Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor, dansul pe primul loc

1

                Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor, titlu original Step up: All in, este al cincilea film din serie, şi, sper eu, ultimul. De data asta au gafat-o urât de tot. Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor este salvat doar de coloana sonoră, 3D şi dansul final. În rest… Foarte previzibil şi e primul film din serie la care am simţit că mă plictisesc. Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor a fost regizat de Trish Sie şi reuneşte o parte din distribuţia celorlalte filme din serie. Este şi filmul cu cele mai mici încasări din serie. La un buget de 45 milioane de dolari, Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor, a avut încasări de doar 86,2 milioane de dolari. Povestea? E simplă!

Dansul dragostei 5

                Doar ştiţi că în Dansul dragostei 4: Revoluția, trupa THE MOB a câștigat un contract cu NIKE. 50 de mii de dolari împărțiți la 12. După cum spune şi Sean: „E magie atunci când dansezi. Totul e-n ordine. Lumea e sincronizată. Și pentru un moment perfect, te simți în viață. Dar ca să trăiești din dansat… Treci prin chestii care nu sunt prea magice. REFUZUL. Plata proastă. Audițiile interminabile. Atunci te simți ca și cum viața ta se întoarce la aceeași cameră rece. Aceleași lumini fluorescente și aceiași oameni indiferenți, zi după zi.” Astfel începe povestea lui Sean la Hollywood. Sean s-a despărțit de Emily. De 6 luni trupa THE MOB nu mai câștigă nimic. Totul îi merge rău. Credeați că nu poate fi mai rău?! Se poate. Într-un bar, THE MOB se luptă cu THE GRIM KNIGHTS. Bineînțeles, pierd bătălia, cei 2 fondatori ai trupei se despart. Sean rămâne la Hollywood, iar trupa THE MOB se întoarce acasă, în Miami.

Dansul dragostei 5

                Rămânând singur în Los Angeles, părăsit de echipa sa, Sean caută pe net audiții de dans în Los Angeles. Astfel dă de concursul organizat de Caesars Palace și The Vortex, a cărui gazdă este vedeta pop internațională Alexxa Brava (Izabella Miko). Acest concurs e mai mult decât o competiție de dans. Marele premiu constă într-un contract de 3 ani în fabulosul Las Vegas. Mai multe trupe concurează, iar câștigătoarea va primi contractul. Trupele care intră în concurs sunt alese din mai multe videoclipuri trimise de cele mai bune trupe de dans din lume. Ce se caută?! Originalitate, creativitate și spectacol pur.

Dansul dragostei 5

                 Sean se întâlnește cu Moose, care-l ajută să-și găsească un loc în care să stea, la bunicii lui. Acum, Moose este inginer și a terminat-o cu dansul… sau cel puțin așa credea el. Sean (Ryan Guzman) și Moose (Adam Sevani) îi recrutează în noua trupă de dans pe: Andie West (Briana Evigan), Vladd (Chadd Smith), Violet (Parris Goebel), gemenii Santiago (Facundo and Martin Lombard), Monster (Luis Rosado), Hair (Christopher Scott), Gauge (Cyrus „Glitch” Spencer), Jenny Kido (Mari Koda) și Chad (David „Kid David” Shreibman). Echipa se va numi LMNTRIX (elementrix). Apropo, Moose și-a întemeiat o familie cu Camille (Alyson Stoner).

Dansul dragostei 5

                Bineînțeles, cum bănuiați, echipa LMNTRIX va fi aleasă să participe la emisiunea concurs THE VORTEX care e difuzată pe VH1. Dintre echipele care vor mai participa amintesc: PETRONUS (Moscova, Rusia), DIVINE INTENTION (Plaja Virginia, SUA), BLUE PRINT (New York, SUA), SWEET BEACHES (Stuttgart, Gemania), THE MOB (Miami, Florida), TECH-STYLZ (Allentown, SUA) și THE GRIM KNIGHTS (Hollywood). Din cele 8 echipe doar 4 vor fi alese…

Dansul dragostei 5

                Totuși, numindu-se All in, mă așteptam ca în film să apară: Tyler Gage (Channing Tatum), Nora Clark (Jenna Dewan), Chase Collins (Robert Hoffman), Luke (Rick Malambri) și Natalie (Sharni Vinson). Pregătiți-vă pentru figuri de dans îndrăzneţe, coregrafii uimitoare, muzică antrenantă și un 3D uimitor. Fiecare echipă va lupta să obţină victoria şi să atingă visul unei cariere de succes.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Dansul dragostei 5

                Știați că?

1. Ryan Guzman, nefiind un dansator profesionist, a fost foarte nervos când a trebuit să danseze solo sau cu partener;

2. Izabella Miko a numit personajul pe care l-a interpretat foarte colorat. A adorat s-o interpreteze pe Alexxa. I-a plăcut să joace o femeie al cărei stil de modă seamănă cu cel al lui Effie Trinkets și care are o față care seamănă cu cea a lui Michelle Pfeiffer;

3. Fetele gemene din THE GRIM KNIGHTS au stiluri de dans diferite.

Dansul dragostei 5

                Ca o concluzie, Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor a fost puţin grăbit, prea multe personaje care nu prea s-au completat. Din păcate, acest al 5-lea film din serie nu s-a lansat în România. Dar în străinătate este lansat, dar nu are subtitrare în limba română. Cum pentru mine nu prea contează subtitrarea, toate filmele 3D care nu se lansează la noi mi le achiziţionez din străinătate. Și de ce a fost tradus la noi Step up, Dansul dragostei, nici acum nu-mi explic.

Dansul dragostei 5

                În continuare vă invit să urmăriţi trailer-ul ultimului film din seria Dansul dragostei:

[review]

[rwp-review id=”0″]

1 Comentariu
  1. adi spune

    Frumos film ! multumim admin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata