Cronică Cloudy with a chance meatballs 2

                         După cum spuneam ieri, am vazut azi pentru prima dată Cloudy with a chance meatballs 2. Acesta este un film pe care l-am dorit în colecție 3D și l-am găsit foarte greu. Animația începe exact de unde ne-a lăsat primul film. Pentru cei care nu au văzut Cloudy with a chance meatballs, filmul începe cu o recapitulare a ceea s-a întâmplat în prima parte. Flint, tânărul pasionat de invenţii, a produs un dezastru în oraşul natal, datorită furtunii cu mâncare pe care invenţia sa a creat-o. Chiftele gigantice au căzut peste clădiri şi a plouat cu spaghette mari cât stâlpii de telegraf. În copilărie l-a  avut idol pe Chester V. Acesta din urmă a trimis o hologramă de-a lui şi o echipă de Gândinauţi la cerinţa ONU, care să cureţe oraşul pe care invenţia lui Flint l-a distrus. Ca urmare, Flint şi toţi locuitorii oraşului Swallow Falls au fost mutaţi temporar în însoritul San Franjose, din California.

food

                         Între timp, tânărul inventator este angajat de idolul său Chester V şi se alătură Companiei The Live Corp. Chester V nu este ce pare a fi. El îl trimite pe Flint să găsească RDMSMDFL şi să-l dezactiveze cu BB-SUO (Buton Bifurcat Sistematic Universal de Oprire).

masina

                         Aparatul său a supravieţuit şi a transformat apa în ploaie de mâncare, însă mâncarea a căpătat acum forme și dimensiuni năucitoare: de la râuri de sirop și căpșuni adorabile cu ochi și gură la struțobanane, uriași cheeseburgeropăianjeni și un înfricoșător dinozaur alcătuit din bucăți gigant de tacos, al cărui răget te îngroapă în salată. Toate acestea se găsesc acum pe insula Swallow Falls, unde este trimis de idolul său, un duplicitar inventator, adept al devizei ”scopul scuză mijloacele”. Flint se simte copleșit de situație și peste măsură de mirat de ecosistemul hibrid născut ca urmare a invenției sale, însă o are alături pe Sam și entuziaștii săi prieteni…

team

                         Dorința lui Flint de a-și îndeplini visul, acela de a fi recunoscut drept un inventator adevărat și eficient, și importanța prieteniei vor fi puse la încercare.  Acesta este un plus faţă de prima parte. Personajele sunt mult mai bine conturate, la fel ca bine realizata și fascinanta lume a alimentelor animale, personificate în cele mai mici detalii. 3D-ul este mult mai bun decât la prima parte. Dar, din păcate, are şi un minus. Nu prea se pune accent pe poveste.

find

                         Dar, de obicei, continuările nu se ridică la înălţimea originalului. Este o animaţie care trebuie urmărită de întrega familie. Pentru cei care încă nu au vizionat-o, vă recomand să o cumpăraţi. Pe data de 20 iunie va apărea în revista Click pentru femei la preţul de 14,90 lei. E un film care merită urmărit de toată lumea.

island

                         Cel mai amuzant fruct este căpşunica. Acesta este plusul acestei animaţii.

capsunica

Nu uita sa citesti

                         Regizorii Cloudy with a chance of meatballs, Phil Lord și Christopher Miller, revin şi regizează şi această continuare. Ca voci revin: Bill Hader (Flint Lockwood), Anna Faris (Sam Sparks), James Cann (Tim Lockwood, tatăl lui Flint), Neil Patrick Harris (maimuțica Steve), Andy Samberg (Brent McHale), și Benjamin Bratt (Manny). Singura voce schimbată este cea a ofiţeurului Earl Devereaux. Mr T a fost înlocuit de Terry Crews. Ca voci noi amintesc pe Will Forte (Chester V) și Kristen Schaal (Barb, urangutanul care e mâna dreaptă a lui Chester).

doggy

                         În continuare vă invit să urmăriţi trailer-ul acestei animaţii:

                         PS: Nu opriţi filmul când începe genericul de final.

                         Filmul a fost lansat pe DVD şi blu-ray 3D (blu-ray 2D + blu-ray 3D)

BD

Cumpără acum

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise