Tensiuni pe platourile de filmare de la Urzeala tronurilor (Game of Thrones) sezonul 4

0

Două dintre starurile serialului Urzeala tronurilor sunt ţinuţi la distanţă unul de celălalt de către echipă, pentru a evita tensiunile dintre ei. Cele două staruri sunt: Lena Headey şi Jerome Flynn. Aceștia nu discută deloc între ei.

lhjf

Lena Hadey o interprtează pe Cersei Lanister, iar Jerome Flyynn îl interpretează pe Bronn, bodygardul lui Tyrian Lannister.

got

„Jerome şi Lena se ignoră reciproc şi nu sunt niciodată în aceeaşi cameră în acelaşi timp.”, a povestit o sursă de Daily Telegraph. Aceeași sursă a continuat: „Este păcat, pentru că se împăcaseră la un moment, dar acum echipa se chinuie să-i ţină la distanţă”.

Această situație este destul de dificilă având în vedere cazul în care perechea se va afla în aceeași scenă.

Se crede că de vină este relația lor romantică din 2002, mai ales că fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație. Relația este confirmată de mătușa Lenei, dar negată de actor.

„Noi nu suntem un cuplu acum, oamenii ne-au văzut împreună și au tras concluzii pripite.” Declara Jerome în 2003 despre relația lui cu Lena. El a continuat spunând: „ Nu pot exclude o relație cu ea în viitor, eu chiar nu știu. ”

Trailer-ul sezonului 4 din Urzeala tronurilor îl puteți urmări aici

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata