De 1 Martie, campionii din lumea boxului și-au scos iubitele la filmul Creed III

0

Desemnat cel mai bun film al trilogiei, „Creed III” în regia lui Michael B. Jordan, a avut avanpremiera pe marile ecrane din România pe 1 martie.

Evenimentul de lansare a filmului a strâns zeci de vedete din lumea sportului de contact la IMAX din Cinema City AFI Cotroceni, printre care Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi, Cristian Ristea, Costin Dinu sau Alex Moraru. La avanpremiera de gală au participat și fanii francizei Rocky și Creed din rândul vedetelor, de la Nana Falemi, la Theo Zeciu, Marius Elisei, Oana Zara, Bogdan Urucu, Musty Camara și TJ Miles. Pentru Benny a fost și un moment special, deoarece l-a adus pentru prima oară pe fiul său Patrick, care îi și calcă pe urme, la un film în cinematograf.

Pentru sportivi a fost și un moment de surpriză pentru iubite și soții, acestea însoțindu-i la lansarea Creed III, film care evidențiază și relația specială pe care Adonis o are cu familia sa în drumul spre marea revenire în ring. Mai mult, pentru luptătorii prezenți, Creed III a fost un moment motivațional înaintea marilor confruntări de pe 12 martie, când are loc gala Dynamite Fighting Show de la Timișoara.

Povestea filmului îl surprinde pe Adonis Creed, care după ce a dominat lumea boxului, s-a bucurat de succes atât în ​​carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Vezi trailer ->>> https://www.youtube.com/watch?v=1qESNhhsco0

Actorul român Florian Munteanu revine pe marile ecrane în rolul cunoscutului personaj Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago, cel care l-a ucis, într-un meci de box legendar, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis. Din distribuție fac parte și Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Kent și Phylicia Rashad.

Metro Goldwyn Mayer Pictures prezintă o producție Chartoff-Winkler, „Creed III”, filmată special pentru IMAX. Filmul va fi distribuit la nivel internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment și urmează să aibă premiera pe marile ecrane din 3 martie 2023.

Sursă: Vertical Entertainment

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata