Dark Places are trailer subtitrat și poster

0

Libby Day avea doar 7 ani când mama sa și cele 2 surori ale sale au fost ucise cu brutalitate în ferma lor din Kansas. În sala de judecată, fetița traumatizată a arătat spre fratele său Ben că ar fi criminalul. Astfel, datorită măruturiei lui Libby, Ben, care avea 16 ani, a fost închis pe viață. 25 de ani mai târziu, avem o Libby distrusă și disperată câștigă bani din autobiografia scrisă din evenimentele care au avut loc în acea noapte. Dar are un public restrâns, așa că… are probleme cu banii.

În peisaj apare Lyle Wirth, caare face parte dintr-o societate secretă obsedată de rezolvarea crimelor notorii şi îi spune lui Libby că fratele său s-ar putea să nu fie criminalul, ea e șocată deoarece adevăratul criminal s-ar putea să fie încă în libertate. Deoarece are nevoie de bani, Libby cade de acord să retrăiască momentele tragice din acea noapte și să ajute la descoperirea adevăratului criminal.

Din distribuție fac parte: Charlize Theron, Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Corey Stoll, Tye Sheridan și Chloë Grace Moretz, Dark Places e un thriller ingenios plin de twist-uri care are la bază un scenariu scris după romanul cu acelaşi nume scris de Gillian Flynn (Gone Girl).

Dark places se va lansa în SUA pe 7 august 2016.

poster

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar