0

Creed III este un film american regizat de Michael B. Jordan după un scenariu scris de Keenan Coogler și Zach Baylin.
Din distribuție fac parte: Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu și Phylicia Rashad.

***

Am văzut Creed III la invitația primită din partea Vertical Entertainment 🙂 Michael B. Jordan revine nu numai ca actor, ci și ca regizor într-un film spectaculos. Creed III marchează un debut solid regizoral pentru Michael.

Adonis „Donnie” Creed (Jordan) a atins culmea succesului. El se retrage ca un campion incontestabil, ca cel mai bun din domeniul său. Căsătoria cu Bianca (Tessa Thompson) i-a oferit mai mult decât ar fi putut spera vreodată. Fiica lor, Amara (Mila Davis-Kent), și iubita sa mamă adoptivă (Phylicia Rashad), completează fericirea pe care o trăiește. Viețile lor împlinesc visul american.

Donnie și Duke (Wood Harris) antrenează noi luptători ca promotori ai boxului. Băiatul lor de aur, Felix Chavez (Jose Benavidez), deține centura la categoria grea. Lumea boxului anticipează cu nerăbdare următoarea luptă a acestuia cu Viktor Drago (Florian Munteanu). Dar, Donnie nu poate găsi pe nimeni suficient de dur pentru a se antrena cu talentatul său protejat.

Nu uita sa citesti

Missing

Related Posts

Răspunsul nu se lasă așteptat. Donnie este șocat să-l vadă pe Damian „Dame” Anderson (Majors) după aproape douăzeci de ani, cel mai bun prieten al său în adolescență. Dame a fost un promițător luptător înainte de a ajunge în închisoare. Damian vrea o șansă la titlu și se întreabă de ce l-a abandonat Donnie. Un Donnie vinovat îi promite că îl va ajuta, dar un meci pentru titlu nu se poate întâmpla. Alții și-au câștigat calea către Chavez. Dame se poate antrena cu ei în timp ce revine pe drumul cel bun.

Creed III construiește un cadru emoțional care conduce personajele. Motivațiile sunt clare. Scenele flashback cu Donnie și Dame în tinerețe explică îndelungata încarcerare. Pierderea fraternității i-a rănit pe ambii bărbați. Dar Dame s-a încărcat cu furie în timp ce Donnie a devenit vedeta.

Scenele de luptă denotă creativitate. Jordan folosește mișcarea ultra-lentă, efecte vizuale și prim-planuri pentru a diferenția meciurile. Scenele de box sunt pline de suspans și te vor ține cu sufletul la gură.

Mulți numesc Creed III ca fiind cel mai bun film al trilogiei. Dacă este așa, rămâne să vedeți numai la cinema. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata