paradisiacă pentru a fi un ambasador în civilizație.

21. Mumia (The mummy)

Premiera 10 iunie 2017

O echipă comando aduc un sarcofag din deşertul egiptian în Londra. În orice caz, mumia se trezeşte, dezvăluind că e o regină antică al cărei destin i-a fost fost răpit, dezlănţuind haosul în răzbunarea sa.

22. Mașini 3 (Cars 3)

Premiera 16 iunie 2017

O serie de maşini din noua generaţie se înscriu la cursele de maşini. Astfel legendarul Fulger McQueen e forţat să iasă din sportul pe care-l iubeşte. Pentru a reintra în joc şi să câştige, el va avea nevoie de tânărul tehnician, Cruz Ramirez. Trebuie să dovedească că #95 nu a terminat cu cursele şi va trebui să dovedească că are o inimă de campion în noul campionat Piston Cup!

23. Transformers 5 (Transformers: The last knight)

Premiera 23 iunie 2017

Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartă. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartă responsabilitatea pentru moartea planetei. Găsește o cale de să readucă planeta la viață, dar pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

24. Sunt un mic ticălos 3 (Despicable me 3)

Premiera 30 iunie 2017

Gru va trebui să se înfrunte cu Balthazar Bratt, un fost star când era un puști,  care atunci când crește devine obsedat să devină un personaj pe care l-a jucat în anii ’80.

25. Spider-Man: Homecoming

Premiera 7 iulie 2017

După evenimentele din Căpitanul America: Război Civil,  Peter Parker încearcă să se împartă echitabil între viața de licean din Queens, New York City cu lupta împotriva răufăcătorilor ca Omul-păianjen.

26. Planeta Maimuţelor: Războiul (War of the planet of the apes)

Premiera 14 iulie 2017

După evenimentele din Planeta maimuțelor: Revoluție, Caesar și colonia sa de maimuțe sunt atrase în luptă cu o armată de oameni. Când maimuțele suferă pierderi mari, Caesar luptă cu instinctele sale în timp ce încearcă să-și răzbune fiul. Lupta îl pune pe Caesar față în față cu liderul oamenilor, un colonel nemilos, într-o luptă care va determina soarta speciei lor și viitorul Pământului.

27. Valerian și orașul celor o mie de planete (Valerian and the city of a thousand planets)

Premiera 21 iulie 2017

Valerian şi Laureline sunt agenți speciali guvernamentali, însărcinați cu menținerea ordinii în univers. Comandantul lor Arün Filitt, conducătorul stației spațiale Alpha, care numără 17 milioane de locuitori strânși din toate colțurile galaxiei, este răpit, semn că nu toată lumea are aceleași interese pe pașnica stație Alpha. Forțele invizibile care conspiră în culise aruncă acum asupra omenirii amenințarea supremă: distrugerea finală.

28. Turnul întunecat (The dark tower)

Premiera 28 iulie 2017

Pistolarul Roland Deschain străbate un peisaj deșertic dintr-un sumbru univers paralel, obsedat să dea de „omul în negru” și să ajungă la Turnul întunecat. De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

29. Blade Runner 2049

Premiera 6 octombrie 2017

Au trecut 30 de ani de la evenimentele din primul film, un nou vânător de recompensem un ofițer LAPD pe nume  K dezgrooapă un secret care are potențialul de a arunca societatea în haos. Această descoperire îl duce pe K pe urmele lui Rick Deckard, un fost vânător de recompense LAPD care e dispărut de 30 de ani.

30. Thor: Ragnarok

Premiera 27 octombrie 2017

După evenimentele din The Avengers: Age of Ultron, Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distrugă umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

31. Liga dreptății (Justice League)

Premiera 17 noiembrie 2017

La câteva luni după evenimentele din BvS, Bruce Wayne şi prinţesa Diana încearcă să creeze o echipă de meta oameni care să protejeze Pământul de viitoarele ameninţări. Astfel Flash, Cyborg, Aquaman, Diana şi Batman trebuie să lupte împotriva lui Steppenwolf şi a armatei sale care sunt în căutarea a 3 cutii „mamă”.

32. Star Wars: Episodul VIII

Premiera 15 decembrie 2017

Lupta împotriva Primului Ordin continuă.

33. Jumanji

Premiera 29 decembrie 2017

În noua aventură Jumanji, 4 tineri sunt aduși în lumea jumanji și trebuie să lupte împotriva animalelor, capcanelor și să deslușească puzzeluri. Pentru a supraviețui vor deveni personaje din joc: blajinul Spencer devine un explorator curajos, stângaciul Fridge devine un mic geniu; Bethany pricepută în computer devine un profesor tocilar și neatletica Martha devine o luptătoare amazoniană. Pentru a se putea întoarce în lumea lor, cei 4 vor trebui să vadă lucrurile din alt punct de vedere.


În afară de aceste filme ar mai trebui menționate: Dunkirk, SilenceVineri 13 și Annabelle 2 la care încă nu știu data de lansare în România.

Dacă credeţi că am omis un film important, vă rog să lasaţi un comentariu. 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata