Comedii și un film premiat cu “Ursul de Aur” la Berlinale, în iulie la Warner TV

0

Drama „Music Box”, cu Jessica Lange în rol principal, și comediile „Repossesed”, cu Leslie Nielsen, și „High Holiday”, cu Tom Arnold, vor fi difuzate de Warner TV în premieră în luna iulie.

În seara de 10 iulie, de la ora 19:50, va fi difuzat lungmetrajul „Cutia muzicală/ Music Box” (SUA, 1989), regizat de Costa-Gavras, în care Jessica Lange joacă rolul unei avocate care își apără tatăl acuzat de crime de război.  

Ea îl consideră nevinovat pe părintele său și, pe măsură ce procurorii formulează tot mai multe acuzații, încearcă să dezvăluie adevărul.

Din distribuția filmului scris de Joe Eszterhas, fac parte Armin Mueller-Stahl, Frederic Forrest, Donald Moffat și Lukas Haas.

Lungmetrajul a avut premiera la Berlinală, unde a fost recompensat cu Ursul de Aur. Jessica Lange a primit ulterior o nominalizare la Globurile de Aur și la Oscar pentru interpretare.

Comedia horror „Reposedata/ Repossessed” (SUA 1990), regizată de Bob Logan, va putea fi urmărită pe 11 iulie, de la ora 20:55.

Parodia filmului „The Exorcist” o prezintă pe Linda Blair din nou posedată de forțele răului, iar pe Leslie Nielsen, în rolul exorcistului. Din distribuție mai fac parte Ned Beatty și Anthony Starke.

 Comedia „Veselie de sărbători/ High Holiday” (SUA, 2021), regizată de Brian Herzlinger, este inclusă în programul Warner TV pe 11 iulie, de la ora 22:30.

Fiica plină de viață a unei familii conservatoare încearcă să își relaxeze rudele la întâlnirea anuală de Crăciun. Ea aduce un sos pentru salată care este de fapt o infuzie de marijuana și, după ce toți îl consumă, unele dintre cele mai intime secrete ale familiei încep să fie dezvăluite.

Distribuția este alcătuită din Tom Arnold, Jennifer Tilly, Cloris Leachman, Shannyn Sossamon și Christine Kilmer.

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.

Sursă: ROLLERCOASTER PR 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata