Batman V Superman: Dawn Of Justice, primele imagini exclusive din film

0

Batman V Superman: Dawn Of Justice este probabil cel mai asteptat film din 2016 si Entertainment Weekly a pus mana pe un set de fotografii in care sunt prezentate toate personajele importante.

batman-vs-superman-01

Dupa cum bine stiti, in film este prezentata disputa dintre Kal-El (Henry Cavill) si Bruce Wayne (Ben Affleck) care considera ca Superman este o amenintare prea mare ca sa fie ignorata. Desi batalia dintre Batman si Superman seamana cu o intrecere intre o bicicleta si un tanc, Wayne intra in acest joc cu un nou costum bine intarit, pentru a face aceasta disputa mai echilibrata.

In poze se mai poate observa si noul personaj introdus in universul Batman V Superman: Dawn Of Justice, Wonder Woman jucata de Gal Gadot, care il cucereste pe milioanrul Wayne intr-o scena parca desprinsa dintr-un film 007.

diana-and-bruce

Si bineinteles, in timp ce Batman si Superman isi rezolva problemele si spre final vor forma o echipa in Justice League, apare si un raufacator, o amenintare pentru amandoi care poarta numele de Lex Luthor interpretat de Jesse Eisenberg, un miliardar excentric si plin de imaginatie care aparent nu isi permite implant de par sau poate aparentele inseala.

lex-luthor

Zack Snyder revine ca regizor pentru Batman V Superman: Dawn Of Justice , restul distributiei este formata din Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jeremy Irons, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher.

 Batman V Superman: Dawn Of Justice va ajunge in cinematografele din Romania pe 25 Martie 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata