Top 10 Box Office ROMÂNIA în weekend-ul 30 decembrie – 1 ianuarie

0

În România nu s-a produs nicio surpriză la încasări. Cel mai bun film a câștigat. Mă mir, pentru că românilor le plac comediile și nu prea se dau în vânt după filme fantastice cu actori chinezi. Dar de joi va putea fi urmărită adaptarea  jocului video Assassin’s creed: Codul asasinului.

new1. Marele zid (The great wall)

Marele Zid Chinezesc e considerat una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne. Acest film spune fantastica aventură despre originile Marelui Zid Chinezesc, ce opune istoriei oficiale – în care construcţia zidului a pornit în anul 221 î.e.n. pentru a apăra teritoriile chineze de cotropitorii nomazi din Stepa Eurasiatică – o legendă în care atacatorii sunt monştri.

 

 

Încasări weekend:
929.383 lei

Încasări totale:
929.383 lei

Bugetul filmului:
150 mil $

new2De ce el? (Why him?)

Ned Fleming și soția sa Barb, alături de băiatul lor de 15 ani, merg în vizită la fiica cea mare Stephanie, pentru a le face cunoștință cu iubitul ei, Laird Mayhew, un tânăr bogat și faimos care nu știe când să se abțină, făcând o impresie proastă tatălui. Dar când Laird îi dezvăluie lui Ned peste 5 zile că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Stephanie și îi cere binecuvântarea, lucrurile se precipită. Până de Crăciun, Laird trebuie să se dovedească vrednic de fiica lui Ned.

 

Încasări weekend:
581.788 lei

Încasări totale:
581.788 lei

Bugetul filmului:
38 mil $

down3. Pasagerii (Passengers) 

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim şi Aurora îşi dau seama că vor trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

 

Încasări weekend:
333.476 lei

Încasări totale:
2.248.098 lei

Bugetul filmului:
110 mil $

rogue_one_a_star_wars_story_poster

down4. Rogue One: O poveste Star Wars (Rogue One: A Star Wars story)

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „călcâi” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

 

Încasări weekend:
282.315 lei

Încasări totale:
4.548.475 lei

Bugetul filmului:
200 mil $

down5. Hai să cântăm! (Sing)

Un urs koala pe nume Buster Moon angajează o oaie neagră pe nume Eddie, care e de asemnea cel  mai bun prieten, pentru a-l ajuta să conducă afacerea cu teatrul.

 

 

 

 

Încasări weekend:
129.923 lei

Încasări totale:
1.267.721 lei

Bugetul filmului:
75 mil $

down6Super pary la birou (Office Christmas Party)

Când directorul companiei Zenotek, Carol Vanstone, încearcă să închidă ramura companiei în care lucrează petrecărețul frățior Clay, acesta, împreună cu directorul tehnic, trebuie să-și mobilizeze colegii și să organizeze o petrecere nemaivăzută de Crăciun pentru a impresiona un potențial client și să-și salveze locurile de muncă.

 

 

Încasări weekend:
100.464 lei

Încasări totale:
2.570.856 lei

Bugetul filmului:
45 mil $

7. Vaiana (Moana)

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornea în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

 

 

Încasări weekend:
84.181 lei
Încasări totale:
2.757.850 lei

Bugetul filmului:
150 mil $

down8. Aliatul (Allied)

Un ofițer de informații canadian, Max Vatan, în Casablanca anului 1942, pornește o riscantă misiune alături de o agentă franțuzoaică, Marianne Beausejour, luptătoare în Rezistență. Cei doi trebuie să pretindă că sunt soț și soție. Frumoasa franțuzoaică este o femeie independentă și de o frumusețe fascinantă, iar cuvântul „letal” capătă pentru soldatul canadian un nou sens. Pe măsură ce Max începe să o bănuiască de faptul că e spion nazist, situația se complică. Au loc: întâlniri neașteptate cu ofițeri naziști, schimburi de focuri la ambasadă, etc.

 

Încasări weekend:
68.089 lei

Încasări totale:
2.421.255 lei

Bugetul filmului:
85 mil $

down9. La la land

La La Land spune povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic, dar arogant pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

 

 

Încasări weekend:
59.650 lei

Încasări totale:
346.690 lei

Bugetul filmului:
30 mil $

down10. Lumea de dincolo: Războaie sângeroase (Underworld: Blood Wars)

Selene, vânătoarea de vampiri, continuă lupta împotriva lycanilor și a fracțiunii vampir care a trădat-o. Ambele părți încearcă să pună mâna pe sângele ei și a fiicei sale hybrid. După ce-și ascunde fiica, Selene alături de Theo și tatăl acestuia, Thomas, încearcă să pună capăt odată pentru totdeauna războiului dintre lycani și vampiri.

 

 

Încasări weekend:
46.337 lei

Încasări totale:
2.376.399 lei

Bugetul filmului:
35 mil $

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata