Cele mai așteptate filme ale anului 2017

62

1. Assassin’s Creed: Codul Asasinului (Assassin’s Creed)

Premiera 6 ianuarie 2017

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

2. Legea nopții (Live by night)

Premiera 13 ianuarie 2017

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin, fiul inspectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

3. Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage (xXx: The return of Xander Cage)

Premiera 20 ianuarie 2017

După ce a fost la un pas de moarte, atletul transformat în agent al guvernului, Xander Cage se întoarce din exilul auto-impus, când toată lumea îl considera mort și se intersectează cu războinicul Xiang și echipa sa într-o cursă de recuperare a unei arme de neoprit cunoscută sub numele de cutia Pandorei. Recrutând o echipă de oameni care caută senzații tari, Xander se trezește prins într-o conspirație mortală care indică înțelegeri secrete la cel mai înalt nivel al guvernelor lumii.

4. Resident Evil: Capitolul final (Resident Evil: The final chapter)

Premiera 3 februarie 2017

Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata. Alice este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor care nu au rămas morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

5. Cincizeci de umbre întunecate (Fifty Shades Darker)

Premiera 10 februarie 2017

După despărțirea de Christian, Anastasia începe sa lucreze la Seattle Independent Publishing, unde îl are ca șef pe Jack Hyde, care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumpărat SIP pentru a o putea ține aproape. Christian devine gelos pe Jack și cauta motive să-l concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea SIP, unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru ce-l determină să-și arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care-l are cu Christian Grey. În scenă intră Leila Williams și Elena Lincoln , foste partenere BDSM ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj. Oare vor reuși?!

6. Avertizarea 3 (Rings)

Premiera 17 februarie 2017

Acțiunea are loc la 13 ani după evenimentele din al doilea film. Julia devine speriată pentru iubitul ei Holt, când acesta certează o legenda urbană a unei casete video misterioase despre care se spune că îl va ucide cel ce o vizionează în 7 zile. Decide să se sacrifice ea pentru a-și salva iubitul și face descoperiri înspăimântătoare: pe casetă există un “film în film” pe care nimeni până acum nu l-a văzut până acum.

7. John Wick 2 (John Wick: Chapter 2)

Premiera 17 februarie 2017

Legendarul asasin John Wick s-a retras din viaţa de asasin, dar e forţat să revină în momentul în care un fost asociat încearcă să preia controlul asupra breslei de asasini. Legat printr-un jurământ se sânge să-l ajute, John Wick călătoreşte la Roma unde se va înfrunta cu unii din ce mai tari asasini de pe mapamond.

8. Logan

Premiera 3 martie 2017

În viitor, Logan şi profesorul X trebuie să facă faţă pierderii echipei X-men în timp ce o corporaţie condusă de Nathaniel Essex vrea să distrugă lumea. Cu un Logan care nu mai are capacitatea de a se vindeca imediat şi cu un profesor Xavier care e bolnav de Alzheimer, pentru a-l învinge pe Nathaniel Essex trebuie să se bazeze pe ajutorul unei fete tinere pe numele Laura Kinney, o femeie clonă a lui Wolverine.

9. Kong: Insula craniilor (Kong: Skull Island)

Premiera 10 martie 2017

În urma unei scanări a suprafeţei terestre cu noi sateliţi ai momentului „insula apare dintr-o dată”, iar personajele sunt trimise să investigheze. Echipa trimisă în misiune pe insula Craniu este condusă de căpitanul James Conrad, alături de care se află şi fotorepotera Weaver. Ambii dovedesc respect şi o înţelegere a naturii ce s-ar putea dovedi utile în expediţia al cărei scop nu este dezvăluit de la început.

10. Frumoasa şi bestia (Beauty and the beast)

Premiera 17 martie 2017

Belle, o tânără frumoasă şi independentă, este luată prizonieră de o creatură fioroasă, cunoscută ca Bestia. În ciuda temerilor sale, ea descoperă că în spatele înfăţişării de bestie se ascunde un om bun.

11. Life

Premiera 24 martie 2017

O echipă formată din 6 membrii aflată pe International Space Station are misiunea de a studia o probă de pe marte care putea fi prima dovadă că există viață inteligentă. Doar că această mostră dovedește că e mai inteligentă de se aștepta echipajul.

12. Ghost in the Shell

Premiera 31 martie 2017

Polițista robot, Maiorul și echipa sa, Secțiunea 9, urmăresc criminalii roboții și hackerii. Acum, ei trebuie să facă față unui nou inamic care nu se va opri până nu va distruge tehnologia inteligenței artificiale de Hanka Robotic.

13. Power Rangers

Premiera 7 aprilie 2017

Cinci elevi adolescenţi proscrişi: Zack, Kimberly, Billy, Trini şi Jason primesc puteri unice şi devin Power Rangers. Orăşelul lor Angel Grove şi lumea sunt ameninţate de o forţă extraterestră condusă de Rita Repulsa. Vor reuşi oare cei 5 adolescenţi să salveze lumea?!

14. Soarta furioșilor (The fate of the furious)

Premiera 21 aprilie 2017

Acum, Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă , îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

15. Gardienii Galaxiei vol 2 (The guardians of the Galaxy vol 2)

Premiera 5 mai 2017

La 2 luni după evenimentele din primul film, gardienii Galaxiei călătoresc prin cosmos și luptă să țină noua familie formată unită, în timp ce-l ajută pe Peter Quill să afle mai multe despre părinți.

16. Regele Arthur: Legenda sabiei (King Arthur: Legend of the Sword)

Premiera 12 mai 2017

Tânărul Arthur are experienţa de viaţă, obţinută ca lider al unei găşti care-şi face veacul pe aleile lăturalnice din Londonium. Habar nu are care e destinul său până nu găseşte sabia Excalibur. Trebuie să înveţe să o stăpânească şi să-şi înfrunte demonii interiori. Ajuns în mişcarea de Rezistenţă, o cunoaşte pe misterioasa Guinevere. El va trebui să unească poprul împotriva regelui  Vortigern, care i-a furat coroana şi i-a omorât părinţii.

17. Salvamarii (Baywatch)

Premiera 12 mai 2017

Salvamarul devotat Mitch Buchannon se trezește pe cap cu recrutul Matt Brody.  Împreună, descoperă un complot criminal local care amenință viitorului golfului.

18. Alien: Covenant

Premiera 19 mai 2017

Având ca destinație o planetă dintr-o parte îndepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat. De fapt e o lume întunecată și periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus. Când descoperă însă o amenințare dincolo de orice imaginație, ei trebuie să evadeze pentru a-și salva viața.

19. Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales)

Premiera 26 mai 2017

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

20. Femeia fantastică (Wonder Woman)

Premiera 2 iunie 2017

Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Femeia Fantastică. Ea și-a părăsit luxoasa insulă tropicală pentru a se învânta în jungla urbană, din oțel și geamuri. A învățat să se lupte de la războinici greci și a primit daruri incredibile de la zei, iar acum și-a părăsit insula paradisiacă pentru a fi un ambasador în civilizație.

21. Mumia (The mummy)

Premiera 10 iunie 2017

O echipă comando aduc un sarcofag din deşertul egiptian în Londra. În orice caz, mumia se trezeşte, dezvăluind că e o regină antică al cărei destin i-a fost fost răpit, dezlănţuind haosul în răzbunarea sa.

22. Mașini 3 (Cars 3)

Premiera 16 iunie 2017

O serie de maşini din noua generaţie se înscriu la cursele de maşini. Astfel legendarul Fulger McQueen e forţat să iasă din sportul pe care-l iubeşte. Pentru a reintra în joc şi să câştige, el va avea nevoie de tânărul tehnician, Cruz Ramirez. Trebuie să dovedească că #95 nu a terminat cu cursele şi va trebui să dovedească că are o inimă de campion în noul campionat Piston Cup!

23. Transformers 5 (Transformers: The last knight)

Premiera 23 iunie 2017

Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartă. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartă responsabilitatea pentru moartea planetei. Găsește o cale de să readucă planeta la viață, dar pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

24. Sunt un mic ticălos 3 (Despicable me 3)

Premiera 30 iunie 2017

Gru va trebui să se înfrunte cu Balthazar Bratt, un fost star când era un puști,  care atunci când crește devine obsedat să devină un personaj pe care l-a jucat în anii ’80.

25. Spider-Man: Homecoming

Premiera 7 iulie 2017

După evenimentele din Căpitanul America: Război Civil,  Peter Parker încearcă să se împartă echitabil între viața de licean din Queens, New York City cu lupta împotriva răufăcătorilor ca Omul-păianjen.

26. Planeta Maimuţelor: Războiul (War of the planet of the apes)

Premiera 14 iulie 2017

După evenimentele din Planeta maimuțelor: Revoluție, Caesar și colonia sa de maimuțe sunt atrase în luptă cu o armată de oameni. Când maimuțele suferă pierderi mari, Caesar luptă cu instinctele sale în timp ce încearcă să-și răzbune fiul. Lupta îl pune pe Caesar față în față cu liderul oamenilor, un colonel nemilos, într-o luptă care va determina soarta speciei lor și viitorul Pământului.

27. Valerian și orașul celor o mie de planete (Valerian and the city of a thousand planets)

Premiera 21 iulie 2017

Valerian şi Laureline sunt agenți speciali guvernamentali, însărcinați cu menținerea ordinii în univers. Comandantul lor Arün Filitt, conducătorul stației spațiale Alpha, care numără 17 milioane de locuitori strânși din toate colțurile galaxiei, este răpit, semn că nu toată lumea are aceleași interese pe pașnica stație Alpha. Forțele invizibile care conspiră în culise aruncă acum asupra omenirii amenințarea supremă: distrugerea finală.

28. Turnul întunecat (The dark tower)

Premiera 28 iulie 2017

Pistolarul Roland Deschain străbate un peisaj deșertic dintr-un sumbru univers paralel, obsedat să dea de „omul în negru” și să ajungă la Turnul întunecat. De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

29. Blade Runner 2049

Premiera 6 octombrie 2017

Au trecut 30 de ani de la evenimentele din primul film, un nou vânător de recompensem un ofițer LAPD pe nume  K dezgrooapă un secret care are potențialul de a arunca societatea în haos. Această descoperire îl duce pe K pe urmele lui Rick Deckard, un fost vânător de recompense LAPD care e dispărut de 30 de ani.

30. Thor: Ragnarok

Premiera 27 octombrie 2017

După evenimentele din The Avengers: Age of Ultron, Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distrugă umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

31. Liga dreptății (Justice League)

Premiera 17 noiembrie 2017

La câteva luni după evenimentele din BvS, Bruce Wayne şi prinţesa Diana încearcă să creeze o echipă de meta oameni care să protejeze Pământul de viitoarele ameninţări. Astfel Flash, Cyborg, Aquaman, Diana şi Batman trebuie să lupte împotriva lui Steppenwolf şi a armatei sale care sunt în căutarea a 3 cutii „mamă”.

32. Star Wars: Episodul VIII

Premiera 15 decembrie 2017

Lupta împotriva Primului Ordin continuă.

33. Jumanji

Premiera 29 decembrie 2017

În noua aventură Jumanji, 4 tineri sunt aduși în lumea jumanji și trebuie să lupte împotriva animalelor, capcanelor și să deslușească puzzeluri. Pentru a supraviețui vor deveni personaje din joc: blajinul Spencer devine un explorator curajos, stângaciul Fridge devine un mic geniu; Bethany pricepută în computer devine un profesor tocilar și neatletica Martha devine o luptătoare amazoniană. Pentru a se putea întoarce în lumea lor, cei 4 vor trebui să vadă lucrurile din alt punct de vedere.


În afară de aceste filme ar mai trebui menționate: Dunkirk, SilenceVineri 13 și Annabelle 2 la care încă nu știu data de lansare în România.

Dacă credeţi că am omis un film important, vă rog să lasaţi un comentariu. 😉

62 Comentarii
 1. Cuiopz spune

  albuterol 2mg tablet – buy generic fluticasone theo-24 Cr pills

 2. Hwfdqm spune

  buy cleocin for sale – terramycin where to buy cheap chloromycetin

 3. Tdqmjm spune

  amoxil pills – erythromycin 500mg drug buy ciprofloxacin 1000mg sale

 4. Maujpq spune

  order augmentin pill – myambutol over the counter baycip where to buy

 5. Wxufud spune

  order anafranil 50mg generic – buy cheap asendin sinequan tablet

 6. Qjsnbd spune

  order seroquel 50mg online cheap – bupropion usa buy eskalith pills

 7. Hclefw spune

  how to buy clozaril – famotidine 20mg generic buy generic famotidine over the counter

 8. Vfprxp spune

  zidovudine where to buy – zyloprim 100mg price buy allopurinol online cheap

 9. Bmcwwv spune

  buy glucophage tablets – buy lincocin order lincomycin 500 mg pill

 10. Qhxwux spune

  order lasix 100mg without prescription – warfarin 5mg for sale buy capoten 25mg for sale

 11. Dwaogg spune

  metronidazole pills – oxytetracycline 250 mg uk zithromax online buy

 12. Orhxco spune

  ivermectin tablets for humans – ceftin online order order tetracycline 250mg online

 13. Tzcueh spune

  purchase ciprofloxacin for sale – ciprofloxacin 500 mg over the counter erythromycin canada

 14. Czjptc spune

  buy metronidazole 400mg generic – buy zithromax 250mg online cheap order zithromax 500mg sale

 15. Loojer spune

  cost ciprofloxacin – ethambutol 1000mg tablet cheap augmentin

 16. Fpfxkq spune

  ampicillin cheap buy doxycycline online cheap order amoxil without prescription

 17. Pjjiow spune

  buy propecia 1mg pill order finasteride 5mg for sale buy forcan without prescription

 18. Lzklfb spune

  buy simvastatin 20mg online order zocor 10mg pill order valacyclovir 500mg online

 19. Uwovfo spune

  order sumatriptan without prescription imitrex 25mg oral levaquin 250mg cheap

 20. Osjapy spune

  buy flomax pills for sale tamsulosin price celebrex 200mg pills

 21. Kquzdk spune

  methotrexate 10mg sale where to buy methotrexate without a prescription buy warfarin 5mg sale

 22. Vehclc spune

  inderal medication clopidogrel 150mg for sale clopidogrel us

 23. Ndcpuw spune

  buy methylprednisolone pill medrol online buy buy methylprednisolone 16mg

 24. Cgwgog spune

  generic prilosec omeprazole online buy omeprazole 20mg us

 25. Itcurm spune

  lisinopril 5mg pill order zestril buy lisinopril pills for sale

 26. Jiuvyv spune

  acyclovir 800mg brand buy zovirax 800mg online cheap buy allopurinol pill

 27. Udnilk spune

  orlistat brand orlistat cheap diltiazem price

 28. Hwkcly spune

  glucophage 1000mg us metformin 1000mg pill brand metformin 1000mg

 29. Apjpsg spune

  generic aralen 250mg chloroquine 250mg uk buy aralen 250mg online

 30. Udjkql spune

  buy cenforce 50mg sale buy cenforce online cheap cenforce generic

 31. Vkcyjx spune

  buy lyrica pills for sale pregabalin 75mg for sale order lyrica 75mg pill

 32. Kruxso spune

  online casinos roulette online with real money gamble poker online

 33. Swiiis spune

  rybelsus 14 mg pill semaglutide 14mg sale generic rybelsus 14 mg

 34. Jmaobq spune

  oral acticlate doxycycline tablet monodox price

 35. Xcbrum spune

  cheap sildenafil online viagra 50mg brand cheap sildenafil generic

 36. Zlguwe spune

  omnacortil 20mg oral prednisolone 10mg generic omnacortil 10mg canada

 37. Mmztvy spune

  buy generic zithromax 500mg cost zithromax 500mg azithromycin where to buy

 38. Ucfslj spune

  augmentin 625mg ca purchase augmentin pill oral augmentin 375mg

 39. Dmzzdu spune

  buy generic albuterol order ventolin inhalator for sale albuterol canada

 40. Gmpegr spune

  absorica pills isotretinoin order online isotretinoin online order

 41. Quzmet spune

  semaglutide 14mg generic generic semaglutide 14 mg order semaglutide 14mg for sale

 42. Zmagvu spune

  cost prednisone 20mg buy deltasone 5mg generic prednisone online buy

 43. Ynjdnc spune

  rybelsus drug how to buy rybelsus rybelsus 14 mg price

 44. Qtrimd spune

  buy synthroid 150mcg online cheap cheap levothroid generic order synthroid 75mcg

 45. Ofkbvg spune

  augmentin 625mg drug augmentin 375mg canada

 46. Wjxyzm spune

  order albuterol for sale ventolin 2mg tablet order albuterol inhalator

 47. Qfkrsa spune
 48. Jsufqk spune

  amoxil pills buy amoxicillin 250mg generic order amoxicillin 1000mg pill

 49. Mxzoms spune

  brand prednisolone 40mg omnacortil 5mg cost prednisolone online order

 50. Awcfzc spune
 51. Uqmaoj spune

  buy neurontin 800mg pill order neurontin 800mg sale

 52. Gxmbnb spune

  oral zithromax 250mg purchase azithromycin generic zithromax 500mg generic

 53. Kxkamb spune

  brand amoxicillin 1000mg amoxicillin 500mg cheap generic amoxil 1000mg

 54. Njyqpu spune

  order sleep meds online cost provigil 100mg

 55. Vmsgli spune

  order isotretinoin buy absorica without prescription where can i buy isotretinoin

 56. Rtyppe spune

  best prescription medication for reflux buy generic zidovudine

 57. Tupvkm spune

  allegra side effects beclamethasone nasal sprays costco canada cold and sinus

 58. Eidejl spune

  best prescription topical for acne isotretinoin 20mg cheap dermatologist specializes in acne

 59. Fujxga spune

  best med for stomach gas avapro drug

 60. Lezkwb spune

  generic prednisone 5mg prednisone online buy

 61. Mexarp spune

  sleeping pills over the counter brand meloset 3mg

 62. Zdrokb spune

  kirkland allergy pills toronto how long do antihistamines take to work best allergy medication for itching

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata