Disney a lansat primul teaser pentru “Pete’s Dragon”

0

La trei ani după ce filmul a fost anunțat, Disney lansează primul teaser oficial al remake-ului “Pete’s Dragon”.

Ce știm despre “Pete’s Dragon

“Pete’s Dragon” este un film regizat de David Lowery, iar scenariul este scris de Toby Halbrooks și Lowery. Are la bază o scurtă poveste a lui S.S. Field și Seton I. Miller și este un remake al filmului cu același nume din 1977.

Din distribuție fac parte – Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence și Robert Redford.

Timp de ani de zile, bătrânul sculptor dl. Meacham (Robert Redford) a încântat copiii cu poveștile lui despre un dragon feroce care locuiește în pădurile din Pacific Northwest. Pentru fiica sa, Grace (Bryce Dallas Howard), care lucrează ca pădurar, aceste povești sunt mai mult decât atât… până când îl întâlnește pe Pete (Oakes Fegley). Pete este un orfan de 10 ani care pretinde că trăiește în pădure cu un dragon uriaș și verde pe nume Elliott. Și din descrierile lui Pete, Elliott se aseamănă cu dragonul din poveștile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (Oona Laurence), o fetiță de 11 ani al cărei tată Jack (Wes Bentley) deține o fabrică de cherestea, Grace își propune să descopere de unde vine Pete, cine au fost părinții lui și adevărul despre acest dragon.

Hmmm, care este adevărul? Există într-adevăr un dragon care locuiește în pădure?

Teaser-ul este asemănător într-o oarecare măsură, din punctul meu de vedere, cu cel al lui Jungle Book (care va avea premiera în România la data de 15.04.2016), ceea ce mi se pare interesant, mai ales că Disney produce ambele filme.

Revenind la noua versiune a filmului “Pete’s Dragon”, trebuie să adaug că va fi diferită față de cea din 1977 prin faptul că nu este un musical. Aici puteți vedea trailer-ul pentru varianta din 1977.

“Pete’s Dragon” va avea premiera la data de 12 august în SUA, iar la noi pe 19 august.

“Pete’s Dragon”

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar