0

DC League of Super-Pets este o animație regizată de Jared Stern, după un scenariu scris împreună cu John Whittington.

Din distribuție fac parte: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Thomas Middleditch, Ben Schwartz și Keanu Reeves.

Am văzut DC League of Super-Pets la Cineplexx Băneasa mulțumită invitației primite de la Vertical Entertainment. 🙂

DC League of Super-Pets spune povestea lui Superman (John Krasinki) și a prietenului său cel mai bun, Krypto, super-câinele, un labrador plin de energie care își iubește enorm stăpânul. Cei doi formează o super echipă care salvează lumea de răufăcători. Totul se complică atunci când Superman începe să petreacă mai mult timp cu iubita lui, Lois Lane (Olivia Wilde), iar Krypto se simte ignorat. El trebuie să învețe să își facă prieteni noi și să nu mai fie atât de egoist.

Poveste și personaje

Pe planeta Krypton, Jor-El și Lara fac tot posibilul să își salveze fiul și reușesc să îl pună pe o navă care pornește spre Pământ. Copilul plânge, iar cățelul său, Krypto, îl consolează. Cei doi se salvează, în timp ce planeta Krypton este distrusă.

Decenii mai târziu, în Metropolis, Superman și Krypto sunt eroi venerați, iar Krypto se bucură de toată atenția lui Superman. Însă situația se schimbă pentru simpaticul Krypto, atunci când Superman dedică din ce în ce mai mult timp prietenei sale, Lois Lane.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Superman își dă seama că Krypto este gelos pe prietena lui, astfel el decide să adopte un câine de la adăpostul de a animale pentru a-i ține companie.

La adăpost, Ace (Kevin Hart), un câine cu inima de aur, le spune celorlalte animale povești despre minunata viața la o fermă, pentru a le da curaj să îndure situația lor tristă. Doar Lulu (Kate McKinnon), fost cobai la LexCorp, nu este interesată de poveștile lui Ace și visează la dominația lumii. Ea își îndeplinește dorința atunci când experimentul lui Lex Luthor (Marc Maron) ia o întorsătură neașteptată. O serie haotică de evenimente oferă animalelor din adăpost puteri uimitoare, în timp ce Krypto își pierde puterile. Fostul super-câine trebuie să adune o nouă echipă pentru a o opri pe Lulu și a salva Liga Justiției capturată de aceasta.

Animația este foarte reușită și captivantă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Scenariul este bine scris, fiind presărat cu multe momente comice și replici amuzante.

Este important de menționat că DC League of Super-Pets ne aduce toți supereroii DC, Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg și Green Lantern, fiecare având parte atât de momentul lor în poveste.

Când toți eroii sunt capturați, este rândul animăluțelor să salveze lumea. Vor reuși?

Distribuit de Vertical Entertainment, DC League of Super-Pets a ajuns în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata